5800 √ - X6 √ - Symbian Anna Fp1 [10.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
ben nokia editor beta 7 kullandım eğer onun ile oluyorsa dosyaları konuya ekle ben bi deneyeyim...

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
genel yerine kendi ismimi yazmak için hangi dosyayı düzenlemem gerekir ?

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
öncelikle telinin hackli olması lazım sonra 101F8798.txt bu txt dosyasını 10202be9 klasöründen ai tahminimce 5 veya 6cı satırda ilk '' '' olan yere yazı yazacaksın sonra X-plore ile c-private-10202be9 klasörüne atacaksın olmuş demektir

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
olmadı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben nokia editor beta 7 kullandım eğer onun ile oluyorsa dosyaları konuya ekle ben bi deneyeyim...

rofs2 atman yeterli. bi tek 3x4 de yatay 2 modu yok elimde başka bir cfw den alabilirsin..

---------- Eklendi @ 16:39:21 ---------- Yazıldı @ 16:37:22 ----------

genel yerine kendi ismimi yazmak için hangi dosyayı düzenlemem gerekir ?

içindeki text e çif tıkla benim yazdığım yere istediğini yaz rofs2 at yeter.. jaf atmadan direk telefon hafızasına atarsan rom patcherdan c2z yaması ve open4al yaması aktif olsun

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
haqanguven ben dosyayı mediafire.coma yüklüyorum.denemedim ama biri denesin oldu mu olmadı mı rapor etsin...

---------- Eklendi @ 14:22:23 ---------- Yazıldı @ 14:09:03 ----------

link: biri denesin...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven ben dosyayı mediafire.coma yüklüyorum.denemedim ama biri denesin oldu mu olmadı mı rapor etsin...

---------- Eklendi @ 14:22:23 ---------- Yazıldı @ 14:09:03 ----------

link: biri denesin...

tamam deneyen ss alıp konuya eklerse bende ana başlığa eklerim linki kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
RecepILHAN89 Arkadaşımızın Hazırladı 3x4 yatayda 2x6 Linki Ana Başlıkta Eklenmiştir. . .

x-scarface

x-scarface

Üye
kardesim kullandıqın tema default mu eqer öyleyse elinde varmı :)

karizma062

karizma062

Üye
kardes bu yazı fontunun linkini atar mısın yanlıslıkla bozdum ındıremıyorum tekrar sana zahmet sımdıden tesekkurler:(

nefrt

nefrt

Üye
ya bnde bu web tarayıcısna girmiyor

x-scarface

x-scarface

Üye
neyse tamam buldum kardes :oke:

Runner626

Runner626

Üye
bu sadece görsel olarak mı değiştiriyor yoksa telefonun yazılımını anna mı yapıyor ?

kadir3455

Üye
Bu yazılım da kaç ev ekranı var ?

Birde sağa sola kaydırınca ev ekranı gizleniyor mu + T9 düzeni orjinal sürümde ki gibi mi ?

Üst Alt