603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşim core ye neden bişeyler ekleyemiyorum. Bazi şeyleri değiştirip kayit yapcam ama izin vermiyo

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Metin saatimiz var bizim ingilizce nasil türkçe yaparim

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye

modlarımda sertifikasız uygulama yükleme klasörü var onu rofs2 at paketle flaşhla yeter...

arkadaş tamam yaptım. çok sağol. mesela tele format attım installserver silinirmi rofs2 den

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş tamam yaptım. çok sağol. mesela tele format attım installserver silinirmi rofs2 den

erdinç konu dışına çıkıyorsun sorularınız varsa konu açın ordan sorun burası modlama soru yeri değil...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan dostum bu akşam uygunmusun teamwiewer için ? benim udayı değiştirsen sosyal uygulamaları için ?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
İndirdim veriyorum teamwiever.
Id : 273 925 195
Sifre : 2922

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Usta şimdi flashlıyordumda sw resete basıyorum sonra test mode geliyor ekrana öyle kalıyor ve hata geliyor telefonun bataryasını çıkarın takın ve yeniden deneyin vs vs 2.ciye denedim yine aynı napıcam acaba ?

QUANTİN

QUANTİN

Üye
hakan 701 de arada takılmalar donmalar oluyor sen hiç karşılaştın mı?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Sorun çözüldü hakan flashlamayı başardım telefonu fakat şuan nokia sunucularında problem var ne bilgisayardan oturum açabiliyorum nede telefondan hiçbir şekilde oturum açamıyor ve güncelleme yapamıyorum yarını bekleyeceğim..

- - - Eklendi - - -

Bendede 701 var fakat öyle çok büyük bir takılmaya rastlamadım hatta takılmaya rastlamıyorum diyebilirim sen ne takılmasına rastladınki ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hayır gayet stabil... kurduğunn uygulamar arka planda çalışıyorsa onlar etki edebilir. ama bende whats app açık donma kasma filan yok

- - - Eklendi - - -

Usta şimdi flashlıyordumda sw resete basıyorum sonra test mode geliyor ekrana öyle kalıyor ve hata geliyor telefonun bataryasını çıkarın takın ve yeniden deneyin vs vs 2.ciye denedim yine aynı napıcam acaba ?

yanlış flaşh atıyorsun

little_rena

Üye
Bro haqanguven, bunu düzeltmek olmuştur.
Şimdi her şey senin CFW ile benim telefon iyiydi. :good:
:tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bro haqanguven, bunu düzeltmek olmuştur.
Şimdi her şey senin CFW ile benim telefon iyiydi. :good:
:tşk:

:) hehe yorumların ve övgülerin için teşekkürler ayrıca sende aramıza hoşgeldin...
güle güle kullan yazılımı

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Yanlış derken hiçbişeyi yanlış yapmadım sadece kilit vardı telefonda onu kaldırdım düzeldi neyseki :) nokia sunucuları kendıne geldı guncellemeler gözüktü şimdi yapıyorum sosyal uygulamala sonuçlarını bildireceğim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış derken hiçbişeyi yanlış yapmadım sadece kilit vardı telefonda onu kaldırdım düzeldi neyseki :) nokia sunucuları kendıne geldı guncellemeler gözüktü şimdi yapıyorum sosyal uygulamala sonuçlarını bildireceğim
tamam

Üst Alt