Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 Yazılım güncelleme ( 6.01) en son sürüm!
Sponsorlu Bağlantılar
ozan_6533
Üye
aaaaaaaaa bende zaten 06.01 yüklü :S ben hi güncellemedimki ama 5.4 mü ne vardı :S
trex994
Üye
Mynokia dan msj geldi arkadaşım ordan haberim oldu ve güncelledim.
Şu Anda v 7.21 türkçe
ist_ustun
Üye
ya arkadaşlar ben yeni yazılımı yükledim ama neden se bir türlü türkçe yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekür ederim
Lion Heart
Üye
nss ile kodu 0537625 olarak değiştir ve tekrar güncelleme yap.
enter_17
Üye
peki programı hafıza kartına atsam hafıza kartından çalıştırırsam problem olurm?
yaylaliyarim
Üye
arkadaşlar telefon rehberim senkronizasyon sorunun çözen varmı. 7 de de sorun vardı, 7.21 de aynı. bunu nasıl çözeriz bilgisi olan varsa söylesin. türkcelle görüştüm baya uğraştılar en sonunda telefon sürümündedir dediler...
apty1
Üye
benim telin güncel versiyonu walla içerisinde v06.60 :d yani siz mazide kalmışnız..!
mania_06
Üye
kardes hafıza kart oluyor mu usb yerine
gorkyx
Üye
acılırken yeni sürümünü soruyo cık deyincede acılmıyo program mecburen yeni sürümünü indiriyom
zeybek_009
Üye
arkadaşlar benim telefonu güncelleştirirken usb kablosu bataryayı sökün tekrar takın diye bi uyarı çıktı ve ben dediklerimi yaptım sizce normalmi bi yardım
bilalla3
Üye
ya bana acil yardım edebilirmisiniz? 6300 ın son sürümünü yükledikten sonra telefonum internetten indirilen videoları 3gp yaptıktan sonra da açmadı liütfen biri yardım etsin
egultekin
Üye
0537625 codu ile 7.21 versiyonunu yükledim. Hiçbir sorun yok.
zarfax
Üye
6300 guncelledım turkce olmadı ve aynı zamanda sımdı tel coktu sadece mavı ısık yanıp ekran nokıa yazıp kapanıyor .yardımcı olursanız .tşk.
walker1371
Üye
önce ürün kodunu değiştirdim, biraz aradım nerden değişecek diye ama buldum. sonra nokia güncelleştirme aracınmı kullandım, yönergeleri dikkate alarak devam ettim v4 küsürden v7,12ye yükseldi telefonum. bir sorun olmaz sanırım şimdilik görünürde bir problem bulmadım.
TELEFONCU39
Üye
Thank you veri maç
esrarli_38
Üye
arkadaşlar ben 7.21 yükledim telin dili ingilizce oldu ve türkçe seçeneği yok nası düzeltecem acaba