5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

dolphin112

dolphin112

Üye
ya sacmalamayın beee 5800 de sadece flash lıtle var yani youtubenin butun vıdeolarını acıyor fakar facebook daki videoları acmıyor kimse felsefe anlatmasın kimse kimseyi kandirmasin.varsa bir program buyrun paylasın beraber calısalım.ayrıca bilmeyen arkadaslar icin soyluyorum turkiyeden bildiginiz gibi youtube yasaklı oldugundan girilmiyor bunun icin gir ve download yapın..not yuklemeyi telefon hafızasına yapın..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya sacmalamayın beee 5800 de sadece flash lıtle var yani youtubenin butun vıdeolarını acıyor fakar facebook daki videoları acmıyor kimse felsefe anlatmasın kimse kimseyi kandirmasin.varsa bir program buyrun paylasın beraber calısalım.ayrıca bilmeyen arkadaslar icin soyluyorum turkiyeden bildiginiz gibi youtube yasaklı oldugundan girilmiyor bunun icin gir ve download yapın..not yuklemeyi telefon hafızasına yapın..
asıl sen saçmalama videoyu indirip napacaz..yukarıda verdiğim programı denedinmi de konuşuyorsun...

TARIK_81

Üye
evet bende izleyemiyorum

bluewest06

Üye
yha arkadaslar flash yükle felan dıyecegınıze link verseniz en az 10 tane yukledım calısmıor hıcbiri

yalcinersonmez

Üye
*#0000# yaptm cuhas guncellemelerı dıe sayfa cıktı nerdn guncellıcem secenek dıorm guncellemelerı kontrol et snucu profıllerı ve ayarlar var secenekte baska bısı yok yardmcı olursanıs sevınırım :(

kırkıl

Üye
arkadaslar facede uygulama acamlyorum ve flash player bulamadlm güncellemeyi wifi bagli iken deniyorum ama hattlmdn baglanlyor wirles baglanmlyor nasldıl yapabilirim

mknsz94

Üye
bendede hattan bağlandı ama ücret almadı

gencfb2717

Üye
Yav Hakkaten en son surum kullanıom flash lite son sürüm hala izlenmie yardım edin yaa

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
oyyy oyy yorumları okuyorum hic bir sonuc yok bende daha dün altım su teli ama flash player istiyor netten aratdım neredeyse 7 yada 8 saat ama cidden yok bugunda carsıya cıktım telcileri tek tek dolastım serviscileri vs vs ama kimsede yok *#0000# yapıyorum güncellemeri kontrol ettim yine olmadı butun programları denedim yine olmadı arkadas diyor tel hacklemen lazım diyor onuda beceremedim yani velhasıl yok yokki ne yok nasıl bir programmıski p,iyasada yok peki buna hicmi care yok deli olacagım ya:S pc uzmanların eline verdim onlar dahi becemedi ne yapacagım bilmiyorum lütfen yardımcı olun arkadaslar bilen lütfen yardımcı olsun:(

muhsinabi

Üye
arkadaşalar eğer facebook taki videoları ve diğer internetti tüm videoları izlemek istiyorsanız tek program var sky fire

alkanxx

Üye
arkadaşlar ben de bulumadiim bulan varsa parasi neyse vercem ya bana ulaşin ya ben anlamiyorum çunku sevgilerle 0541 493 27 01

orkaaaaaaaa

orkaaaaaaaa

Üye
anldıgım kadarıyla nokia telefonlarına flas player nekadar ugrasırsak ugraşalım kuramıyacaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim zaten flash player kurulu..

drmmr14

Üye
arkadaşlar skyfire programını yükleyip virtual keyboard ile kullanabilirsiniz veya daha kolayı:

Nadir üstadın verdiği bir browser var adı bolt browser.onu kullanabilirsiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar skyfire programını yükleyip virtual keyboard ile kullanabilirsiniz veya daha kolayı:

Nadir üstadın verdiği bir browser var adı bolt browser.onu kullanabilirsiniz
ah kardeş programda da belirttim bir dinleyen yokki..:(

drmmr14

Üye
5 tane farklı browser var v5 uygulamaları konusunda... onları deneyin....

sempati_sezer

Üye
internetten vidyo izliyemiyorum nasıl izlerim arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

telefonumun cinsi 5800 müzikxepres

drmmr14

Üye
zahmet edip üstte yazanları oku