bu konuda anlatım yaptım ama en son kısımda yazılım sıfırla ile atıcaksın ana sayfada belirttim zaten...arkadaşlar bu konulara biraz uzağım ben bu cfw yi nasil telefonuma yükleyebilirim tel 701. Anlayan arkadaşlar lütfen pm atabilir mi? Evolsun dosyalarını indirdim öyle kaldı bilgisayarda
Benim 701 de oldu arkadaşım beyaz ışığı kırmızıya çevirdim yukarıdada yazdım aynısını şarj olurken kırmızı yanıyor mesaj geldiğindede beyaz yanıyor
yazılım sıfırlayazılım sıfırlamı yoksa yazılım yenile mi
kolay gelsin..teşekkür ederim deneyip sonucu yazarım
hocam olduçok sağolasın süper oldu
![]()
hehe güle güle kullan kardeşimsitem etmene gerek yok.. bir gez siteyi kaçtane cfwm var kaç kişiye cevap veriyorum... görmemiş olabilirim yada yazmış olabilirim sen görmemiş olabilirsin... biraz sabır kardeşim ya herkese elimden geldiğimce yardım ediyorum lütfen...Ikinci defa yaziyorum ve lütfen cevap ver.Almanca dil eklemem gerekiyor yardimci olurmusun?iyi forumlar...
teşekkürler kardeşim :=)haqan cidden seviye atladın kardeşim...kollarına sağlık...deneyebilsem ama ben belle refreshte takılıyorum...
Tamam tamam bir sey demedim birader,durum cok acildi ondan oldu,yinede cok tesekkürler kolay gelsin...
hakan ?????
yorum yaziyorum cevap vermiyosun mesajlarin kapali engelledin sandim
efendim
yok pm kutusunu kapattımyorum yaziyorum cevap vermiyosun mesajlarin kapali engelledin sandim
yok pm kutusunu kapattım

saçma sapan sorular geliyor.. adam kalmış bana başka cfw deki sorunları soruyor... neyse konu dışına çıkmayalaım lütfen...nedenki rahatsiz mi ediyolardi![]()