5800 v60 ile gelmesini istediğimiz yenilikler

Sponsorlu Bağlantılar

toygun1725

Üye
arkadşlar mail atalm artık şu v60 gelmeli xpressmusic deniyor internet radyosu yok şarkı dinletip şarkı ismi bulamıyoruz:ağlarım: bunlarda önemli bunlarıda ekleyin listeye bence:oke: sonra hemen bi mail atalım:hmmm

cortex47

cortex47

Üye
ya arkadaşlar saçmalamayın yok n8 ekranı gibi yok n97 nin ekranı gibi olsun. ya adamlar salakmı 5800 ra n97 nin bekleme ekranını koyacak ne anlamı kalır ozman n97 nin millet 5800 alır n97 satılmaz ozman n97 nin ekranını istiyorsunuz gidin n97 alın 500 liralık telefondan ne bekliyorsunuz.

Bu çok saçma bi düşünce tarzı. N97 ile 5800 arasındaki tek fark ev ekranı mı? Fiziksel klavye ve 32 GB dahili bellek boşuna mı? 5530'un 5800'dan iki üstün yanı vardı, onlar da ev ekranı ve kinetic scrollingdi. Nokia bunları bile 5800'a verdi o zaman hala insanlar 5530 nasıl alıyor? N97 de aynen böyle satılmaya devam eder bu yüzden ev ekranı konusunda bu kadar karamsar olmaya gerek yok...

frowell

frowell

Üye
:bilmmArkadaşlar Nokia bu güncellemede dokunmatik ekran hassasiyetini geliştirebilir mi?Yoksa bu ekranla ilgili bir durum mu? Ve ben eğer çıkarsa v60 (inşallah) bana mesaj gelecekmi?

e1ektronick

e1ektronick

Üye
:bilmmArkadaşlar Nokia bu güncellemede dokunmatik ekran hassasiyetini geliştirebilir mi?Yoksa bu ekranla ilgili bir durum mu? Ve ben eğer çıkarsa v60 (inşallah) bana mesaj gelecekmi?

ilk sorularina cvp veremeyecem, sende cogu zaman telefonuna hard veya soft format atiyosan sonucta acilista telefon ilk alindigi zamandaki gibi 'Türkiye nokia'ya ait bir numaraya bi msj atiyor. senin numarani(gsm) ve seri numarasini(imei) yazilimini(v40, v50 vs.) product code(0559066, 0579226 vs.) gibi bilgilerin dedigim merkeze ulasiyo. ulasinca yeni surum bi yazilim ciktiginda sana msj gonderiliyo.

frowell

frowell

Üye
ilk sorularina cvp veremeyecem, sende cogu zaman telefonuna hard veya soft format atiyosan sonucta acilista telefon ilk alindigi zamandaki gibi 'Türkiye nokia'ya ait bir numaraya bi msj atiyor. senin numarani(gsm) ve seri numarasini(imei) yazilimini(v40, v50 vs.) product code(0559066, 0579226 vs.) gibi bilgilerin dedigim merkeze ulasiyo. ulasinca yeni surum bi yazilim ciktiginda sana msj gonderiliyo.

Teşekkür ederim..:oke::bye2:

(İlk sorumun cevabını bilen arkadaş varsa lütfen yazsın.)

alpharry

alpharry

Üye
ne zaman gelio v60 :D

JayJayyy

Üye
v5 icin hic prog. yok acaba v3 le uyumlu hale getirebilirlermi yeni yazilimi.yani v3e uygun olan programlar v5ede uygun olsa super olurdu

frowell

frowell

Üye
v5 icin hic prog. yok acaba v3 le uyumlu hale getirebilirlermi yeni yazilimi.yani v3e uygun olan programlar v5ede uygun olsa super olurdu

Her versiyonun artıları ve eksileri vardı bu versiyonların artılarını alıp eksilerini düzeltmeleri lazım ve de ayiriyetten bir kaç düzeltme.:hmmm

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
.......bazı hatalar tekrarlamış durumda. 50,0,005,C04.01 yazılımı telefona yüklendikten ve hard format atıldıktan sonra bile bir takım hatalar gözümüze çarpmıştır. Şöyleki;
1)Yeni yazılımla birlikte telefonun sensörü çok ağırlaştı, çok kullanışsız olmaya başladı ve bu durum gerçekten çok can sıkıcı
2) Maalesef v40'ta da devam eden radyodaki donma sorunu ve rds bilgilerinin gözükmemesi bu versiyonda da devam etmektedir.
3)Ayrıca önceki vrsiyonlarda herhangi bir sıkıntı yaratmadığı halde bu versiyonda pil tüketimi açısından ciddi harcamalar var ve eski versiyonlara göre normal kullanımdan daha az bir sürede pil bitiyor.
4)Maalesef yine kendi internet tarayıcısından internetteki videolar izlenemiyor ve tarayıcının kinetic scrolling özelliği daha yavaş çalışıyor. Bu konuda gerekli düzeltilmelerin yapılmasını kesinlikle istiyoruz.
5)v31 sürümünde mükemmel çalışan wlan ise v40 ve v50 sürümlerinde wlan çekim gücünde ciddi düşmeler olmaktadır ve ayrıca daha önce tanımlı ağlar farklı bir ağ gibi görünüp yeniden şifre istemektedir bu konuda da düzeltmelerin yapılması gerekmektedir.
.......

