5800 √ - X6 √ - Symbian Anna Fp1 [10.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu CFW de hiç Belle shell uygulamasını çalıştırmayı denediniz mi. Ben yükledim fakat açamadım. QT yi sorunsuz yükledim. Belle shell i de öyle. Fakat menüden belle shell programının üzerine tıkladığım da açılmıyor. Çalışıp çalışmaması sorun değil. Acaba benim yüklediğim programlardan dolayı olabilir mi?

çalışması lazım sorun çıkartıcağını sanmıyorum... kullandığın belle shell moduyla alakalıdır... instal errorda 1 yazarsa kurulmamış belle shell demektir.. error hatası almaman lazım

Süleyman

Süleyman

Üye

çalışması lazım sorun çıkartıcağını sanmıyorum... kullandığın belle shell moduyla alakalıdır... instal errorda 1 yazarsa kurulmamış belle shell demektir.. error hatası almaman lazım
Hiçbir hata almıyorum. Sorunsuz kuruyorum fakat menüden belle shel uygulamasına tıkladığım zaman hiçbir tepki vermiyor. Ne açılıyor ne hata veriyor. Neyse sorun değil zaten ben şuan sizin symbian belle shell yazılımınızı kuruyorum. biraz da onu deneyeyim. Fakat Symbian anna için güncellemenizi bekliyor olacağım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Hiçbir hata almıyorum. Sorunsuz kuruyorum fakat menüden belle shel uygulamasına tıkladığım zaman hiçbir tepki vermiyor. Ne açılıyor ne hata veriyor. Neyse sorun değil zaten ben şuan sizin symbian belle shell yazılımınızı kuruyorum. biraz da onu deneyeyim. Fakat Symbian anna için güncellemenizi bekliyor olacağım.

hımm belki modlarından çakışıyor olabilir... symbian belle ye güncelleme çıksın symbian anna için çalışıcam.. güle güle kullan

Süleyman

Süleyman

Üye
Hocam biraz aceleci oldum sanki ama senin güncellemeni beklerken kendim CFW'nin hataları için ufak tefek bir şeyler yaptım ve burada paylaşmak istedim.

Yaptığım düzeltmeler:

• Yazılıma Global Race ve Bounce Touch eklendi. Ayrıca Global Race oynuna 10 tane extra yol eklendi.

• Nokia Theme White Yazılıma gömüldü ve varsayılan tema olarak ayarlandı. Fakat diğer tema yazılımda hâlâ mevcut.

• Varsayılan Profil İsmi "♣ Genel ♣" di. "Genel" olarak değiştirildi.

• Tuş kilidi orjinal haline getirildi.

• CFW menü düzeni dikeyde 3*4 yatayda 2*6 haline getirildi.

Menüdeki programlar bir düzene sokuldu. Aşağıdaki gibi. Menü resimdeki görünümden ibarettir. Aşağıya doğru uzamaz.

• Yazı tipindeki boşluk simge hatası giderildi.

• Nokia browser simgeleri orjinal haline getirildi.

• Fotoğraflar menüsünde online paylaşım yerine sil düğmesi ve slayt oynatma düğmesi eklendi.

Burada sadece rofs dosyasını paylaşıyorum. Geri kalanını ana sayfadan indirebilirsiniz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık kardeşim

Süleyman

Süleyman

Üye
eline sağlık kardeşim
Önemli değil kardeşim. Aslında senin eline sağlık sonuçta CFW senin ben sadece birkaç düzenleme yaptım o kadar. Bu arada sana bir şey sormak isterim. Menüdeki klasörlerin simgelerini nasıl değiştirebiliriz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Önemli değil kardeşim. Aslında senin eline sağlık sonuçta CFW senin ben sadece birkaç düzenleme yaptım o kadar. Bu arada sana bir şey sormak isterim. Menüdeki klasörlerin simgelerini nasıl değiştirebiliriz.

icon paketi kullanman lazım

Mert045

Mert045

Üye
Hakan abi senin cfwler süper ama ikon paketlerin işi bozuyor.

mesela bunda ve symbian bellede n9 ikon kullansan mükemmel olur.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi senin cfwler süper ama ikon paketlerin işi bozuyor.

mesela bunda ve symbian bellede n9 ikon kullansan mükemmel olur.

symbian bellede 26.06.2012 güncellemesinde n9 iconlar kullandım... buyur güncellemedeki son hali :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Fakat benim anlamadığım bir şey var. Bu n9 ikonlarıyla anna ikonların arasındaki fark nedir. Birbirlerine çok benziyorlar. Neredeyse kardeş gibi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Fakat benim anlamadığım bir şey var. Bu n9 ikonlarıyla anna ikonların arasındaki fark nedir. Birbirlerine çok benziyorlar. Neredeyse kardeş gibi :)

2 sini karşılaştırırsan anlarsın.. ben bi kaç fark söyliyeyim sana.. fotoğraflar ve klasörler farklı...

Mert045

Mert045

Üye

symbian bellede 26.06.2012 güncellemesinde n9 iconlar kullandım... buyur güncellemedeki son hali :)

Hakan abi uygulamalar klasörünün ikonu değiştirmeyecek misin ?

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
Abi öncelikle çok güzel bir cfw yapmışsınız ama denemeden önce bir kaç sorum var.
1. BT receiver yüklenirken bir sorun çıkartıyor mu? (dahili bileşen vs.) Deneyen var mı?
2. Accel switch media barda var mı ya da dışardan yüklenirken bir sorun çıkartıyor mu? (dahili bileşen vs.)
3. Qt sorunu var mı?
4. Kulaklık vs. takıldığında seçim ekranı çıkıyor mu?
Şimdiden çok teşekkür ederim :tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bt Receiver i denemedim
Accell Switch yok güncellemeleyi bekle derim
Qt sorunu yok
Kulaklık takınca seçim ekranı çıkıyor fakat orjinal kullaklıkta çıkmaz

kaplan_brothers

Üye
saolasın yeni yükledim bu konuda hiç birsey bilmiyordum anlatımından yola çıkarak yükledim çok güzel olmuş eline sağlık daha önce arkadaşlara attırmışdım ama bu gerçekten çok iyi olmuş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
saolasın yeni yükledim bu konuda hiç birsey bilmiyordum anlatımından yola çıkarak yükledim çok güzel olmuş eline sağlık daha önce arkadaşlara attırmışdım ama bu gerçekten çok iyi olmuş
güle güle kullan kardeşim

oguzton

Üye
3x4 menü düzeni ne 4x4 ne ?

Üst Alt