Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi
Sponsorlu Bağlantılar
kuvvetiz
Üye
Konu Sahibi
5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi
Arkadaslar selamlar, 5800'i yeni aldim. yanliz Internette dolasirken Flash dosyalari ve videolari goruntuluyemiyor. Onereceginiz bir program warmi ?
bias
Üye
dostum bende sorun yok bütün sayfalarda video görüntülüye biliyorum kendinde flaş var
iwontcry4u
Üye
arkadaşım bende telfonu yeni aldım fakat video paylaşım sitelerine girdigimde video izlemek istedigimde flash player istiyor nettende baktım fakat işe yarar bişey bulamadım yardım ederseniz sevinirim...
haciorhan
Üye
Dostum tek bir çözümün var. Oda yazılım güncellemedir. yani versiyonu yükseltecen. yeni versiyonda flash player desteğide sunuyor kullanıcılara. yeni versiyon : 21.0.0.25
kendim yazılımını güncelledim öncesinde açmıyordu şimdi açıyor videoları
xx beRRy xx
Üye
ya ayni sorun bendede var sen nasil güncelledin LÜTFEN YARDIM EDEBILIRMISIN ACABA herseyi denedim nokianin sitesinede girdim olmuyo -.-
brand10
Üye
jovanni *#0000# yap guncelemeyi ssec
oyakutlar
Üye
Olmuyo işte olmuyo güncellemeyide seçtim neden izliyemiom hala öff((
tmacceza
Üye
kendisinde flash player falan yok..izlenilmiyor 5800 da izliyorum diyen varsa BİZE DE SÖLESİN
bme
Üye
arkadaslar telefonun uygulamalar kısmından uygulama indire tıklayın otomatikmen günceller ama telefon baglantını wlan olan bıryerden yapınkı fatura girmesın benim tek derdim tv izleyemeyip radyo dinleyememem webden yurt dısında yasadıgımdan derdim bu
--------------- Ekleme ---------------
uygulama güncelle kısmı pardon
alkinisildak
Üye
arkadaşlar real playerden izliorum ben
muko99
Üye
tşk
deserving
Üye
flashlite3-flvplayer buyurun arkadaslar bunu yasın bulun ındırın
iuvy
Üye
kendinden flash var mı kesin? ben denemedim facebooktaki uygulamalar için lazım
Dostum tek bir çözümün var. Oda yazılım güncellemedir. yani versiyonu yükseltecen. yeni versiyonda flash player desteğide sunuyor kullanıcılara. yeni versiyon : 21.0.0.25