8. Maxicep #İzmir# TURKUAZ Buluşması - 6 TEMMUZ 2008 - 11.00

DiaBLoS

Admin
İyi eğlenceler herkeşe..

mervecan

Üye
hele turkuazda gece armutlarda yada o yer minderlerin de oturup canlı müzik dinlemek gibisi yoook hele bidde yaz yağmuru yağıyorsaa denk gelmiştimm bi kere süperdiii kamelyaların altında yağmuru izlemek gibisi yokk o ışıklarınn altındaa süperr yaa aklıma geldi bakk şimdii

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Merve istersen, İzmire geldiğim zaman mesela buluşmadan 1 gece önce gidebiliriz? Benim için de farklılık olur

Yanlış anlaşılmasın mesaj

safakk

Üye
vay be ozaman ben şu kameramın hafızasını boşaltayım
turkuaz fotograflarını gördüm de

mervecan

Üye
teşekkür ederim ama gelebilceğimi sanmıyorum düşündüğün için sağol

Maxicep Ailesi Kimler Geliyo ?? Şimdi Gelenler Deneme Mesajlarında Konuya Ben Gliyorum Diye Belirtsin Kişi Sayısı Ywaş Ywaş Belli Olsun )

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Manisa' dan arkadaşlar gelmeyeceklermiş İzmir de Muhtemelen 10-11 kişi olur İstanbul ' dan gelecek 2 arkadaşımız ile.
( van_hoijdonk + Nazy )

Düzeltme: 2 arkadaşımızda Eskişehir den ( leiche ve neslein )

Orada olacak arkadaşlara şimdiden keyif dolu vakit geçirmeniz dileklerimle.

Tamam ağlama sende yeter hem gelmek istemiyordun hemde simdi ağlıyorsun

Ama Ben gelmek istemiyorum diye bişey demedimki Sadece iznim bitiyor o yüzden de gelemiyorum dedim... Lütfen Benim yerimede eğlenin bidahakine beraber eğleniriz Sizleri seviyorum ve herkese iyi eğlenceler
Not: Yarın iş başı

leiche

Emekli Yönetici
ben ve neslein geliyoruz
bekle bizi izmir

daha önce bi akadaşımın yemin törenine gitmiştim
aynı memleketim gibi zaten iskenderuna küçük izmir derler.
o yüzden memleket hasretide gidereceğim.

ben ve neslein geliyoruz
bekle bizi izmir

daha önce bi akadaşımın yemin törenine gitmiştim
aynı memleketim gibi zaten iskenderuna küçük izmir derler.
o yüzden memleket hasretide gidereceğim.

Orda olduğunuz zaman beni düşünün emi... Ben kaç kere dedim size gidelim izmire diye.. Beni gönderdikten sonra gidiyorsunuz gidin :

leiche

Emekli Yönetici
len o zaman maddiyat sıfırın altındaeksilerdeydi nasıl gidecektik?
şimdi allaha şükür düzeldi. taşınma işleri ıvır zıvır derken o ay sıkıştık şimdi ise normala döndük

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Orda olduğunuz zaman beni düşünün emi... Ben kaç kere dedim size gidelim izmire diye.. Beni gönderdikten sonra gidiyorsunuz gidin :
Ne düşüncez seni boğazımızı ve güzel havayı düşüneceğiz

bu da ikiniz için o zaman

Ama siz yine beni düşünerek eğlenin onu demek istemiştim ama yanlışta anlıyabilirsiniz

bende bunun aynısını sana suyun altında yapacam ondan sonra buda sana kapak olsun dicem

(recep ivedik hatırası)