Öncelikle Alıntı mesajı uzun diye biraz kısalttım...
Konuyu gördüğümde Nokia Destek sitesine, EU ve TR destek sitesine yolladım.. Bugün Nokia Destekten aradılar.. İnternet üzerinden video izleme program sistemine girceğinden onun haricindeki her önerinizi yetkili birimlere ileteceğim dediler... Bence yararı var arkadaşlar.. v60 geliceği kesin.. Ama ne gibi şeyler gelcek orası belli değil... Konuyu okuyan arkadaşlar yukardaki alıntı mesajına bakıp gerekli yere iletildiğinde eminim faydası olacaktır...

frowell

frowell

Üye
Öncelikle Alıntı mesajı uzun diye biraz kısalttım...
Konuyu gördüğümde Nokia Destek sitesine, EU ve TR destek sitesine yolladım.. Bugün Nokia Destekten aradılar.. İnternet üzerinden video izleme program sistemine girceğinden onun haricindeki her önerinizi yetkili birimlere ileteceğim dediler... Bence yararı var arkadaşlar.. v60 geliceği kesin.. Ama ne gibi şeyler gelcek orası belli değil... Konuyu okuyan arkadaşlar yukardaki alıntı mesajına bakıp gerekli yere iletildiğinde eminim faydası olacaktır...

Teşekkürler kardeşim bende yolladım bu mesajı v60 gelmesini isteyen herkes yollasa çok makbule geçer..:evet:

--------------- Ekleme ---------------

Beni şimdi Nokia müşteri hizmetleri aradı attığım mesaja binayen dedim ki size mesaj olarak attığım maddeler yeni versiyonda olacak mı büyük bir ihtimalle olacak dedi çünkü herkes cok mesaj atıyormuş peki v60 nezaman cıkar diye sordugumda bilmiyorum dedi peki v60 kesin çıkıcakmı dedıgımde evet dedi (yanı attığımız mesajlar boşa gitmedi):oke:

hmzclk

hmzclk

Üye
V 31 e dönemiyormuyuz arkadaşlar ben eski versiyonumu geri istiyorum.(wifi ile V 50 ye geçtim radyo zevkim öldü)

frowell

frowell

Üye
V 31 e dönemiyormuyuz arkadaşlar ben eski versiyonumu geri istiyorum.(wifi ile V 50 ye geçtim radyo zevkim öldü)

maalesef arkadaşım bu mümkün değil bildiğim kadarıyla fakat v60 da bütün sorunlarımız düzelecek inşallah.:oke:

hmzclk

hmzclk

Üye
Alıntı: hmzclk göndermiş. >
yani V 50 olan telefonumu eski versiyon V 31 e geri döndürebiliyormuyuz,çoğu yerde bu mümkün değil telefon açılmaz deniyor...

Alakası yok çünkü donanımsal bir değişiklik yapılmıyor sadece yazılım değişiyor . üstelik flash atarken zaten diğerini komple siliyor telefondan.
buna ne diyorsunuz peki ben şimdi ne yapayım

uyuss_Sehzade

Üye
abicimm sen v31 ne yapıcaksın yaa alla alla wlan performansı kötu msjlaşmada yazılar ardarda geliyoo ve daha cok hataları varr senn az sabret v60 yuklersin tabi gelirseee fazla kurcalama derimmm...yuklenmez geride yukliyemezsinn sen telefonu acıp kapatmakla ilgilen bırak v31 şimdi flash bile atma anlamıyorumm eski ha yenı verısyonn teleofonu acıp kapamak ıcın aldınız telefonu kurcalamak neyinize şimdii bırakın oldugu haline yaa neyse hoşcakalınnnnnn:off:

Progressivity

Progressivity

Üye
v60 biran önce gelse iyi olur çünkü telefonum 1aydır yolladıgım ilk msjlardan sonra ve bazı uygulamalarda kendine restart atıyo çok can sıkıcı bi durum olmaya başladı

dzynn

dzynn

Üye
bugünlerde nokia her modele yeni bi FW çıkarıyo bizim tele de v60 yakındır diye düşünüyorum :D

JayJayyy

Üye
video açsın tek eksiği o.

emr-erock

emr-erock

Üye

:off:Bİ ÇIKMADI GİTTİ

uyuss_Sehzade

Üye
bugun nokia ile goruştumm onlara şu ıngılıcez yazılan ıstenılen özelıkler ve ayrıyeten başka bıseyler yazdım ıng olarak bugun aradılar 5800 hakkında v50 son guncelleme deill 5800 hatasız kullanıcıların memnun kalıcagı bi şekilde update cıkarmaya devam edicek dediler ve v60 cıkıcak dediler ne zaman cıkar dedıgımde olumsuz cvp verdiler nezaman cıkıcagı beli deil dedi cıkarsa nokia nın kendi sitesinde yayınlanıcagını söylediler ve kamera, hakkında bıraz konuştum 5800 kamera goruntusu berbart dedıgımde haklı buldular kamerada iyleştirme olucak wlanda performans yapılacak dedi tum hatalar gıredılecek buna emin olun dedi. 5800 cok satılan bı telefon bu telefonun ustunde durduklarını ve yenı updatenın cıkacagınısöylediler ne zaman cıkar beli deil ama en kısa zamanda yayınlanıcagını söylediler..grşzzz

ramis2

Üye
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama çok önemli eksiklikler var:

Duvar kağıdının flash olmaması. Düşünsenize ev ekranında flash bir duvar kagıdı var. Yapabileceklerinizin bir sınırı yok ev ekranı ile ilgili tüm sorunlar basit flash duvar kagıtları(aslında programcıklar) ile çözülebilir. Araştırdım sanırım flash duvar kagıdı veya ekran koruyucu eklenemeyen sayılı ürünlerinden biri nokia'nın.:allalla:

Üst Alt