5800 v60 ile gelmesini istediğimiz yenilikler

Sponsorlu Bağlantılar

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar elime yeni bi bilgi ulaştı araştırdım ve buldumm verdicegim link turkce tercumesini yaptırdımm galıba RSD ayarı fılan yapılacakmış ama saga yukarı kaydırma hızlandıralacak mış ve fotograf hakkında bıseyler yazmışlar daha hızlı daha performanslı olucak mış herhalde okuyun bi ıng cevirin link şu.. grşz hoşcakalın

Lacrymosa

Üye
RDS düzeltilmesi gelecekse iyi. Fokuslama yaparken saçma bir şekilde flash sönüyordu o da düzeltilecekmiş güzel bu.

Bu arada arkadaşım yeni bir 5800 almış. Telefona baktım kamera benim 5800'dan farklıydı. Lensi tamamen farklı ve yeşildi, daha büyüktü. Fotoğraf çekimi de doğal olarak çok daha iyiydi. Adam gibi 3.2 olmuş galiba.

uyuss_Sehzade

Üye
adem.kardeş bende arkadaşına telefona baktım evet guzel gorunuyodu yeşil görunuyodu sanırım ama göruntusu aynıydı yane kamerada deişiklik olsa servise filan götururz ozaman sen yinede gece cekimi yap bakalımm nasıl bi göruntu ortaya cıkıyo hem arkadaşının hemde senin gece cekimi yapıp cek bakalım buraya yayınla bakalım fark varmı? yada servise filan git bakalım deişiklik filan olmuş mu servis bana uzak cunku adanaya gıtmem gerek gerekde duymuyom neyse grşz..hoşcakal..

serkanbb06

serkanbb06

Üye
bakalım 5530a güncelleme geldi sırada 5800 olabilir mi ?

uyuss_Sehzade

Üye
serkann 5530 ne gibi yenilikler geldi azda olsa özetlermisinn... 5800 dokunmatik hassasiyeti ram artış radyo kınetıc kaydırma ıyleştirmesi olsa mukembel olucak ve kamerada iyleştirmee muthiş olurda bakıcaz artık...

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
tittreşimin in düzelmesini istiyorum sessizde telefon bi kere titiro sadece o vv31 de 3 kere çok ta güzel titretiyodu kıza cvp yazamıom derste ya titreşimi hissetmiyorum trip yapıo bana sonra niiie geç cvp yazıon die :D :D

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
kimse titrememsinden şikayetçi deilmi arkadaşalr v31 de çok güzledi amav50 d titrdeiğni hissetm,yorum :((

efato

efato

Üye
arkadaşlar elime yeni bi bilgi ulaştı araştırdım ve buldumm verdicegim link turkce tercumesini yaptırdımm galıba RSD ayarı fılan yapılacakmış ama saga yukarı kaydırma hızlandıralacak mış ve fotograf hakkında bıseyler yazmışlar daha hızlı daha performanslı olucak mış herhalde okuyun bi ıng cevirin link şu.. grşz hoşcakalın

bunlar da bizim gibi isteklerini belirtiyolar sadece :( somut bişey yok ama

OğuzcanAbi

Üye
v60 %80 çıkar çünkü çok satan bi telefon

uyuss_Sehzade

Üye
oguzzz kardeşş cıkar diyosunda cıkacagına dair bi haber bile yokk piyasalarda v40 cıktıgında 25 gun sonra 30 gun sonra v50 cıkacagına dair haberler vardı youtubeden görmuştumm ama v60 hakkında halen bi bilgi yok 5800 uretımı durdu zatenn yenı cıkan telefonlara koşuyo artık x6 mesela oda buyuk patlama yaratıcakk 5800 özelıklerın bı cogu onda gızli yane haksızmıyımm neyse bakıcaz ve gorucez umarımm cıkarr...tşklrr

mkryvz

mkryvz

Üye
işin aslı bende çok emin değilim, ancak nokia'nın forumlarında da çok tartışılan bir konu bu. Ve gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin V50 nin karalı sürüm olmadığına dair fikirleri var. Son bir güncellemesi muhtemel görünüyor.
Elbetteki son sözü Nokia söyleyecek.
Umarım çıkar ve herkesi memnun eder.

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
son bir güncellemeyle artık 5800 desteği biter

bluesozan

Üye
arkdaşlar benim telefon kendi kendine kapanıp açılıyor.V50 yükledigimden beri bu daha sıklaştı v60 çıkarsa eğer lütfen bu sorun kalksın ne yaptıysam düzeltemedim:(

uyuss_Sehzade

Üye
Bızım ıstedıgımız özelıkler gelsindeee adam gıbı bı telefon olsunda hatasız sorunsuz bı telefonumuz olsun da aldıgımıza bın pişman olduk ve daha cok olmıyalımda hıc son guncelleme olsun ben razıyım yanee sacmalık dıyorum yane nokia sanırım dıger telefonlar ustunde guncelleme yapıyo dıyecem ama 5530 a guncelleme geldı neden buna gelmesın bıraz mantıksal bıraz da karamsarlık var neysee bu ayda bıtı bıtıcek temmuz ayına bakıcaz artıkk gelmedıyse 5800 davası öldu bitti derım ve elimizde patlıyacakk hşcakalın grşz...

e1ektronick

e1ektronick

Üye
işin aslı bende çok emin değilim, ancak nokia'nın forumlarında da çok tartışılan bir konu bu. Ve gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin V50 nin karalı sürüm olmadığına dair fikirleri var. Son bir güncellemesi muhtemel görünüyor.
Elbetteki son sözü Nokia söyleyecek.
Umarım çıkar ve herkesi memnun eder.

evet dostum sana katılıyorum zaman zaman bi sekilde bende nokianin forumuna baktigim oluyo ve az cok ingilizcemle v60in gelecegi (gelmesini istedikleri) konusundaki yorumlari okuyorum. heran gelebilir. Nokia bu, bence buyuk ihtimal v60 yayinlanacaktir.

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlarr galiba temmuzun 2 haftası bılemedın son haftası yeni update geliyo 5800 icinnn haberiniz olsun hadi bilemedınız agustosda gelir:)) kesin bişey yokta haberler öyle diyooo neyse grşz....hoşcakalın

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ya arkadaşlar saçmalamayın yok n8 ekranı gibi yok n97 nin ekranı gibi olsun. ya adamlar salakmı 5800 ra n97 nin bekleme ekranını koyacak ne anlamı kalır ozman n97 nin millet 5800 alır n97 satılmaz ozman n97 nin ekranını istiyorsunuz gidin n97 alın 500 liralık telefondan ne bekliyorsunuz.

Qarez98

Qarez98

Üye
Bekleyip Göreceğiz :)

Üst Alt