5800 √ - X6 √ - Symbian Anna Fp1 [10.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
bu yazılımda tek ev ekranı var.ve gizlenebiliyor.t9 konusunda bir bilgim yok.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu yazılım da kaç ev ekranı var ?

Birde sağa sola kaydırınca ev ekranı gizleniyor mu + T9 düzeni orjinal sürümde ki gibi mi ?

tek ev ekranı. Özelleştirilebiliyor. Istediğini yapabiliyosun.ev ekranıda gizleniyor. T9 için burdaki konuma bak kardeşim. http://www.cepmod.com/threads/t9-kelime-haznesini-gelistirme.4439/

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
hakan c5 tuş kilidi ile ilgili bir sıkıntı var mı?

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
insan tuş kilidinin resmini de koyar:)

---------- Eklendi @ 13:43:02 ---------- Yazıldı @ 13:34:07 ----------

ikincisi o düzenlenmiş dosya sadece rofs2.diğer dosyalar yok haberin olsun...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
insan tuş kilidinin resmini de koyar:)

---------- Eklendi @ 13:43:02 ---------- Yazıldı @ 13:34:07 ----------

ikincisi o düzenlenmiş dosya sadece rofs2.diğer dosyalar yok haberin olsun...

iyide bu yazılımda dokunmatik tuş klidi yok. Sürüklemeli var. Resimi unutmuşum koymayı mobildeyim. Pc geçince koyarım
[/I

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
ben onu kastettim.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Bu fw yide askıya aldım 3 cfw oldu sıkılınca değiştiricem fw leri seninkini bana yardımlarından dolayı ilk kurcam zaten senin yerin ayrı çok güzel gözüklüyor :D
hakanım mavi temanın linkini verebilirmisin rica etsem ?

x-scarface

x-scarface

Üye
Bu fw yide askıya aldım 3 cfw oldu sıkılınca değiştiricem fw leri seninkini bana yardımlarından dolayı ilk kurcam zaten senin yerin ayrı çok güzel gözüklüyor :D
hakanım mavi temanın linkini verebilirmisin rica etsem ?

buyur kardeşim ben yardımcı olayım ha unutmadan tema default :oke:

yanlizsevdali

Üye
mrb hakan kardeş cf güzel görünüyor e posta ve çevrimiçi paylaşım olsa daha güzel olur çogu cfw yi bu yüzden kullanamıyorum malum sonuçda aylık internet kullanıyorum cepden e posta lara bakıyor internette siteleri dolasıyor haberleri okuyorum..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mrb hakan kardeş cf güzel görünüyor e posta ve çevrimiçi paylaşım olsa daha güzel olur çogu cfw yi bu yüzden kullanamıyorum malum sonuçda aylık internet kullanıyorum cepden e posta lara bakıyor internette siteleri dolasıyor haberleri okuyorum..

e-posta zaten var... Çevrim içi paylaşıda temiz porttan çekip buna aktarabilirsin...

Süleyman

Süleyman

Üye

e-posta zaten var... Çevrim içi paylaşıda temiz porttan çekip buna aktarabilirsin...

CFW niz çok güzel ellerinize sağlık. Kinetik kaydırmalı tuş kilidi çok hoşuma gitti. Şu ana kadar bir sorun gördüm onun haricinde hiçbir soruna rastlamadım o sorunda web browser de İleri tuşu gözükmüyor.

Bulunduğu yere bastığım zaman işlevini görüyor. Sadece simgesi yok. Bunu ben nasıl ekleyebilirim acaba. Bir yöntem şeklinde bana söylerseniz sevinirim. Çünkü bir daha indirmek istemiyorum. Ayrıca 4*4 menü düzenini bilmem ama 3*4 menü düzeninde yatayda 2*6 menü düzeni yok ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.

aklsm

aklsm

Üye

CFW niz çok güzel ellerinize sağlık. Kinetik kaydırmalı tuş kilidi çok hoşuma gitti. Şu ana kadar bir sorun gördüm onun haricinde hiçbir soruna rastlamadım o sorunda web browser de İleri tuşu gözükmüyor.

Bulunduğu yere bastığım zaman işlevini görüyor. Sadece simgesi yok. Bunu ben nasıl ekleyebilirim acaba. Bir yöntem şeklinde bana söylerseniz sevinirim. Çünkü bir daha indirmek istemiyorum. Ayrıca 4*4 menü düzenini bilmem ama 3*4 menü düzeninde yatayda 2*6 menü düzeni yok ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Arkadaşım cfwnin içine düzgün çalışan bir browser.mif dosyasıni atarsan doğru bir şekilde çalışır ben sana yardımcı olmak isterdim ama mobilden giriyorum kusura bakma

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

belleden sonra annaya güncelleme getiricem istersen bekle yada web browser modunu atayım rofs2 atman yeterli olur

Süleyman

Süleyman

Üye
Arkadaşım cfwnin içine düzgün çalışan bir browser.mif dosyasıni atarsan doğru bir şekilde çalışır ben sana yardımcı olmak isterdim ama mobilden giriyorum kusura bakma
Cevabın için teşekkür ederim. Dediğini yaptım düzeldi.

- - - Eklendi - - -

belleden sonra annaya güncelleme getiricem istersen bekle yada web browser modunu atayım rofs2 atman yeterli olur
Teşekkür ederim moda gerek kalmadı.

Süleyman

Süleyman

Üye
Hocam bu CFW de hiç Belle shell uygulamasını çalıştırmayı denediniz mi. Ben yükledim fakat açamadım. QT yi sorunsuz yükledim. Belle shell i de öyle. Fakat menüden belle shell programının üzerine tıkladığım da açılmıyor. Çalışıp çalışmaması sorun değil. Acaba benim yüklediğim programlardan dolayı olabilir mi?

Üst Alt