5800 veni sürüm v60 ---26.09.2010--- pazartesi ceplerde...

Sponsorlu Bağlantılar

SavinMe

SavinMe

Üye
arkadaslar hic kafanızı yormayın bu son 10-15 gün icerisinde ''KESİN'' olarak cıkacak v6. üzümünü yiyin bağını sormayın :ehe:ehe

bloodybending

Üye
e artık çıksada bi rahata kavuşsak :D

wairhumer

wairhumer

Üye
ya beyler bosu bosuna kendınızıde umıtlendırmeyın fasa fıso bunlar bı tane kendını akıllı sanan cocuk dalga gecıyor resmen eger boyle bırsey olacak olsa yanı ıcerden bılgı almak gıbı bır sey mumkun olsa su ana kadar coktan dusmustu nete kesın tarıh saatı ıle bırlıkte ne adamlar var bu tarz seylerı kovalayan bazı arkadaslarrda ınanıp elemana tesekkur fln etmıs tamamen makara yapıyor bence he v60 gelmeyecek mı gelecek ama tarıhı bellı degıl nokıa nında acıkladıgı gıbı bu aralar cıkacak ama ne zaman bılen yok olsa duyulurdu bı sekılde eleman sallamıs tutarsa ne ala tutmazsa makarasını yapmıs olacak

djmatrix

Üye
haber için tşk ler,valla her sabah önce güncelleme çıkmış mı die bakmaktan bıktım,inş p.resi çıkar da kurtulurz,benm için N97 ev ekranı yeterli,c6 da uyumsuzluklar var,orjinal yazılım gibisi yok,hadi hayırlısı.... :)

efyuar

efyuar

Üye
N97 Mini'ye güncelleme istiyorum!! :D Duy Sesimi NOKİA!!!

Captain

Üye
inş doğrudur bakalım şu 5800 lar nasıl olck bende merk edıyorum :D :oke:

rbg12

rbg12

Üye
inş çok daha hızlanır bide symbian 3 lü

efyuar

efyuar

Üye
Kaçıncı güncelleme bu 5800'a nokia cok önem veriyor bu cihazına

mıttık

Üye
heralde 8 inci yada 9 uncu güncelleme bu 5800 nokia nın en gözde telefonlarından biri ve hatalarından dolayı biraz kötü haberler nokia yı yıprattı bu yüzden nokia hatalarını eksiklerini filan gidermek için kullanıcılardan gelen mesajlara değer veriyor yani yine itibarını kaybetmemek için yapıyor bi hata yaptım deyip düzeltmeye çalışıyor yada öyle gösteriyor.Ve birde nokia 5800 modeli nokianın en çok gündemde olan teli her teli nedense 5800 la karşılaştırıyor her firma ne n97 ne n900 ne n8 hiçbiriyle karşılaştırmıyor kimse birazda ondan yapıyor bunu ve hala satışlar devam ederken sürümden kazanmak istiyor nokia yoksa elinde binlerce cihaz kalıcak zarar etmez ama karını artırabilir ve müşteri memnuniyeti artınca yeni modellere talebde artar...Yani tamamen ticari hesaplar sonucu yapıyor nokia bunları sanmayın sizi bu kadar çok düşünüyor...

gms_10ur

gms_10ur

Üye
heralde 8 inci yada 9 uncu güncelleme bu 5800 nokia nın en gözde telefonlarından biri ve hatalarından dolayı biraz kötü haberler nokia yı yıprattı bu yüzden nokia hatalarını eksiklerini filan gidermek için kullanıcılardan gelen mesajlara değer veriyor yani yine itibarını kaybetmemek için yapıyor bi hata yaptım deyip düzeltmeye çalışıyor yada öyle gösteriyor.Ve birde nokia 5800 modeli nokianın en çok gündemde olan teli her teli nedense 5800 la karşılaştırıyor her firma ne n97 ne n900 ne n8 hiçbiriyle karşılaştırmıyor kimse birazda ondan yapıyor bunu ve hala satışlar devam ederken sürümden kazanmak istiyor nokia yoksa elinde binlerce cihaz kalıcak zarar etmez ama karını artırabilir ve müşteri memnuniyeti artınca yeni modellere talebde artar...Yani tamamen ticari hesaplar sonucu yapıyor nokia bunları sanmayın sizi bu kadar çok düşünüyor...

Adam haklı beyler:oke:

WastabMan

WastabMan

Üye
5800 veni sürüm v60 ---26.09.2010--- pazartesi ceplerde...

yazmışsında sen ayın 26 sı pazar günü :@

21sacraments

21sacraments

Üye
hadi bakalım bi bucuk gun kaldı :D inş haklı çıkarsında v60a kavusuruz bi an once

SavinMe

SavinMe

Üye
yaw zaman durdu sanki ha :ehe

mutluadam

Üye
saol kardeş hadi hayırlısı.

erdi_s

erdi_s

Üye
inşallah çıkınca bir de düzgün bi güncelleme yaptık mı tamamdır ;) bi sorum olcak güncelleme yaptıktan sonra tele format atmak gerekiyo mu? Bi yerde okumustum güncellemeden sonra format atılırsa güncelleme daha etkili olur diyodu. Ne kadar doğru?

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
inş doğrudur yaw yenilikler büyük

baya1994

baya1994

Üye
laaa bide pazartesi günü çıkmayınca kouyu açan arkadaşa amma laf atarız laaa eğlence olur

wairhumer

wairhumer

Üye
inşallah çıkınca bir de düzgün bi güncelleme yaptık mı tamamdır ;) bi sorum olcak güncelleme yaptıktan sonra tele format atmak gerekiyo mu? Bi yerde okumustum güncellemeden sonra format atılırsa güncelleme daha etkili olur diyodu. Ne kadar doğru?
zaten formatlaman lazım yenı ozellıklerı gormek ıcın :D yoksa sen atmıyor muydun format?

Üst Alt