SavinMe
Üye
laaa bide pazartesi günü çıkmayınca kouyu açan arkadaşa amma laf atarız laaa eğlence olur



aynen 




laaa bide pazartesi günü çıkmayınca kouyu açan arkadaşa amma laf atarız laaa eğlence olur



aynen 




Sen neden yazıyonBırakın artık şu konuya cevap yazmayı ya ....

cikarsa kim kime Laf aTacak![]()
anlatmaya çalıştığım bu.içinde elektronik devreleri olan bir zımbırtı bizi nasıl bu kadar mutlu ediyor bunu çok merak ediyorum.İyi üniversite tezi olur bundan yeminle
o değil de 4 gün var hacılar daha ya
hadi bakalım neler olacak göreceğiz
Nokia da çalışan bi arkadaşımdan aldığım bilgilere göre 5800 v60 son güncellemesi bu pazartesi sunuculara yüklenecekmiş tarih=27.09.2010
beyler başlıkta yeniyi veni yazmışım 26 değil 27 pazartesi heycandan kusura bakmazsınız artık
başlığı düzeltemiyorum pazartesi işte rakamlara takılmayın![]()
bir sorun olmaz ama tekrar c6 fw ye dönemessin.c6 fw nin v60 a uyarlanmasını beklemek zorunda kalırsınız.o yüzden eğer çıkarsa (?) yüklemek için acele etmeyeyip sabırlı olmak lazım.ama benim düşüncem bir c6 fw si gibi bir firmware çıkmaz.bu arada v60 symbian 3 ün gelmesini bekleyen arkadaşlar var.symbian-3 n8-00 la gelecek arkadaşlar.arkadaslar ben c6 hacli versiyonun kullanıyorum eğer v60 çıktığında c6 nın üstüne v60 ı yüklesem sorun olur mu?
bir sorun olmaz ama tekrar c6 fw ye dönemessin.c6 fw nin v60 a uyarlanmasını beklemek zorunda kalırsınız.o yüzden eğer çıkarsa (?) yüklemek için acele etmeyeyip sabırlı olmak lazım.ama benim düşüncem bir c6 fw si gibi bir firmware çıkmaz.bu arada v60 symbian 3 ün gelmesini bekleyen arkadaşlar var.symbian-3 n8-00 la gelecek arkadaşlar.

Niye c6 ya dönemesin arkadaş bi açıklarmısın
v60 çıkınca yüklersin beyenmezsen c6 ya dönersin![]()
Çünkü C6 fw'si şu anda v51 üzerine uyarlanmış. Yani v60(????) yüklediğin zaman v51 için uyarlanmış C6 fwsini kuramazsın. Ancak Pnht C6 fw'sini v60'a göre yeniden uyarlarsa olur. Ki bende pnht'nin uyarlama yapmasını beklerim. Eğer pnht bu sürüm (v51 C6 v11) dışında bir çalışma yapmaz ise çok uzun bir süre 5800'e çıkan güncellemeyi(ler) kurmam.
