Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 veni sürüm v60 ---26.09.2010--- pazartesi ceplerde...
Sponsorlu Bağlantılar
Barbo2
Üye
ya bu nokıa bu kafala giderse daha çok pazar kaybeder 5800a sen koyma daha ngage oyunu samsung özel fıfa yapar ıphone özel fifa yapar nokıa ngage koymaz hala tav oluyom
şu an kontrol ettim negatif çıktı ama ileri saatlerde çıkar mi bilmem
haris_mg
Üye
pazartesi oldu arkadaşlar ama bir gelişme yok sanırım olacak gibi de gelmiyor bana
aryscat
Üye
şimdi biz şey mi olduk....??? Hani mort değilde öbürü
SerseriGönlüm12
Üye
OSMAN5901 İSMLİ ARKADAŞIM YANİ BU KONUYU AÇAN. BİZLERE PAZARTESİ YANİ BUGÜN V60 IN ÇIKACAĞINI SÖYLEYEN ARKADAŞ. NE OLDU ŞİMDİ NE DİYCEKSİN. HANİ ÇIKACAKTI. HAKARETE UĞRİYACAKSIN AKŞAMA HABERİN VARMI. 5800 KULLANICILARINA YALAN SÖYLEDİN. ASALIM ARKADAŞLAR. BANLAYALIM
--------------- Ekleme ---------------
ŞİMDİLİK HER SAAT BAŞI KONTROL EDİYORUM BİŞEY YOK. AKŞAMA KADAR VAKTİN VAR. HALA YOKSA AL SANA HATTA BİDE BUDA YETMEZSE
2007 DEN BERİ ÜYEYİM HALA YENİ ÜYEYİM GÖSTERİYOR
a-sarioglu
Üye
Arkadaşlar yeni yazılımı yükleyen varmı
woldemort12
Üye
Dostum hayatının hatasını yaptın pazartesi yeni yazılım gelecek demek ile bence
alican_kirac33
Üye
an itibari ile müşteri hizmetleri ile görüştüm v60 dan haberleri yok bilgi falan ulaşmamış umudunuzu kırmak istemezdim ama dost acı söyler
Mustafa1300
Üye
konuyu açan forumdan uzaklaştırılırsa çok sevinicez terbiyesiz kişiliksiz yalancı
woldemort12
Üye
En fazla birkaç gün daha beklerim sonra C6
Paradise_87
Üye
Bu Pazartesi Olmadı ama elbet bir pazartesi günü gelecek güncellme....
bu Lafin usTune soyLenecek bisy yok.iLk msJi raporLuyorum
herkese gecmis oLsun
SerseriGönlüm12
Üye
Bu arada onbaşı oldum
Ben bırakıyorum artık canım sıkıldı yaw gidim biraz dolaşim. Daha sonra gene gelirim.neyse herkese kolay gelsin
herkese geçmiş olsun
haltie
Üye
Arkadaş öyle bir duyum aldığını söylemiş.Belkide güncelleme olacaktır olmaması için hiç bir neden yok.Belki yeni güncellemeyi bu konuda kutlarız herkese iyi forumlar.