Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu
Merhaba arkadaşlar,
Malumumuz Windows 10 yayınlandı, ancak ilk etapta sadece belli cihazlar için görücüye çıktı. Bu listede Lumia 63x, Lumia 730 ve Lumia 830 bulunuyor.

Xda'da bir yöntem var fakat bende işe yaramadı. Farklı bir yöntem buldum. Anlatıma başlıyorum.

Cihazınız WiFiye bağlı olsun.
1) Telefonunuzdan İnternet Explorer'ı açıp adres satırına 'upwp10.chinacloudapp.cn:7777' yazıp git diyoruz ve sertifikayı yüklüyoruz.
2)Ayarlardan bağlı oldugunuz wifi ağına tıklayıp ara sunucu kısmına giriyoruz. Ara sunucu(proxy) adresi olarak upwp10.chinacloudapp.cn bağlantı adresi olarakda 7777 giriyoruz
3) Windows İnsidera giriyoruz.
4)Get prewiew build e basıyoruz. Sonra çince yazılar gelecek. Eğer güncellemeleri hızlı almak istiyorsanız Fast kısmına basıyoruz.
5)Tekrar wifi ayarlarına girip ara sunucuyu kapatıyoruz.
6) Windows İnsidera girip next,next işlemleri tamamlıyoruz.

Telefonunuz yeniden başlayacak. Açıldığında güncellemeleri kontrol ediyoruz. Hayırlı olsun :ehe

ÖNEMLİ: CİHAZINIZI WİNDOWS 10'A YÜKSELTTİKTEN SONRA SIFIRLAMAYINIZ. SORUN OLABİLİYOR
NOT: CİHAZINIZDA HERHANGİ SIKINTI OLURSA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
•Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.

•Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.

•Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.

•Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.

Uzmanlıktan bahsederken gerçekten ciddiyiz. Yani APN'in bir haber kanalı olduğunu düşünüyorsanız, Technical Preview size uygun olmayabilir.
TEST EDİLEN CİHAZLAR
520, 620, 625, 820, 920, 925 (32 GB), 930, 1020, 1320, 8X

RESİMLER

[[[

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ediz Yiğit, Murat Alper, BLasTeaR ve 9 diğerleri

Rainesto

Rainesto

Üye
Rez eve geçince deneyeceğim

SLH.55

SLH.55

Üye
kurdunuz mu sonuç ne :D

skynet

Üye
Benim ki %76 da çok ağır ilerliyor :)

sinan430

sinan430

Üye
anlayamazsınız :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Siteye giremiyorum
Bu sayfayı görüntüleyemiyoruz. Diyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende insider güncellemeyi görmedi, başka bir wifi ağında akşam tekrar deneyeceğim.
Konuya rezerve ediyorum kendimi. Mesajım bulunsun:)

skynet

Üye
İlk önce wifi den adresi gir

skynet

Üye
Bende de bakalım ilk kim bitirecek :D

sinan430

sinan430

Üye
ben daha yeni geçtim çarklara

Dexter Morgan

Dexter Morgan