Arkadaşim core ye neden bişeyler ekleyemiyorum. Bazi şeyleri değiştirip kayit yapcam ama izin vermiyo
yazılımda ben türkçeye çevirdim zaten onuMetin saatimiz var bizim ingilizce nasil türkçe yaparim
modlarımda sertifikasız uygulama yükleme klasörü var onu rofs2 at paketle flaşhla yeter...
arkadaş tamam yaptım. çok sağol. mesela tele format attım installserver silinirmi rofs2 den
Hakan dostum bu akşam uygunmusun teamwiewer için ? benim udayı değiştirsen sosyal uygulamaları için ?
Gerekli programlar nokia cooker 3.3 mü onu indirdim ?
ver halledelim
Gerekli programlar nokia cooker 3.3 mü onu indirdim ?
tamamİndirdim veriyorum teamwiever.
Id : 273 925 195
Sifre : 2922
Bendede 701 var fakat öyle çok büyük bir takılmaya rastlamadım hatta takılmaya rastlamıyorum diyebilirim sen ne takılmasına rastladınki ??hakan 701 de arada takılmalar donmalar oluyor sen hiç karşılaştın mı?
hayır gayet stabil... kurduğunn uygulamar arka planda çalışıyorsa onlar etki edebilir. ama bende whats app açık donma kasma filan yokhakan 701 de arada takılmalar donmalar oluyor sen hiç karşılaştın mı?
Usta şimdi flashlıyordumda sw resete basıyorum sonra test mode geliyor ekrana öyle kalıyor ve hata geliyor telefonun bataryasını çıkarın takın ve yeniden deneyin vs vs 2.ciye denedim yine aynı napıcam acaba ?
Bro haqanguven, bunu düzeltmek olmuştur.
Şimdi her şey senin CFW ile benim telefon iyiydi.
![]()
hehe yorumların ve övgülerin için teşekkürler ayrıca sende aramıza hoşgeldin...tamamYanlış derken hiçbişeyi yanlış yapmadım sadece kilit vardı telefonda onu kaldırdım düzeldi neysekinokia sunucuları kendıne geldı guncellemeler gözüktü şimdi yapıyorum sosyal uygulamala sonuçlarını bildireceğim