5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
son sürüme güncellerseniz sorun kalkar 5320 de bile flash desteği var youtube metacafe dailymotion sorunsuz izliyorum

drmmr14

Üye
son sürüme güncellerseniz sorun kalkar 5320 de bile flash desteği var youtube metacafe dailymotion sorunsuz izliyorum

kocaman ekranıyla 5800 desteklemiyo nokia tüketim psikolojisini iyi biliyo hiç bi telefonu eksiksiz değil...

patron77

Üye
bendede öle versiyonu son ama arkadasımınki eski versiyonu onunki izlesene den acıyor benimki acmıyor flashlite yüklü en son nedir cözümü normal browserdan acmaması

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
vtap programını yükleyeceksin,birde benim verdiğim bolt browserı yükle..

patron77

Üye
vtap programını yükleyeceksin,birde benim verdiğim bolt browserı yükle..
arkadaşım anladımda demek istedigini sorun bu neden orj. browserda başka telde calısıor versiyonu benimkinden düşük benimki yeni versiyon acmıyor onu anlamadın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yapacak birşey yok Nokia koymamış işte..

isokayaci

isokayaci

Üye
5800 bugun telcide 10 tane program attı calıstıramadı ewe goturup yukluyecem dedı bakalım nolacak....

systemxx

Üye
epey bi vakit geçmiş konu uzerinden fakat yazmak istedim...telefondan nokıa sitesine girip software updater turkısh indirdikten sonra yazılım guncelleyebilirsiniz...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
epey bi vakit geçmiş konu uzerinden fakat yazmak istedim...telefondan nokıa sitesine girip software updater turkısh indirdikten sonra yazılım guncelleyebilirsiniz...
selami kardeş sağolasın ama yeni versiyon çıkalı 1 ayı geçti..

trainaus

Üye
bu programda olmmuyor kardeş... web bağlantısını kesiyor alana ulaşılamıyor diyor...

Méc~

Méc~

Üye
abi benim yazılım güncellemem 31.0.0.8 ama güncelleme ile kendinden flash falan gelmez size dek gelmemiş flash lı site gir baqem nokianın sitesine bütün telefon tanıtımları flashlı gör beqem açıomu açmıomu!!!|-) :vur

ersanderya35

Üye
arkadaşlar benim telefonda açmıyo sadece msl face'de videoların resimleri gösteriyordu tıkladığımda flash player 7 yükleyin yazıyordu yazılım son yazılım güncelleme yaptım yine olmadı daha sonra uygulama güncellemeleri diye bişey var uygulamalarda onu güncelledim flaşh player falan buldu indirdi kendi ama denedim bu seferde yüklüyor diyo video tıkladığım da fakat sonra öylece kalıyor orası sadece beyaz bir kare ekran olarak

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim şu an tek çözüm vtap kullanacaksınız..

isokayaci

isokayaci

Üye
ben 5800 alaılı 2 ay oldu netten wideo ılıyemıyordum en yenı wersıyonu atırdım yanı:31.0.101 attırdım yınede acmıyor.....

--------------- Ekleme ---------------

aynen benimkide ole oldu we cok sınır edıcı

aynen benimkide ole oldu we cok sınır edıcı

benım yazılım guncelledım ve versıonuda 31.0.101 yınede olmuyor....

asil0103

Üye
teşşekürler

gemici0028

Üye
kendinde yok arkadaşlar bende izleyemiyorum

eyup42

Üye
tşkr ler

seheryıldızı

Üye
ya arkadaşlar yeni aldım 5800 gazete sayfalarında resim göstermiyor niye acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ya arkadaşlar yeni aldım 5800 gazete sayfalarında resim göstermiyor niye acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler