8. Maxicep #İzmir# TURKUAZ Buluşması - 6 TEMMUZ 2008 - 11.00

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
gidiş dönüş biletlerimizi kestik bile biz :nargile:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
söyleye söyleye dilimde tüy bitti yaw teleferik kapalı diye daha yeni uyanıyosunuz şimdide nereye gidiliceğini çözemedim spilmi? karagöl mü? dağ mı deniz mi neresi

KONUNUN BAŞLIĞINDA ŞÖYLE YAZIYOR... 8 ci izmir TURKUAZ MAXİCEP BULUŞMASI.. demekki turkuazda buluşma olacak..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
kimler gelio ki... kaç. kişi olduk

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Acil bir engelim olmaz ise.. Ben geliyorum...:)

mertik201

mertik201

Üye
süperr yaa telefirikmii yaa rüya bu olsa gerekk ufaklıktan beri istiorumm ama nasip olmadı bide izmir dibimiz sırası gelio haftada 2 defa geliyorum olaya bak sen yaa umarımm nasip olurda tadını çıkarırızz :yuru

--------------- Ekleme ---------------

Aynen bende katılıyorum

toprakumit

toprakumit

Üye
Abi imrendirin siz insanları bakalım ne olacak...
Seneye görceniz siz :(:(:(
Leiche sende beni bi daha arama senlede kestim iletişimi :cry: Kestin demek bileti :cry:

xkadir61

xkadir61

Üye
Abi imrendirin siz insanları bakalım ne olacak...
Seneye görceniz siz :(:(:(
Leiche sende beni bi daha arama senlede kestim iletişimi :cry: Kestin demek bileti :cry:

bi izmir yapsammı acaba. başımızda komutanlarda yok. nede olsa sivil ve özgür insanlarız:islik
sırf sen gelemiyorsun diye gitmiyorum., sensiz boğazımdan geçmez izmir'in yemekleri.

researcher

Üye
Biz kac kisiyiz......?

Bu gezi de bende varim diyosan biz kackisiyiz hareketinde katil.....20 25 kisiden biri ol...sesini duyur....

:) :)

sahin772

sahin772

Üye
teleferik acıldımı bilmiyorum ben izmirde oturuyorum 2 ay önce gitmiştim kapalı demişlerdi arıza olmuş kabinin boşlamış biri çakılmış aşagı ondan dolayı kapatmışlar arasıra bakıyorum çalışmıyor ama siz yineden bi soruşturun.....

leiche

leiche

Emekli Yönetici
teleferik acıldımı bilmiyorum ben izmirde oturuyorum 2 ay önce gitmiştim kapalı demişlerdi arıza olmuş kabinin boşlamış biri çakılmış aşagı ondan dolayı kapatmışlar arasıra bakıyorum çalışmıyor ama siz yineden bi soruşturun.....

:oha: nasıl yani ben güvenli sanıyordum. allahtan kapalıymış o zaman.

xkadir61

xkadir61

Üye
:oha: nasıl yani ben güvenli sanıyordum. allahtan kapalıymış o zaman.
hemen tırstın bakıyorumda.:ehe
eskişehir'de ranger'den korkmuyordun, teleferik ondan daha tehlikeli değil bence.:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
hemen tırstın bakıyorumda.:ehe
eskişehir'de ranger'den korkmuyordun, teleferik ondan daha tehlikeli değil bence.:)

ula ne bileyim allah bilir ne kadar yükseliyordur. hem tek olsam neyse yanımda nesli olacak.
sende gelsene ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
ben gelemem ya çok isterim aslında ama, toprakümit'e ayıp olmasın.:islik
zaten istanbul buluşmasıda var yakında, izmir bana çok uzak geliyor. bu uzaklığa siz değerli arkadaşlarımızı görmek için katlanılır ama. işlerde bu ara yoğun.:)

Usta_AsH

Üye
yazlığa gitmezsem ordayım.

--------------- Ekleme ---------------

teleferiğin telleri eskidi diye teleferik kullanılmıyor. Ama tepeye çıkılan bir yol var ordan arazi aracıyla rahatlıkla gidilebiliyor tabi yolda karşınıza birşey çıkmaması için doğa ediyorsunuz çünkü yol tek şeritli.

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
teleferik daha 1.5 sene kapalı kalacamış arkadaşlar bilginize bi de bu buluşma olayı kesin mi nasıl oluyor şimdi

researcher

Üye
teleferik daha 1.5 sene kapalı kalacamış arkadaşlar bilginize bi de bu buluşma olayı kesin mi nasıl oluyor şimdi

izmir bulusmalari maxide cok meshurdur........4-5 aya bir tploaniyolar....geleneksellesti...