6300 ın kamerası hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

kaplanozi

Üye
evet snnkınde bı sorun war cok kalıtelı resımler aldım bn tlfonumdan ama tek sorun war gecemodunu kendısı çalıştırıo bazı resimlerde aydınlık olsa bile gece modunda çektii için hafif yeşillik oluo

albaycan

Üye
ben de de6300 var. kamerasında bir sorun yok. aksam cekişi biraz bozuk.

nokıa6300

Üye
YAv mıs gıbı 6300 iyice batırdınız be.Çok güzel telefon kamerasıda iyi vidiosuda.Bence tek - smby olmaması sıs dosyalarını desteklememesı.Daha ne arıyorsunuzkı telefonda.Yok vido iyi çekmiyo yok kullanıssız.Ozaman gidin 1 milyarlık telefon alın.Kötülemeyin su telefonu oldukça güzel ve özelliklerini hakkıyla verıyor neredeyse...bence n 70 serısındende diğer bır cok nokıa modellerınden daha güzel çok kalitelı resım çeken ınce tarz bır telefon..

delidir__90

Üye
aynı sorun bende de war arkadaşım bende anlamadım....sorunun ne oludğunu bulduğun da banada haber werirsen sewinirim...

Furky0615

Furky0615

Üye
Telefonda bi sorun vardır belki

yasirarslan

yasirarslan

Üye
kardeşim görüntü kalitesini yüksek ayarlayabilirsin o zaman sorun çözülecektir

a lol

Üye
yoo benimki süper gaet memnunum :D ışıklı ortamda güszel oluyo flaş olmadığı için öle

cobane

cobane

Üye
    Konu Sahibi
YAv mıs gıbı 6300 iyice batırdınız be.Çok güzel telefon kamerasıda iyi vidiosuda.Bence tek - smby olmaması sıs dosyalarını desteklememesı.Daha ne arıyorsunuzkı telefonda.Yok vido iyi çekmiyo yok kullanıssız.Ozaman gidin 1 milyarlık telefon alın.Kötülemeyin su telefonu oldukça güzel ve özelliklerini hakkıyla verıyor neredeyse...bence n 70 serısındende diğer bır cok nokıa modellerınden daha güzel çok kalitelı resım çeken ınce tarz bır telefon..

kardeşim bu 6300 lar senin mamülün mü ki bu kadar alındın. :nono: biz sadece böyle bi kusurun varlığından ve çözümünden bahsediyoruz.

_teqe_

_teqe_

Üye
arkadaşlar 6300gün ışıına gayet iyi çekiyor.Evde(mpul ışğında de gece modunu açarak çekerseniz daha güsl çekimler elde edebilirsiniz

ulkucumilitan

Üye
gece modunda çek evde ;)

musti1173

Üye
yaa arkadslar telefonun ayarlarını yuksege alın foto cekme ayarını falan sonrada karanlık için gece gorusunu acın yani elinizdekide bi telefon unutmayın onun elinden gelen okadarı.

the_exorcist

the_exorcist

Üye
arkadaş haklı senin telefonda problem var ben şimdiye kadar kullandığım telefonlardan en net fotoğraf çeken telefonu kullanıyorum ama videosu beş para etmez o bi gerçek. 6600 bile bundan daha net hemde çok çok net video çekiyor. bunları neden dengelemiyorlar bilmiyorum.
arkdaşm sendede sorun var galiba benimki süper video çekiyo çok net pürüz yok ses çok sakin cızırtı da yok anlamadım valla. ama dediğin gibi n70 veya 6600 gibi teller daa iyi çekiyo

cemil22

Üye
6300i ie bi telefon yokki

makmüh

Üye
aynen bendede öyle

sercankavut

Üye
kardeş senin çektiğin resimler karanlıkta ise pürüziü çıkar eğer cabah ise ayarların bozuktur

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ben bir süpermarkette birkaç oyuncak resmi çekmiştim. sanırsınızki 10 mp kamerayla çekilmiş. çünkü markette ışıklandırma süperdi. ama gelgörki bulutlu bir havada yada kapalı mekanlarda çekilen resimler pek iyi çıkmıyor. üzerinde küçük yeşil kırmızı noktalar çizgiler var gibi çıkıyor. ışıkla alakalı bence. yapacak bişey yok.

yunus**

Üye
o sadece bazı yerlerde öle olur sen öle sorun olduğu zaman gece moduna al öle çek bendede oluyor bende öle yaporum hade kolay gelsin

dumanxtr

dumanxtr

Üye
vallaha fotograf çılgınınıyım şikayetim yok fakat gece modu pek iyi degil gündüz güneşli havalarda süper kalite başka söz yok

freedom_198

freedom_198

Üye
samsung un 3 bendekı 2 hemde ondan daaha gıdıyıor gordugum en ıyı telefon her acıdan tavsıye ederım

Üst Alt