6300 ın kamerası hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
arkadaşım senin fotoğraf çekmen ışığın geliş açısı,ortamın dekarasyonu v.b gibi nedenlerden dolayı değişiyor.Benim önerim ışığın güzel geldiği bir yerden fotoğraf çek ve birde ışığın güzel gelemediği bir yerden fotoğraf çek ikisini karşılaştır o zaman farkı anlayacaksın:oke:

gedikoguzhan24@

gedikoguzhan24@

Üye
KARDEŞ BENDE 6300 KULLANIORUM V7.21 YENİ ALDIM GAYET GÜZEL RESİM DE ÇEKİYO WİDEODA ÇEKİO VERSİYON YÜKSELT Bİ SORUN KALMAZ VERSİYONU ÖĞRENMEK İÇİN:*#0000# EĞER YÜKSELTMEK İSTİYOSAN :AYARLAR=>TELEFON=>TEL.GÜNCELLEŞTİRMELERİ=>YAZILIM GÜNCELLŞ. YÜKLE WAR ORDAN YÜKLERSİN EN GÜVENLİ YÖNTEM BU :D UFAK Bİ TEŞEKKÜR YETER:oke:

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
benim 6300 gayet düzgün çekiyo.. ama tabiki bulunduğum ortama göre ayarlarımı yapıyorum...

selami saçan

Üye
bende de bozuk çıkıyo kardeşim

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
yani saçmalamayın 2MP kamera var taş gibi....

trksh_fth

trksh_fth

Üye
ben kamerasından gayet memnunum

eray6300

Üye
6300ın kamerası ii aslında . bnm joistikteki yukarı tuşu bozuldu ama :S

jwass

Üye
bende 6300 kullanıyom gayet süer bir tlf çok memnunum ben tlfdan herşeyi süperrr arkadaşımm:oke:

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
arkadaşlar bende 6300 var ama kamerasından şikayetçiyim. arkadaşta 6230i var ama benimkinden daha iyi çekiyor. güya 6230i 1.3mp ama 6300 2mp. 6300 ile çektiğim fotolar pürüzlü gibi çıkıyor. acaba sadece benim tel.de mi bu sorun yoksa tüm 6300 kullananlarda mı var bu sorun. ne yapabilirim. tavsiyelerinizi bekliyorum

Telefonu Kötü KuLLandıysaN Becermİşsindir KaMerasını:hmmm :ehe

yayvuz

Üye
benim tel. 6300 hiç güzel çekmiyor

furkan53535353

furkan53535353

Üye
6300 fotoları 2 megapixel video ise vga.

gamer33

Üye
ben format attırdım düzeldi

arowww

Üye
Arkadaşlar 6300 ın kamerası çok süper ben kullanıyorum...

error94

Üye
gayet güzel çekiyor 6300.Biraz seri olsa daha iyi olur.

orkun44

Üye
arkadaşlar bende 6300 var ama kamerasından şikayetçiyim. arkadaşta 6230i var ama benimkinden daha iyi çekiyor. güya 6230i 1.3mp ama 6300 2mp. 6300 ile çektiğim fotolar pürüzlü gibi çıkıyor. acaba sadece benim tel.de mi bu sorun yoksa tüm 6300 kullananlarda mı var bu sorun. ne yapabilirim. tavsiyelerinizi bekliyorum
gece çekim yapmışsın dır gece modunu aç

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
kardes 6300 ın kamerası süper sanki 3.2

Üst Alt