603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

EmreSalman

Üye
evet flash atman lazım kardeş

EmreSalman

Üye
kardeş bu telefonlarla ilgili başka cfw çıkaracakmısın yoksa bu son cfw mi ? (:

QUANTİN

QUANTİN

Üye
galeriden çoklu isaretleme ve kameraya çıkış özelliği eklenebilir mi?

myumak1980

Üye
hakan selam n8 icin yeni birseyler varmi elinde en son 1 aralik 2012 (gecen sene :) ) cfw kullaniyorumda...

BaySerkan

BaySerkan

Üye

şuanlık düşünmüyorum ilerde bakacağız artık
Hakan bey ne tesadüftür ki sizin Cfw'leri yayınlamanızdan hemen sonra 808 e resmi bir güncelleme geldi yayınladığınız cfw'yi son sürüm (1508) ile güncellemeniz mümkünmü?Güzel bir cfw yapmıştınız bundada mahrum kalmayalım,teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
galeriden çoklu isaretleme ve kameraya çıkış özelliği eklenebilir mi?
fp2 nin özelliği kırmızı tuşla uygulamalardan çıkmadır... kimi oyunlardada denk gelmişinizdir belki çıkış yoktur ama kırmızı tuşla çıkıyoruz nokiada kamerayı öyle tasarlamıştır şuanlık öyle bir mod yok elimde...
çoklu işaretleme ve gönderme herkes istiyor ama bu fotoğraflar uygulaması farklı yeni sürüm eklemişler bakalım ilerde birşeyler yapabilirmiyim şuanlık bu isteğin yapılamaz kardeşim

- - - Eklendi - - -

Hakan bey ne tesadüftür ki sizin Cfw'leri yayınlamanızdan hemen sonra 808 e resmi bir güncelleme geldi yayınladığınız cfw'yi son sürüm (1508) ile güncellemeniz mümkünmü?Güzel bir cfw yapmıştınız bundada mahrum kalmayalım,teşekkürler
biliyorum bende gördüm güncellemeyi. en kısa sürede 808lere evols çıkıcaktır kardeşim

- - - Eklendi - - -

hakan selam n8 icin yeni birseyler varmi elinde en son 1 aralik 2012 (gecen sene :) ) cfw kullaniyorumda...
şuanlık yok ama bir projem var yeni bir cfw çıkartıp sadece isteklere önem vericem...

myumak1980

Üye

fp2 nin özelliği kırmızı tuşla uygulamalardan çıkmadır... kimi oyunlardada denk gelmişinizdir belki çıkış yoktur ama kırmızı tuşla çıkıyoruz nokiada kamerayı öyle tasarlamıştır şuanlık öyle bir mod yok elimde...
çoklu işaretleme ve gönderme herkes istiyor ama bu fotoğraflar uygulaması farklı yeni sürüm eklemişler bakalım ilerde birşeyler yapabilirmiyim şuanlık bu isteğin yapılamaz kardeşim

- - - Eklendi - - -

biliyorum bende gördüm güncellemeyi. en kısa sürede 808lere evols çıkıcaktır kardeşim

- - - Eklendi - - -

şuanlık yok ama bir projem var yeni bir cfw çıkartıp sadece isteklere önem vericem...

kisisel bir sey sormak istiyorum ama buraya yazayim istedim.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...abil-uzun-batarya-gelismis-kamera-737289.html

bu versiyon hakkinda ne diyorsun inceleme firsatin oldumu senin cfw lere alistigim icin biraz temkinliyim.

bilal13

Üye
teamwierdan bana flash atmada yardımcı olabılecek bır gonullu arıyorum lutfen acıl hep hata alıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kisisel bir sey sormak istiyorum ama buraya yazayim istedim.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...abil-uzun-batarya-gelismis-kamera-737289.html

bu versiyon hakkinda ne diyorsun inceleme firsatin oldumu senin cfw lere alistigim icin biraz temkinliyim.
lütfen böyle şeyleri özelden sorun... maxide kapalı pm kutum ama diğer siteyi biliyorsun ordan sorsan daha iyi olur...
denemedim hiç ben kendi cfwmden başka cfw kurmuyorum telefonuma ama sen kurup kendin görmen daha iyidir çünkü zevklerle renkler tartışılmaz ya bana uyan sana uymaz o açıdan

- - - Eklendi - - -

teamwierdan bana flash atmada yardımcı olabılecek bır gonullu arıyorum lutfen acıl hep hata alıyorum
ver ıd ve şifreyi halledelim kardeşim

• Beğen
Tepkiler: myumak1980

bilal13

Üye
bekle bıraz hemen verıyorum

- - - Eklendi - - -

ıd:365 702 524 sıfre:1702

wwwyolcu

Üye
kardeş öncelikle eline sağlık ben şunu sormak isterim
[h=1]808 √ Symbian Evols [01.01.2013][/h]yüklersem garanti bitermi 808 var ynlız garantisi sorun olur diye duydum aslı varmı

EmreSalman

Üye
808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

yüklersem garanti bitermi 808 var ynlız garantisi sorun olur diye duydum aslı varmı

Yok kardeş garantisi bitmez yanlış duymuşsun ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

yüklersem garanti bitermi 808 var ynlız garantisi sorun olur diye duydum aslı varmı
yazılımla oynamak garanti dışıdır ama bi sorun olmaz. garantiye verince orjinal yazılıma dönüp vermen daha sağlıklıdır ve hiç bir sorunla karşılaşmazsın

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Dosrum bende xplore açılmıyor nedense nasıl çözebilirim..yuvarlak dönüyor fakat açılmıyor ?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
2-3 tane sürüm denedim çalışmıyor varsa bildiğin çalışan link atarmısın ?

Üst Alt