yildizgokhan
Üye
senin telefon özel yapım galiba dostumdostum bende sorun yok bütün sayfalarda video görüntülüye biliyorum kendinde flaş var
senin telefon özel yapım galiba dostumdostum bende sorun yok bütün sayfalarda video görüntülüye biliyorum kendinde flaş var
ehsana sonuna kadar katılıyoum arkadaşım bu nokia nın google nin yada bi başka şirketin yiyecegi bi halt değil allah adobe ye guc versin bizi kurtarırsa adobe kurtarır onlarıda bu konudan haberdar etmek bize duşer bence yazın adobe nin sayfasına çaışsınlar yatmasınlarGüncelleme alsanda bazı videoları izleyemiyorsun cünkü ınternetteki videoların %90 flashplayer 9 ve üstü program gereksinimine ihtiyaç duyuyor telefonda da bu kadar yüksek flashplayer yok Sorun Büyük Adobe'nin El Atması Lazım
nokıanın kendı browserından acıyor...yanı siz en güzeli şöyle yapın: dns leri değiştirin sonra vtab programı yukleyin. sonrada nokıanın kendı browserınden youtubeye gırın ızleyın 
sana sonuna kadar katılıyoum arkadaşım bu nokia nın google nin yada bi başka şirketin yiyecegi bi halt değil allah adobe ye guc versin bizi kurtarırsa adobe kurtarır onlarıda bu konudan haberdar etmek bize duşer bence yazın adobe nin sayfasına çaışsınlar yatmasınlar![]()
siz skyfire diye bir şey duymadınız mı yoksa hala?