5800 veni sürüm v60 ---26.09.2010--- pazartesi ceplerde...

Sponsorlu Bağlantılar

emr-erock

emr-erock

Üye
Bırakın artık şu konuya cevap yazmayı ya ....

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
cikarsa kim kime Laf aTacak :kop:

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
arkadaslar ben c6 hacli versiyonun kullanıyorum eğer v60 çıktığında c6 nın üstüne v60 ı yüklesem sorun olur mu?

SilentOne

SilentOne

Üye
olur tabi

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
ne gibi sorun olur??

--------------- Ekleme ---------------

birde ben flashla atıyorum nsu ile deil yani..

oztiryaki

Üye
anlatmaya çalıştığım bu.içinde elektronik devreleri olan bir zımbırtı bizi nasıl bu kadar mutlu ediyor bunu çok merak ediyorum.İyi üniversite tezi olur bundan yeminle :D
o değil de 4 gün var hacılar daha ya:kop:
hadi bakalım neler olacak göreceğiz

şöyle ki; insanlar para verip belirli özelliklerde olan bir ürünü satın alıyorlar ve belkide bir çoğu aldığı ürünün sonradan gelecek güncellemelerle gelişebileceğinin farkında olmuyor. Bunun mümkün olduğunu öğrendikleri anda, verdikleri paraya daha fazlasını elde etme hissi her şeyin önüne geçiyor =)

Bende bekliyorum, web tarayıcıya adam akıllı bir flash desteği gelsin başka bir şey istemem =)

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada cihazın içinden uyg. güncelleme programını çalıştırınca Telefon Yazılımı! yazıyor. TIklayınca da NSU ile güncelleyin falan diyor.

palulu23

Üye
Nokia da çalışan bi arkadaşımdan aldığım bilgilere göre 5800 v60 son güncellemesi bu pazartesi sunuculara yüklenecekmiş tarih=27.09.2010 :P::bye2:

beyler başlıkta yeniyi veni yazmışım 26 değil 27 pazartesi heycandan kusura bakmazsınız artık ;)
başlığı düzeltemiyorum pazartesi işte rakamlara takılmayın:oke:

o arkadaşına söle N95 içinde webde video izleme 1. şartıyla yazılım güncellesinler bu web de video izleme sorununa bi çare bulurlar inş skyfire mkyfire boş iş alayı fıss en garantilisi yazılımla gelecek özellik inş gelir

• Beğen
Tepkiler: crazy_1995__
SilentOne

SilentOne

Üye
pazartesi yazılım gelirse ne oldu ne olmadı gorucz artıq

• Beğen
Tepkiler: crazy_1995__
Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaslar ben c6 hacli versiyonun kullanıyorum eğer v60 çıktığında c6 nın üstüne v60 ı yüklesem sorun olur mu?
bir sorun olmaz ama tekrar c6 fw ye dönemessin.c6 fw nin v60 a uyarlanmasını beklemek zorunda kalırsınız.o yüzden eğer çıkarsa (?) yüklemek için acele etmeyeyip sabırlı olmak lazım.ama benim düşüncem bir c6 fw si gibi bir firmware çıkmaz.bu arada v60 symbian 3 ün gelmesini bekleyen arkadaşlar var.symbian-3 n8-00 la gelecek arkadaşlar.

'Şeref'

Emekli Yönetici
bir sorun olmaz ama tekrar c6 fw ye dönemessin.c6 fw nin v60 a uyarlanmasını beklemek zorunda kalırsınız.o yüzden eğer çıkarsa (?) yüklemek için acele etmeyeyip sabırlı olmak lazım.ama benim düşüncem bir c6 fw si gibi bir firmware çıkmaz.bu arada v60 symbian 3 ün gelmesini bekleyen arkadaşlar var.symbian-3 n8-00 la gelecek arkadaşlar.

Niye c6 ya dönemesin arkadaş bi açıklarmısın
v60 çıkınca yüklersin beyenmezsen c6 ya dönersin:d:

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
şunun şurasında pazartesiye ne kaldı ki :ehe

cabbar100

cabbar100

Üye
Niye c6 ya dönemesin arkadaş bi açıklarmısın
v60 çıkınca yüklersin beyenmezsen c6 ya dönersin:d:

Çünkü C6 fw'si şu anda v51 üzerine uyarlanmış. Yani v60(????) yüklediğin zaman v51 için uyarlanmış C6 fwsini kuramazsın. Ancak Pnht C6 fw'sini v60'a göre yeniden uyarlarsa olur. Ki bende pnht'nin uyarlama yapmasını beklerim. Eğer pnht bu sürüm (v51 C6 v11) dışında bir çalışma yapmaz ise çok uzun bir süre 5800'e çıkan güncellemeyi(ler) kurmam.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Çünkü C6 fw'si şu anda v51 üzerine uyarlanmış. Yani v60(????) yüklediğin zaman v51 için uyarlanmış C6 fwsini kuramazsın. Ancak Pnht C6 fw'sini v60'a göre yeniden uyarlarsa olur. Ki bende pnht'nin uyarlama yapmasını beklerim. Eğer pnht bu sürüm (v51 C6 v11) dışında bir çalışma yapmaz ise çok uzun bir süre 5800'e çıkan güncellemeyi(ler) kurmam.

ewT aynen oyLe.c6 ya donmeye kaLkarsan TLfnu yakabiLirsin.cunku v60 dan v51 e dusurmeye kaLkıorsun

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
yok telefon yanmaz ben 4 kere uğğraştım v40 a düşüremedim ama v60 yüklenirse c6 fw yüklenmez v60 a uyarlanması lasım ama ben v60 ı hemen yüklemicem işime yarayan birşey gelirse yüklicem yoksa bence olmıcak c6 ya devam

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
biLmiorum bende denemedim ama cok TehLikeLi oLdugu soyLeniyordu forumda

cabbar100

cabbar100

Üye
Jaf zaten hata verir düşürmeye kalktığınızda. Ama siz yine de denemeyin :ehe

Üst Alt