603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

QUANTİN

QUANTİN

Üye
arkadaşlar bu konulara biraz uzağım ben bu cfw yi nasil telefonuma yükleyebilirim tel 701. Anlayan arkadaşlar lütfen pm atabilir mi? Evolsun dosyalarını indirdim öyle kaldı bilgisayarda

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu konulara biraz uzağım ben bu cfw yi nasil telefonuma yükleyebilirim tel 701. Anlayan arkadaşlar lütfen pm atabilir mi? Evolsun dosyalarını indirdim öyle kaldı bilgisayarda
bu konuda anlatım yaptım ama en son kısımda yazılım sıfırla ile atıcaksın ana sayfada belirttim zaten...
http://www.maxicep.com/modifikasyon...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

- - - Eklendi - - -

Benim 701 de oldu arkadaşım beyaz ışığı kırmızıya çevirdim yukarıdada yazdım aynısını şarj olurken kırmızı yanıyor mesaj geldiğindede beyaz yanıyor

808 de olmaz... ona bakarsan ben mesaj geldiğinde kırmızı yapıyorum ama bu sefer menü tuşu beyaz devamlı yanıyor.. anlıycağın c7 olan modlar 701 olmuyor 701 olanlar 808 olmuyor... yanlış anlama bu mod olmaz demiyorum ama denemek lazım hatasız oluyormu 808 de

QUANTİN

QUANTİN

Üye
yazılım sıfırlamı yoksa yazılım yenile mi

QUANTİN

QUANTİN

Üye
teşekkür ederim deneyip sonucu yazarım

QUANTİN

QUANTİN

Üye
hocam oldu :) çok sağolasın süper oldu :alkis

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
haqan cidden seviye atladın kardeşim...kollarına sağlık...deneyebilsem ama ben belle refreshte takılıyorum...

storovi

Üye
Ikinci defa yaziyorum ve lütfen cevap ver.Almanca dil eklemem gerekiyor yardimci olurmusun?iyi forumlar...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam oldu :) çok sağolasın süper oldu :alkis
:) hehe güle güle kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

Ikinci defa yaziyorum ve lütfen cevap ver.Almanca dil eklemem gerekiyor yardimci olurmusun?iyi forumlar...
sitem etmene gerek yok.. bir gez siteyi kaçtane cfwm var kaç kişiye cevap veriyorum... görmemiş olabilirim yada yazmış olabilirim sen görmemiş olabilirsin... biraz sabır kardeşim ya herkese elimden geldiğimce yardım ediyorum lütfen...
nokia cooker ile rofs2 açıp verdiğim linkten dosyaları indirip at rofs2e sonra paketle ve yeni rofs2le flaşhla tamamdır

- - - Eklendi - - -

haqan cidden seviye atladın kardeşim...kollarına sağlık...deneyebilsem ama ben belle refreshte takılıyorum...
teşekkürler kardeşim :=)

storovi

Üye
Tamam tamam bir sey demedim birader,durum cok acildi ondan oldu,yinede cok tesekkürler kolay gelsin...

yunuq58

yunuq58

Üye
hakan ?????

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
QUANTİN

QUANTİN

Üye
konu sabitlenmeli. Tekrar sağol hakan. :)

TrBelle

TrBelle

Üye
abi şimdi vu yazılımı yüklemek için flaş mı atmamız lazım

Üst Alt