5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

Eordu

Üye
sorunsuz izliyorum saolasın:oke:

Nikolayco

Nikolayco

Üye
5800 XM'de googe vide gibi flash 9 destekli sitelerin videoları izleniyor. Ama yeni nesil flash10 le yazılan web flash player kullanan sitelerde (facebook ve youtube gibi) malesef video seyredilmiyor. Bugün Nokia TR Distirbütorunu aradım ve dediği şey okadar komikti ki burada sizlerle de paylaşmak istedim.

Koskoca Nokia firması dedim. Dün çıktı iphone o destekliyor flash videoları nokia desteklemiyor çözümü nedir dedim.

Adamın cevabı : Flash player 3th party program olarak sunuluyor nokia tarafından flash ta güvenlik açığı olduğu içn direk yazılım içine konulamıyormuş.Şaka Gibi... :peh

yasar44

Üye
arkadaşlar bu flaş pleyr nasıl indirecem internette video izliyemiyorum bana yardım edermisiniz tşk.

fatih82

fatih82

Üye
sadece nette videogoogle sitesindeki videoları yada filimleriaçıyor ama onun dışında başka videoları açmıyor youtubeye bile programla giriyoruz flashlitede bir işe yaramıyor

yucelik

Üye
sizin kadar ylancı görmedm izlyen dienlerin hepsi sallıo

cabbar007

cabbar007

Üye
ben izledim güncelleyim video bile indirdim dailimation mu ne var ona girin size soru soruyor mobil şeklinde açıyor videoyu ama tabiki başka sitelerde izlenmiyor : )

omerozel34

omerozel34

Üye
skyfire yi bekleyeceğiz arkadaşlar en stabil o

cabbar007

cabbar007

Üye
yani ama keşke bi yazılım çıksada farklı programlara gerek kalmasa

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
canlarım v40 versiyon cıktı uygulama guncelleye gırın bakın flash player'i koydular hadi bakım :D

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım bilip bilmeden atma önceden beri var uyuma fazla ;) ama flasplayer10 desteklemediği için her video açılmıyor

harslan76

harslan76

Üye
ben girdim diyen arkadaslar nere girdin salma yavas sadece benim bildigim rus sitesinde ben video izledim HD kalitesindekiler acilmiyor ama ne facebook nede youtobe veya baska acilmiyor acan varsa solesin servise verdim actim yok yandan actim sallamayin ya

000dogan

Üye
Güncelleme alsanda bazı videoları izleyemiyorsun cünkü ınternetteki videoların %90 flashplayer 9 ve üstü program gereksinimine ihtiyaç duyuyor telefonda da bu kadar yüksek flashplayer yok Sorun Büyük Adobe'nin El Atması Lazım
sana sonuna kadar katılıyoum arkadaşım bu nokia nın google nin yada bi başka şirketin yiyecegi bi halt değil allah adobe ye guc versin bizi kurtarırsa adobe kurtarır onlarıda bu konudan haberdar etmek bize duşer bence yazın adobe nin sayfasına çaışsınlar yatmasınlar ;)

hondaerhan

hondaerhan

Üye
arkadaslar, herkezde problem olan 5800 dan youtube ye girip video izlemek benide çok uğraştıran konulardan biri oldu ama, şuan gerçektende çok rahatlıkla youtubeye girip istediğim videoyu 5800 telefonumla izliyebiliyorum hemde waptan ve kasmadan şakır şakır açıyor...bazıları gibi sallamıyorum gerçek söylüyorum...nasıl olduğunu sorarsanız..you tubeye girmek için önce telefonun dns ayarlarını değiştirdim oda şöyle bağlantı--->hedefler---->internet--->secenekler---->düzenke--->secenekler---->gelişmis ayarlar---->dns adresleri---> birincil 4.2.2.0 ikincil 4.2.2.1 ve tamamı tıklayın...sonra VTAB programını yükleyin. ben bu şekilde yaptım bende suan sorunsuz acıyor..hemde nokia nın kendi browserini kullanıyorum...ayrıca bende yuklu olan programlar(vtab,opera mini, opera 10,symtorrent,messenger,freeunrar,garmin mobile,sygic mobile,smart movie) zaten opera mini yı yukledıgınızde direk youtubeyı sorunsuz acıyor ama video oynatmıyor..bunuda vtab programı sayesınde acabılırsınız...ama o zamanda opera mınıden acmıyor :) nokıanın kendı browserından acıyor...yanı siz en güzeli şöyle yapın: dns leri değiştirin sonra vtab programı yukleyin. sonrada nokıanın kendı browserınden youtubeye gırın ızleyın :)

fatih@genç

Üye
hayırlı sabahlar arkadaşlar flaş player nasıl indirebilirim telefonuma yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

hayırlı sabahlar arkadaşlar flaş player nasıl indirebilirim telefonuma yardımcı olurmusunuz

omurbingul

Üye
sana sonuna kadar katılıyoum arkadaşım bu nokia nın google nin yada bi başka şirketin yiyecegi bi halt değil allah adobe ye guc versin bizi kurtarırsa adobe kurtarır onlarıda bu konudan haberdar etmek bize duşer bence yazın adobe nin sayfasına çaışsınlar yatmasınlar ;)

:) siz skyfire diye bir şey duymadınız mı yoksa hala?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaslar Flash Sorunun Çözümü İçin Flas Player destekli tarayı cıktı..sky fire forumumuzda uygulamalar bölümünde mevcut..İndirip kurun vede flash player sorununu çözün :)

xcanxcanx

Üye
aynı sorun bendede var beyler bulan biri varsa şu programı koysun şu siteye nolur kafayı yicem şimdiden teşekkürler...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadaslar Forumumuzda Uygulamalar bölümünün web tarayıcılar Konusunda Mevcut..Lütfen arkadaslar ßirazcık Arastıralım