YAv mıs gıbı 6300 iyice batırdınız be.Çok güzel telefon kamerasıda iyi vidiosuda.Bence tek - smby olmaması sıs dosyalarını desteklememesı.Daha ne arıyorsunuzkı telefonda.Yok vido iyi çekmiyo yok kullanıssız.Ozaman gidin 1 milyarlık telefon alın.Kötülemeyin su telefonu oldukça güzel ve özelliklerini hakkıyla verıyor neredeyse...bence n 70 serısındende diğer bır cok nokıa modellerınden daha güzel çok kalitelı resım çeken ınce tarz bır telefon..
biz sadece böyle bi kusurun varlığından ve çözümünden bahsediyoruz.seninki 6300i mi 6300i deyilse 6230i le aynı kamerası 6300 kamerası 1.3 mp

arkdaşm sendede sorun var galiba benimki süper video çekiyo çok net pürüz yok ses çok sakin cızırtı da yok anlamadım valla. ama dediğin gibi n70 veya 6600 gibi teller daa iyi çekiyoarkadaş haklı senin telefonda problem var ben şimdiye kadar kullandığım telefonlardan en net fotoğraf çeken telefonu kullanıyorum ama videosu beş para etmez o bi gerçek. 6600 bile bundan daha net hemde çok çok net video çekiyor. bunları neden dengelemiyorlar bilmiyorum.