603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Şu ingilizce klavye neden bende sorun yaratıyorki yaa anlayamadım ingilizce klavyeyi açınca klavye lazım oldugu yerde kapanıyor :(

EmreSalman

Üye
Şu ingilizce klavye neden bende sorun yaratıyorki yaa anlayamadım ingilizce klavyeyi açınca klavye lazım oldugu yerde kapanıyor :(

kardeş orjinal yazılıma dön sonra geri evolsu yükle bazı sorunlar kayboluyor öyle yapınca

Scuderia.

Scuderia.

Üye
kardeş orjinal yazılıma dön sonra geri evolsu yükle bazı sorunlar kayboluyor öyle yapınca
Teşekkürler ama flashlamaya hiç niyetim yok sonra uğraş dur müzikler fotograflar uygulamalar derken zaman alıyor :) üşeniyorum ama yinede sağolasın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme çıkarsa ilgilenicem kardeşim

EmreSalman

Üye
Teşekkürler ama flashlamaya hiç niyetim yok sonra uğraş dur müzikler fotograflar uygulamalar derken zaman alıyor :) üşeniyorum ama yinede sağolasın

Doğru onlar baya uğraştırıyor sana kalmış artık (:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
808 İÇİN GÜNCELLEME BİLGİLERİ

VERSİYON 113.010.1508 ÜZERİNE KURULDU
BİLDİRİMLER WİDGETİ EKLENDİ
UDA TAMAMEN BOŞALTILDI
KAMERA İLE ÇEKTİĞİNİZ FOTOĞRAFLAR DCMI YERİNE ''Kamera'' KLASÖRÜNE GİDER

SalihByk

SalihByk

Üye
hakan kardes kurdum harıka bı yazılım olmus cok stabıl tam ıstedıgım gıbı yalnız tek sorun var rehber gurup wıdgetı cok saydam olmus bu wıdgetlerın normal halını verebılırmısın sıs halınde flan ?

- - - Eklendi - - -

birde rompatcher yukleyemıyorum ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardes kurdum harıka bı yazılım olmus cok stabıl tam ıstedıgım gıbı yalnız tek sorun var rehber gurup wıdgetı cok saydam olmus bu wıdgetlerın normal halını verebılırmısın sıs halınde flan ?

- - - Eklendi - - -

birde rompatcher yukleyemıyorum ?

contactwidget.mif bu dosyayı orjinal yazılımın coresinden çekip aynı yere atman lazım. yada avkon modunu yapıp modlar bölümünden mifleri değiştirebilirsin... ana sayfada yayınladım rom patcher onu indir kur...

Ferzan

Ferzan

Üye
öncelikle verdiğin emekler için teşekkürler bir sorum olacak evols u yazılım sıfırla ile yükleyin demişsin orası dikkatimi çekmemişti yazılım yenile ile yüklemiştim arasında ne gibi fark var acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle verdiğin emekler için teşekkürler bir sorum olacak evols u yazılım sıfırla ile yükleyin demişsin orası dikkatimi çekmemişti yazılım yenile ile yüklemiştim arasında ne gibi fark var acaba
rica ederim...
hatalar oluşuyor oluşmaması için yazılım sıfırlamayı öneriyorum hata filan yoksa sende sorun değil o zaman öylede yükleyebilirsin...

Ferzan

Ferzan

Üye

rica ederim...
hatalar oluşuyor oluşmaması için yazılım sıfırlamayı öneriyorum hata filan yoksa sende sorun değil o zaman öylede yükleyebilirsin...
bazen donma falan oluyor bazen mesajlar girişinde karanlık ekranda kalıyor bazen tarayıcı açılışında karanlık ekranda kalıyor bu sorunlar bu yüzden mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bazen donma falan oluyor bazen mesajlar girişinde karanlık ekranda kalıyor bazen tarayıcı açılışında karanlık ekranda kalıyor bu sorunlar bu yüzden mi
bu söylediğin sorunlara rastlamadım hiç ama sende oluşmuşsa sorunlar o yüzdendir... ayrıca yazılımı atmadan önce depo, hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı

Üst Alt