ya arkadaşlar saçmalamayın yok n8 ekranı gibi yok n97 nin ekranı gibi olsun. ya adamlar salakmı 5800 ra n97 nin bekleme ekranını koyacak ne anlamı kalır ozman n97 nin millet 5800 alır n97 satılmaz ozman n97 nin ekranını istiyorsunuz gidin n97 alın 500 liralık telefondan ne bekliyorsunuz.
Arkadaşlar Nokia bu güncellemede dokunmatik ekran hassasiyetini geliştirebilir mi?Yoksa bu ekranla ilgili bir durum mu? Ve ben eğer çıkarsa v60 (inşallah) bana mesaj gelecekmi?
ilk sorularina cvp veremeyecem, sende cogu zaman telefonuna hard veya soft format atiyosan sonucta acilista telefon ilk alindigi zamandaki gibi 'Türkiye nokia'ya ait bir numaraya bi msj atiyor. senin numarani(gsm) ve seri numarasini(imei) yazilimini(v40, v50 vs.) product code(0559066, 0579226 vs.) gibi bilgilerin dedigim merkeze ulasiyo. ulasinca yeni surum bi yazilim ciktiginda sana msj gonderiliyo.

v5 icin hic prog. yok acaba v3 le uyumlu hale getirebilirlermi yeni yazilimi.yani v3e uygun olan programlar v5ede uygun olsa super olurdu

.......bazı hatalar tekrarlamış durumda. 50,0,005,C04.01 yazılımı telefona yüklendikten ve hard format atıldıktan sonra bile bir takım hatalar gözümüze çarpmıştır. Şöyleki;
1)Yeni yazılımla birlikte telefonun sensörü çok ağırlaştı, çok kullanışsız olmaya başladı ve bu durum gerçekten çok can sıkıcı
2) Maalesef v40'ta da devam eden radyodaki donma sorunu ve rds bilgilerinin gözükmemesi bu versiyonda da devam etmektedir.
3)Ayrıca önceki vrsiyonlarda herhangi bir sıkıntı yaratmadığı halde bu versiyonda pil tüketimi açısından ciddi harcamalar var ve eski versiyonlara göre normal kullanımdan daha az bir sürede pil bitiyor.
4)Maalesef yine kendi internet tarayıcısından internetteki videolar izlenemiyor ve tarayıcının kinetic scrolling özelliği daha yavaş çalışıyor. Bu konuda gerekli düzeltilmelerin yapılmasını kesinlikle istiyoruz.
5)v31 sürümünde mükemmel çalışan wlan ise v40 ve v50 sürümlerinde wlan çekim gücünde ciddi düşmeler olmaktadır ve ayrıca daha önce tanımlı ağlar farklı bir ağ gibi görünüp yeniden şifre istemektedir bu konuda da düzeltmelerin yapılması gerekmektedir.
.......
Öncelikle Alıntı mesajı uzun diye biraz kısalttım...
Konuyu gördüğümde Nokia Destek sitesine, EU ve TR destek sitesine yolladım.. Bugün Nokia Destekten aradılar.. İnternet üzerinden video izleme program sistemine girceğinden onun haricindeki her önerinizi yetkili birimlere ileteceğim dediler... Bence yararı var arkadaşlar.. v60 geliceği kesin.. Ama ne gibi şeyler gelcek orası belli değil... Konuyu okuyan arkadaşlar yukardaki alıntı mesajına bakıp gerekli yere iletildiğinde eminim faydası olacaktır...

V 31 e dönemiyormuyuz arkadaşlar ben eski versiyonumu geri istiyorum.(wifi ile V 50 ye geçtim radyo zevkim öldü)