haqanguven
Üye
active file kullanniyorum ben2-3 tane sürüm denedim çalışmıyor varsa bildiğin çalışan link atarmısın ?
active file kullanniyorum ben2-3 tane sürüm denedim çalışmıyor varsa bildiğin çalışan link atarmısın ?
şarkı bilgileri düzenlemede ne gibi hata var?Sizin CFW büyük Bro oldu!
Musluk şarkı bilgileri, müzik çalar kendisi kapatıldığında Nokia 700 müzik çalar hata var.
Ben dili Tukish çevirmek için google arama motorunu kullanın.
hımm demekki o mod uyumsuz 700 lerde başka deneyen olursa söylerse daha iyi anlarız...Müzik çalar üzerinde, şarkı, şarkı bilgilerini bunu dokunun her zaman, müzik çalar kendisi Bro kapatıldı.
Bu arada, sizin CFW performansı çok hızlı oldu, müthiş Bro oldu!
Sizin CFW için teşekkürler Bro.![]()

yazılımı atmadan önce hard format atıp depoları biçimlendirseydin...hakan bunu arkadasa yukleyim dedim 603 sw reset e basip yukledim biraz yukledi sonra batarya cikart tak filan dedi yaptim olmadi tel acilmadi bnde dead flash atmaya calistim snra acildi dha snra tekrar yukluyim dedim senin dosyalari attim flashladim yine orjinal yazilim ?
hımm demekki o mod uyumsuz 700 lerde başka deneyen olursa söylerse daha iyi anlarız...
teşekkürler güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
yazılımı atmadan önce hard format atıp depoları biçimlendirseydin...
dosyaları üstüne yazma orjinal dosyaları sil evolsunkileri kopyala rm klasörüne öyle flaşhla
Bunun Bro düzeltmek için ben çalışacağım.
Ben CFW kullanmak ilk kez, ve ben senin kullanın.
Zaten şimdi benim telefona CFW noktası ingilizce dil ve kullanıyorum.
Benim telefon çok hızlı oldu ve hoşuma gitti.
Ben tercüme google kullanılan çok yönlü olarak, üzgünüm Bro ben türk dili bilmiyorum.
![]()
orjinal dosyalarin uzerine yazmiyorumki seninkiler rm klosorunde phoenixden ... tiklayip evols u secip flashliyorum
navifrmde türkçe dil olanını yok.... sen herhakde nokia suitiden güncellidin o yüzden tr dil var sende... dosyaları bana ulaştırabilirsen iyi olurdu aslında yada bekliycem navifirme tr dil eklenmesiniHakan Bey,
808 için 1508'li Cfw'yi ne zaman hazırlayabilirsiniz?birde YouTube'u silmeseniz çocuklar Video seyrediyor benim için önemli anlayacağınız sonra isteyen kullanmayan silsin o çok zor değil nasılsa..teşekkürler
her dosyayı ayrı ayrı media fireye upload edebilirmisin? sen bilirsin yinede ama evolsu yapmam için dosyalar şartEvet Navifirm'den Nokia geri çekti ben ilk gün bilgisayar'a Türkiye siyah renk için olanı indirmiştim Phoenix ile flash atmıştım dosyaları sana göndereyim de nasıl gönderebilirim 452 Mb hepsi..
Hakan kardeş bişey sorcam. Orjinal yazilimda unsigned prolari yüklemem için nereye ne atmam lazim. Bana yardim edermisin
orjinal dosyaları rm klasörüne kopyala yazılım sıfırla ile orjinaline dönah dostum ah tv out özelliği ses desteklemiyor. Geri dönmek istiyorum tekrar yazılım sıfırla ilemi flashlayacağım
orjinal dosyaları rm klasörüne kopyala yazılım sıfırla ile orjinaline dön
rica ederimGeri dönmek istesem tekrar yazılım sıfırla ilemi flashlayacağım
- - - Eklendi - - -
teşekkür ederim hakanquven. ses ana ekranda kısık olunca olmuyormuş herşey için teşekkürler

donanım yetmezAynısı 5800 olsa çok güzel olurdu