Telefon Tavsiyesi 900 liraya kadar Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Wp sen memnunmusunz diye sorunu cvpliyorum kullanimi çok hoş ayri vi zavk aliorsun menüsü diğerleri gibi cizgifilmgibi değil kaliteli fakat maqaza berbat oluncattelefon cop oluyor hadi birkaci gelmiş ama ne gelme gelmeseydi daha iyi var dedirtiyor sadece üni hesabına gore tweter instagram face mesenger fln kullanirsin wp de bunlar berbbat artik andr. Cevrimdisi paylaşım beğenmefln bile var bbn 920 yi biraktim gmd kullaniorum simdilik VPcefasini tek surersin

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
O zaman Sony Z2'ye mi yönelsem acaba ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bilmem orasini androidde en beqendim cihaz note 2 hm uygunda diqerlerini kullanmdim

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
Hiç duşunme iphone 4s veya 5 al kaya gibi kullan. İki gun denemelik alfım bi arkadaştan, içim gitti telefona. Wp bizi oyalaya dursun adamlar sistemi oturtmuş abi. Canım sıkılıyor, vakit geçirebileceğim bi oyun uygulama hiçbirşey yok. Kesinlikle alma derim ben 1 senedir 820 kullanıyorum alan olsa dakika durmaz satarım.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Hiç duşunme iphone 4s veya 5 al kaya gibi kullan. İki gun denemelik alfım bi arkadaştan, içim gitti telefona. Wp bizi oyalaya dursun adamlar sistemi oturtmuş abi. Canım sıkılıyor, vakit geçirebileceğim bi oyun uygulama hiçbirşey yok. Kesinlikle alma derim ben 1 senedir 820 kullanıyorum alan olsa dakika durmaz satarım.
bende 5s vardı wp nin verdiği hazzı veremedi kişiden kişiye değişir ayrıca yukardaki arkadaşa gmd nin klavyesiyle dokturmuş baya hayırlı olsun onada

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rock Ve Roll

technocu1

Üye
Lumia 925 alabilirsin. Hepsiburada.com da fiyatı düştü.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Mağazası kötü diyorsunuz ama 2 sene önce lumia 920 kullanırken bile mağaza sıkıntısı bi gram çekmedim, şimdi de çekmiyorum. (sadece ben değil) ve 925 öneririm. Bekleyeceksen başka gelecek lumialara bakabilirsin daha iyi olur.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Nedense lumia al diyenler ya andoidden yazior yada iphondan .d lumianin verdiği görsellik ve haz tabikidr diğerlerinde yok fakat şahsen bnm maqaza ihtiyaçlar imi karsilamiyor sosyal aqlar bile diğerleriyle ayni seviyeye gelrse tahrik olabilirim ama

• Beğen
Tepkiler: ellimin kori
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Nedense lumia al diyenler ya andoidden yazior yada iphondan .d lumianin verdiği görsellik ve haz tabikidr diğerlerinde yok fakat şahsen bnm maqaza ihtiyaçlar imi karsilamiyor sosyal aqlar bile diğerleriyle ayni seviyeye gelrse tahrik olabilirim ama
orada yazan i Phone ile gönderildi aslında Windows Phone onlar wp den gönderilenler yani :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Turkçemizde g harfi ve ğ varken neden q kullanılır anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve kahraman333333
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Şu anda telefon alacak olsam sıralamam şöyle
1-İphone 6 plus. İos
2-Nexus 5 Android
3-Nexus 4. Android
4- Lumia 1320 Wp

Sıralamam bu şekilde direk gidip 1320 almam sıralamaya göre son şans 1320 dir.
Bu arada 4.9 inç den aşağı,aynı anda iki uygulamayı tek ekranda çalıştırma özelliği gelmeyecekmiş.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
1-İphone 6 plus. İos
2-Nexus 5 Android
3-Nexus 4. Android
4- Lumia 1320 Wp

Bu arada 4.9 inç den aşağı,aynı anda iki uygulamayı tek ekranda çalıştırma özelliği gelmeyecekmiş.
kim dedi bunu daha hiçbirşey belli değil

4MaGuS

4MaGuS

Üye
1-İphone 6 plus. İos
2-Nexus 5 Android
3-Nexus 4. Android
4- Lumia 1320 Wp

zamanında üç sutunlu live tile de 4.5 inç lere gelmiyecek dendi 520 dahil olmak üzeri tüm modeller aldı, daha tam sürüm gelmeden hiç bir şey belli değil yani kesin konuşmayın bu yüzden şuan kim ne derse sadece sözde kalır ms nin kendi açıklama yapması gerekiyor o 4.9 yazan kişi ms değil sizin gibi biri

Son düzenleme:
kahraman333333

kahraman333333

Üye
zamanında üç sutunlu live tile de 4.5 lere gelmiyecek 520 dahil olamk üzeri tüm modeller aldı daha tam gelmeden hiç bir şey belli değil yani kesin konuşmayın bu yüzden
aynen

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve -Börteçine-