Bu yazılım da kaç ev ekranı var ?
Birde sağa sola kaydırınca ev ekranı gizleniyor mu + T9 düzeni orjinal sürümde ki gibi mi ?
5800 için bi artı özelliği var mı peki ?
c6 tlfnundaki özellikler we anna görünüm gelir
5800 için bi artı özelliği var mı peki ?
Hayır sadece C6'yı 5800'da kullanabiliyorsun. Bu artı değilse nedir? 
Hayır sadece C6'yı 5800'da kullanabiliyorsun. Bu artı değilse nedir?
![]()

hakan c5 tuş kilidi ile ilgili bir sıkıntı var mı?
insan tuş kilidinin resmini de koyar
---------- Eklendi @ 13:43:02 ---------- Yazıldı @ 13:34:07 ----------
ikincisi o düzenlenmiş dosya sadece rofs2.diğer dosyalar yok haberin olsun...
ben onu kastettim.
Bu fw yide askıya aldım 3 cfw oldu sıkılınca değiştiricem fw leri seninkini bana yardımlarından dolayı ilk kurcam zaten senin yerin ayrı çok güzel gözüklüyor![]()
hakanım mavi temanın linkini verebilirmisin rica etsem ?
mrb hakan kardeş cf güzel görünüyor e posta ve çevrimiçi paylaşım olsa daha güzel olur çogu cfw yi bu yüzden kullanamıyorum malum sonuçda aylık internet kullanıyorum cepden e posta lara bakıyor internette siteleri dolasıyor haberleri okuyorum..
e-posta zaten var... Çevrim içi paylaşıda temiz porttan çekip buna aktarabilirsin...
CFW niz çok güzel ellerinize sağlık. Kinetik kaydırmalı tuş kilidi çok hoşuma gitti. Şu ana kadar bir sorun gördüm onun haricinde hiçbir soruna rastlamadım o sorunda web browser de İleri tuşu gözükmüyor.
Bulunduğu yere bastığım zaman işlevini görüyor. Sadece simgesi yok. Bunu ben nasıl ekleyebilirim acaba. Bir yöntem şeklinde bana söylerseniz sevinirim. Çünkü bir daha indirmek istemiyorum. Ayrıca 4*4 menü düzenini bilmem ama 3*4 menü düzeninde yatayda 2*6 menü düzeni yok ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.
CFW niz çok güzel ellerinize sağlık. Kinetik kaydırmalı tuş kilidi çok hoşuma gitti. Şu ana kadar bir sorun gördüm onun haricinde hiçbir soruna rastlamadım o sorunda web browser de İleri tuşu gözükmüyor.
Bulunduğu yere bastığım zaman işlevini görüyor. Sadece simgesi yok. Bunu ben nasıl ekleyebilirim acaba. Bir yöntem şeklinde bana söylerseniz sevinirim. Çünkü bir daha indirmek istemiyorum. Ayrıca 4*4 menü düzenini bilmem ama 3*4 menü düzeninde yatayda 2*6 menü düzeni yok ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Cevabın için teşekkür ederim. Dediğini yaptım düzeldi.Arkadaşım cfwnin içine düzgün çalışan bir browser.mif dosyasıni atarsan doğru bir şekilde çalışır ben sana yardımcı olmak isterdim ama mobilden giriyorum kusura bakma
Teşekkür ederim moda gerek kalmadı.
belleden sonra annaya güncelleme getiricem istersen bekle yada web browser modunu atayım rofs2 atman yeterli olur