konu sabitlenmeli. Tekrar sağol hakan.![]()
hehe teşekkürlerkardeş bu telefonlarla ilgili başka cfw çıkaracakmısın yoksa bu son cfw mi ? (:
Hakan bey ne tesadüftür ki sizin Cfw'leri yayınlamanızdan hemen sonra 808 e resmi bir güncelleme geldi yayınladığınız cfw'yi son sürüm (1508) ile güncellemeniz mümkünmü?Güzel bir cfw yapmıştınız bundada mahrum kalmayalım,teşekkürler
şuanlık düşünmüyorum ilerde bakacağız artık
fp2 nin özelliği kırmızı tuşla uygulamalardan çıkmadır... kimi oyunlardada denk gelmişinizdir belki çıkış yoktur ama kırmızı tuşla çıkıyoruz nokiada kamerayı öyle tasarlamıştır şuanlık öyle bir mod yok elimde...galeriden çoklu isaretleme ve kameraya çıkış özelliği eklenebilir mi?
biliyorum bende gördüm güncellemeyi. en kısa sürede 808lere evols çıkıcaktır kardeşimHakan bey ne tesadüftür ki sizin Cfw'leri yayınlamanızdan hemen sonra 808 e resmi bir güncelleme geldi yayınladığınız cfw'yi son sürüm (1508) ile güncellemeniz mümkünmü?Güzel bir cfw yapmıştınız bundada mahrum kalmayalım,teşekkürler
şuanlık yok ama bir projem var yeni bir cfw çıkartıp sadece isteklere önem vericem...hakan selam n8 icin yeni birseyler varmi elinde en son 1 aralik 2012 (gecen sene) cfw kullaniyorumda...
fp2 nin özelliği kırmızı tuşla uygulamalardan çıkmadır... kimi oyunlardada denk gelmişinizdir belki çıkış yoktur ama kırmızı tuşla çıkıyoruz nokiada kamerayı öyle tasarlamıştır şuanlık öyle bir mod yok elimde...
çoklu işaretleme ve gönderme herkes istiyor ama bu fotoğraflar uygulaması farklı yeni sürüm eklemişler bakalım ilerde birşeyler yapabilirmiyim şuanlık bu isteğin yapılamaz kardeşim
- - - Eklendi - - -
biliyorum bende gördüm güncellemeyi. en kısa sürede 808lere evols çıkıcaktır kardeşim
- - - Eklendi - - -
şuanlık yok ama bir projem var yeni bir cfw çıkartıp sadece isteklere önem vericem...
lütfen böyle şeyleri özelden sorun... maxide kapalı pm kutum ama diğer siteyi biliyorsun ordan sorsan daha iyi olur...kisisel bir sey sormak istiyorum ama buraya yazayim istedim.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...abil-uzun-batarya-gelismis-kamera-737289.html
bu versiyon hakkinda ne diyorsun inceleme firsatin oldumu senin cfw lere alistigim icin biraz temkinliyim.
ver ıd ve şifreyi halledelim kardeşimteamwierdan bana flash atmada yardımcı olabılecek bır gonullu arıyorum lutfen acıl hep hata alıyorum
bekle bıraz hemen verıyorum
- - - Eklendi - - -
ıd:365 702 524 sıfre:1702
teamwierdan bana flash atmada yardımcı olabılecek bır gonullu arıyorum lutfen acıl hep hata alıyorum
kardeş öncelikle eline sağlık ben şunu sormak isterim
808 √ Symbian Evols [01.01.2013]
yüklersem garanti bitermi 808 var ynlız garantisi sorun olur diye duydum aslı varmı
yazılımla oynamak garanti dışıdır ama bi sorun olmaz. garantiye verince orjinal yazılıma dönüp vermen daha sağlıklıdır ve hiç bir sorunla karşılaşmazsınkardeş öncelikle eline sağlık ben şunu sormak isterim
808 √ Symbian Evols [01.01.2013]
yüklersem garanti bitermi 808 var ynlız garantisi sorun olur diye duydum aslı varmı
uygulamada vardır birşey başka sürümünü dene...Dosrum bende xplore açılmıyor nedense nasıl çözebilirim..yuvarlak dönüyor fakat açılmıyor ?