Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 veni sürüm v60 ---26.09.2010--- pazartesi ceplerde...
Sponsorlu Bağlantılar
erdi_s
Üye
allahım sana geliyorum
sercansaim
Üye
Adama saldırmayın.inanmıyorsan hala sayfada takılma arkadaş.
Ya bu arada neredeyse 1 haftadır işimiz gücümüz v60 oldu farkında mısınız?
sabah kalkar kalkmaz il işim güncellemelere bakmak
ve arkadaş konuyu açıyor,ona etmediğimiz teşekkür kalmıyor.Ben de dahil.
Özet geçmek gerekirse
5800 on numara cihaz
anlatmaya çalıştığım bu.içinde elektronik devreleri olan bir zımbırtı bizi nasıl bu kadar mutlu ediyor bunu çok merak ediyorum.İyi üniversite tezi olur bundan yeminle
o değil de 4 gün var hacılar daha ya
hadi bakalım neler olacak göreceğiz
sympatizann
Üye
Ne eklenicek acaba
erdi_s
Üye
bu heyecana dayanabilcek miyiz acaba
'Maxi Genç
Üye
4 cok be kardesim
'Şeref'
Emekli Yönetici
mujdeli haber icin tesekkurler kardeş işallah çıkar artık
haris_mg
Üye
kardeşim sen bakma millete pazartesi çıkmasa bile sorun değil sen en azından bir duyumu bizler ile paylaştın
inşallah çıkar yeni versiyon, sonuçta versiyonu çıkaran sen değilsin bu duyumu bizim ile paylaştığın için allah razı olsun
esas_cocuk
Üye
arkadaşlar zaten bu nokiadan 3 ay öcesinden duyuruşmuştu eylül ayının son haftası V6 GELİCEK denmişti...
mustafa
Üye
ben yine pek bi şey beklemiyorum çıkacak fwden arkadaşlar. hayırlısı yine de
ergunx
Üye
son3 gün ehe
Noks
Üye
Ne özellikler gelicek?
5800 cı
Üye
kimse bilmiyo
ocak.1907
Üye
Hevesinizi kırmak istmem ama nokia müşteri temsilcilerinin bu konu hakkında bir bilgisi yok.
Bence v60 ne zaman gelecek belli değil...İnşallah yanılıyorumdur.
Hevesinizi kırmak istmem ama nokia müşteri temsilcilerinin bu konu hakkında bir bilgisi yok.
Bence v60 ne zaman gelecek belli değil...İnşallah yanılıyorumdur.
arkadaşın kekledi mi yane seni dostum
haberi veren sensin en azından sen olumlu konuşsaydın
Ricochet
Üye
haber asparagas,ayrıca c6 yada n97 uyarlaması kadar güzellik ve performans beklemeyin.bumu lan v60 diyecek herkes bence.
AlpReis
Üye
çok büyüttük bi güncellemeyi, ne olacak sanki telefon N8 mi olacak, telefonumu bu hali ilede seviyorum, ama güncellemeyi dört gözle bekliyorum, inşallah beklediğimiz gibi özellikler eklenir ama sanmam