5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

delitegin

Üye
abi eski sürüm 6220 slidelerde bile pdf okuyucu, ofis okuyucu, flash var ama üst model 5800'da yok nokıa sitesinde de yok program güncellemesinde genelde ovi map ve mail güncelleme geliyor sanırım nokıa ana distribütörünü bu konuda rahatsız etmek gerek üstelik N97'den sonra en revaşta olan model 5800 .....

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Arkadaslar selamlar, 5800'i yeni aldim. yanliz Internette dolasirken Flash dosyalari ve videolari goruntuluyemiyor. Onereceginiz bir program warmi ?

DOSTUM HİÇ UĞRAŞMA SKYFİRE nin sitesine gir google den skyfire yaz cıkan ılk sıteye gır ordan S60 V5 için skyfire yı ındır dokunmatık tabanalı güle güle kullan tum sitelerde ne ıstersen yap hatta oyun bile oyna facede falan okey vs...

bursa14

Üye
nerde bulabilirim 5800 için flaşh ı

erdemca123

Üye
Beyler ben de şu an indiriyorum adobe flash lite 3.1 adlı program sanırım çözüm olcak nokia yı güncellerken bu programzaten cıkıyor ama o zaman yüklemeden telefonun versiyonunu arttırınca kaçırmış olabilirsiniz bu da linki

brightlord

Üye
bende suan 5800 telden giriyorum flash bulamadım lite de olmadı.

aliasaaron

Üye
Arkadaşlar esas cocuk nickli arkadaş yazmış işte gayet güzel, skyfire kullanın bence de;)

torehan_aras

Üye
bende 5800 var videoları açıyor izliyorum yani

dadasaktas

dadasaktas

Üye
arkadaşlar bende var ben izliyorum diyorsunuz ama bizler izleyemiyoruz bizleride bilgilen dirirseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

DOSTUM HİÇ UĞRAŞMA SKYFİRE nin sitesine gir google den skyfire yaz cıkan ılk sıteye gır ordan S60 V5 için skyfire yı ındır dokunmatık tabanalı güle güle kullan tum sitelerde ne ıstersen yap hatta oyun bile oyna facede falan okey vs...

ben girdim bu siteye s60 5th diye birşey indirdim kurdum fakat yabancı dil olduğu için kullanamadım kaldırdım şimdi kaldırdıktan sonra hiç bir bağlantı yapamadım ovi ye bile girmiyor ayarları bozuldu sanırım birkaç soru sorayım umarım ilgilenirsiniz
1 indirip kurduğum şey doğrumu
2 yeniden nasıl bağlanırım bilgilendirirseniz sevinirim

miskomix

Üye
arkadaşım vtap video arama programı internet sayfalarında gezinirken açılmıyo videolar bende açılıodu ama sonra dan hata vermeye basladı flas la ilgili bi sorun ama çözemedim

bd1992

Üye
saol :D

orhaan48

orhaan48

Üye
benim telefonumda daha önce flash player vardı ama yazılım güncellemesi yaptım şimdi malesef yok

kcabjk

Üye
real playerden nasıl izliyorsunuz arkdşlar facesideki videolaru

glowe06

Üye
arkadaşlar size kesin cözümünü söylüyorum dediklerimi tek tek yapın kesinlikle bu sorunun kalmıyacak....

oncelikle telefonunuzdan(5800.denedim oldu)m.skyfire.com a girin tlf den ama ordaki ilk linki indirin hafıza kartınıza....
ama biraz yüklemesi zaman alabilir yükledikten sonra uygulamalara girin skyfire linki çıkacak acept l eyin sonra istediğiniz siteden video izleyebilirsiniz....
ben denedim oldu kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum :D kolay gelsin:d:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
arkadaşlar size kesin cözümünü söylüyorum dediklerimi tek tek yapın kesinlikle bu sorunun kalmıyacak....

oncelikle telefonunuzdan(5800.denedim oldu)m.skyfire.com a girin tlf den ama ordaki ilk linki indirin hafıza kartınıza....
ama biraz yüklemesi zaman alabilir yükledikten sonra uygulamalara girin skyfire linki çıkacak acept l eyin sonra istediğiniz siteden video izleyebilirsiniz....

arkadaşın dediği gerçekten işe yarıyor.Skyfire dokunmatik telefonlar için çıkarmış beta sürüm. yeni çıkmış. test ettim güle güle kullansın herkes :) Kendi tarayıcısından gireceksiniz yalnız.

Nikolayco

Nikolayco

Üye
Skyfire beta olduğundan mıdır nedendir bilmiyorum ama acayip şekilde kasıyor..Videolar vs. açılıyor ama..

ertan00

Üye
bende yeni aldım açılmıyor :S

werux

werux

Üye
skyfire var onu indirin arakadslar... hic donukluk bile wermiyo.video izlerken yasaklı sitelere de qirebiliyorsunuz

scuf

scuf

Üye

saol hocam aynısı yaptım oldu sorunsuz çalışlıyor + sertifikada istemiyor.Dokumatik ekranlılar için ayrı olmasıda avantaj biazrdan inceliycem ayrıntılı bakalım video vs nasıl.

--------------- Ekleme ---------------

tek kelimeyle harika her türlü videoyu herhangi bir flash yüklemeden açıyor ve ekranda gezinmesi çok kolay ve rahat hızda bence gayet iyi gerçi bizim modem 8 m bit ondanmıdır bilmem ama normal kendi int. tarayıcısıyla aynı hıza çalışıyor bende.