5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

kdrbrk

Üye
kendi orjinal browserı videoları oynatmıyor.flash 9 istiyor.öle flash lite yükledim izliyorum diyen yalan söylüyor.bizde yükledik neden izleyemiyoruz.izlesene,vidivodo,faceook,vb sitelerdeki videoları açabilen varsa söylesin bize bizde açalım.

aspirin16

Üye
Merhabalar
5800 XM Version 31.0.101 ve güncellemelerden flash lite da yükledim fakat halen flash.. 9 desteği istiyor ve sayfalardaki görüntüleri oynatmıyor.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
ben facebook girdiriyorum video nun üzerine geliyorum video dolmaya başlıyor sonra flash işareti çıkıyor neden çıkar

**orhan usta**

Üye
bende çok aradım bulamadım flaş playerı bilgisi olan varsa bizi bilgilendirsin teşekkürler

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
su anda flash destegi 5800da yok arkadaslar. sadece skyfire web browserin symbian v5 versiyonunu bekliyoruz skyfirela bu sorun tamamen ortadan kalkiyor. umarim bunlara gerek kalmadan v40ta sorunu cozerler. skyfire ocak ayinda cikacagi soyleniyor. ciktigi zaman paylasacagim.

yahyakaya

Üye
arkasaşlar hiç izleyemiyorum liütfen çalışabilen bir link verin

blacktigerR

Üye
Arkadaşım sağol kanka

rapyy

Üye
ewt yha nassi izlicezz

erdalkazer

erdalkazer

Üye
Güncelleme alsanda bazı videoları izleyemiyorsun cünkü ınternetteki videoların %90 flashplayer 9 ve üstü program gereksinimine ihtiyaç duyuyor telefonda da bu kadar yüksek flashplayer yok Sorun Büyük Adobe'nin El Atması Lazım

daub_one

Üye
benim de eskiden görmüyordu flash ları servise gönderdim geldi şimdi her siteden istediğim videoyu izleye biliyorum hatta oyun bile oynuyorum bi servis gerekli adamlar işi biliyor

constantin2302

Üye
bendede aynı sorun var bilen varsa yardımcı olsunlar

xhtx

Üye
GünceLLeme yaparken hata werio :s

GOKHAN27M

Üye
arkadaslar burda yardım etmıyeceksenız bılgı paylasımı yabılmayacaksa neden bu kdar uğrasdırıyorsunuz mılletı bılgınız yoksa yazmayın lutfen ayıptır sızın yuzunuzden denemedım program kalmadı formu basdan asağı okuyalımmı :(

sergen6565

sergen6565

Üye
arkadaşlar bende2. el aldım telefoncunun telefonuydu güncelledi verdi youtube girip izliyorum video izleyemeyenler ovi store den flash indirin yada google amca da aratın program atılıyor ii biliyorum ben bulursam linkde veririm

serhatkara

serhatkara

Üye
arklar 5800 icin flash 9yok ama size intten wideo izleyebilceniz siteleri soleyim telin kendi wepinden giriyorsunuz mobil olarak izlesene yazin ama com kullanmayin cunku pcdeki gibi aciyo ozamn flash istiyo bide jubla.com yazin burdan istediginiz wideoyu izleyin bunu mobil olarak acmiyo ama yinede flash istemio arklar bi tesekkuru hakettigimi dusunuyorum ... saolun simdiden =))

_vezir_

Üye
selam arkadaşlar youtubeyi açabilir ama face veya benzeri yani netteki videoları açabilirmi bilmiyorum bende bu telden alacam bir kaç güne kadar youtube ye girin ve 5800 flash player yazın normal olarak pc deki gibi youtube acılıyor diyer v,deo sitelerini bilmiyorum

şimdi bazılarınız flash var bazılarınız da yok diyorsunuz flas var bunun isbatı ise forum nokiada araştırın orada flash lite 3.0 var diyor yazılımı güncelleme ile 3.1 oluyormu bilmiyorum şimdi aşagıdaki linke tıklayın ve kenidiz görün site nokia nın kendi orjinal sitesidir bakalarının açtığıdeğildir

link N97

link 5800

bu arada N97 ile 5800 işletim sistemlerinin birbirlerine çok yakın hatta ayı bile diyebiliriz 5800 N97 den eksik 2 tarafı var biri N97 arayüzü çok iyi bir diyeri ise N97 nin 32 gb belleği var linkleri iyi bir şekilde inceleyin flash var saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
skyfire kurun ben ve eppziolonom arkadaşım verdi..yakınan arkadaşlar bir arama yaparlarsa hemen bulurlar..

drengin_69

Üye
Telefonun kendi menüsünde mi var yazılım güncellemesi.Yazılımı nasıl güncelleyecez

tipitipim

Üye
benim de eskiden görmüyordu flash ları servise gönderdim geldi şimdi her siteden istediğim videoyu izleye biliyorum hatta oyun bile oynuyorum bi servis gerekli adamlar işi biliyor

üstadım şu anda cihazın üstündeki fw sürümün nedir? Ekstra bir application yüklemişler mi? Servis nasıl bir işlem yapmış bilgi aldın mı? Bu konuda çok fazla mağdurun olduğunu , çözüm konusunda bir önerileri olup olmadığını öğrenebilirmisin?

anotolia77

Üye
emeğine sağlık