5800 v60 ile gelmesini istediğimiz yenilikler

Sponsorlu Bağlantılar

DolunayHatz

Üye
1 - müzik çalarda bul özelliği
2 - kamera v50 de berbatlaştı,noktolar arttı kesin düzeltme.
3 - radyo kullanımı kolaylaştırılmalı,sorunlar giderilmeli
4 - flash sorunu mutlaka çözülmeli
5 - ekstra programlar eklenmeli (pdf,office,rar...)
6 - wlan 10 metreyi çekmiyor,düzeltilmeli
7 - sarj kullanımı azaltılmalı

Progressivity

Progressivity

Üye
arkadaşlar bunları buraya yazmakla kalmayıp aynı zamanda nokia ya mail de atın lütfen

buyuksayko

buyuksayko

Üye
video izlerken bir süre sonra tuş ışıkları sönse çok daha güzel olur olur:)

manson1992

Üye
n97 ev ekrani olsun :hmmm

serkanbb06

serkanbb06

Üye
biraz zor haziran yada temmuz sonu belki gelir yeni yazılım

petrucci82

petrucci82

Üye
valla ben v40 bile gelmez derken v50 geldi..durun bakalım v60 veya v51 çıkacak mı?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
multi touch gelmez çünkü 5800 rın ekranı resistif ekran mümkün değil

arkadaşlar ben bu multi touch özelliği için nokia'ya v40 da gelmesi için attım fakat beni arayıp üçüncü yazılımsal destek olduğu için gelemeyebilceğini söyledi ayrıca bildiğimiz gibi 5800'ın ekranıda ressitif olmasının yanında NHD özellikli yani HD değil.buda bi eksiklik.fakat gelemeyeceği anlamına gelmiyor.gelmesini zorlaştırıyor.bazı arkadaşlar ekranı desteklemiyo gelemez felan yazmışlar çok yanlış söylüyorlar.kendim bizzat ilgileniyorum bu işlerle gelebiliyor.örnek vereyim : N900 NHD ekranlı resitif.fakat nokia bir sonraki yazılımda multi touch desteğini bizzat nokia tarafından söylendi(araştırıp öğrenebilirler)yani buda 5800'a gelebilceğine işaret ediyor fakat zor bir durum gercekten inşallah gelir.diğer özelliklerde gelebilir yapılabilir.mailler sonucu bu istediğimiz özellikler gelebilir:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca arkadaşlar flash konusuna gelirsek.nokia telefonlarına androindle beraber bunun yanında symbiana'da destek vericeği söylendi.o yüzden yeni yazılım muhakkak çıkıcağına işaret ediyor ve flash player'de entengre edilicektir :)

Progressivity

Progressivity

Üye
beklemedeyiz hacı abi :)

sercrazy2

sercrazy2

Üye
1-flash player gelmeli artık
2-kamera cok daha iyi olabilecek kalitede
3-ram kullanımı iyilestirilmeli - en büyük sorun
4-yardımcı uygulamalar sistem içerisinde olmalı (adobe, quicckoffice, winrar...vb.)
5-menü yü şifreleme özellikle mesajları şifreleme özelligi olmalı
6-mp3 player cok kötü, bul secenegi olmalı, klasör calma secenegi olmalı, klasöre göre sıralama olmalı, ses 10 seviye yerine 14-18 seviye olabilir(ses artması için degil daha hassas ayarlayabilmek için)
7-radyo kesinlikle bir düzene girmeli
8-reset atma, kapanma sorunları olmamalı artık
9-madem dokunmatik telefon kullanıyoruz bi zahmet nokia biraz daha görsellik katmalı işin içine
10-wlan v50 kötülesti eski haline döndürmeliler
11-sarj kullanımı daha iyi olmalı
şimdilik aklıma gelenler bunlar.. bu sayılanları nokia nın yapacagı olmadıgı için ben hackli versiyon kullanıyorum arkadaslar gercekten memnunum, performans ve görsellik cok güzel, sizlere de öneriyorum, ama yaparsanız dikkatli olun hiçbir bilginiz yoksa dikkatlice okuyun :ehe

efato

efato

Üye
1-flash player gelmeli artık
2-kamera cok daha iyi olabilecek kalitede
3-ram kullanımı iyilestirilmeli - en büyük sorun
4-yardımcı uygulamalar sistem içerisinde olmalı (adobe, quicckoffice, winrar...vb.)
5-menü yü şifreleme özellikle mesajları şifreleme özelligi olmalı
6-mp3 player cok kötü, bul secenegi olmalı, klasör calma secenegi olmalı, klasöre göre sıralama olmalı, ses 10 seviye yerine 14-18 seviye olabilir(ses artması için degil daha hassas ayarlayabilmek için)
7-radyo kesinlikle bir düzene girmeli
8-reset atma, kapanma sorunları olmamalı artık
9-madem dokunmatik telefon kullanıyoruz bi zahmet nokia biraz daha görsellik katmalı işin içine
10-wlan v50 kötülesti eski haline döndürmeliler
11-sarj kullanımı daha iyi olmalı
şimdilik aklıma gelenler bunlar.. bu sayılanları nokia nın yapacagı olmadıgı için ben hackli versiyon kullanıyorum arkadaslar gercekten memnunum, performans ve görsellik cok güzel, sizlere de öneriyorum, ama yaparsanız dikkatli olun hiçbir bilginiz yoksa dikkatlice okuyun :ehe

kesinlikle katılıyorum...

uyuss_Sehzade

Üye
slm slm slm arkadaşlar bi sitede az önce baktım 21-05-2010 v60.0.001 programını yuklemişler lınk şu sadece resim var yane bılemıyecem neyse bu ram artışında kamerada iyleştirme söz konusu ola bilir mi bu donanımsal bı durum acaba bu kamerada guncelleme ile iyleştirme yapa bilirler mi onu merak ediyorum ve dokunmatık cok kötu yane diger tlflar gibi deil neyse grzz..

Progressivity

Progressivity

Üye
verdiğin link yasaklı diyor girilmiyor

uyuss_Sehzade

Üye
linki atmadan önce baktım acılıyoduda herhakde yasaklı site veya vıruslu site anlamadımm şimdide arıyorum bulamıyormm zaten yabancı sıteydı bısey anlaşılmıyodu sadece resımlerını koymuşlar v60.0.001 yazıyodu o kadar özleik fılanda yoktu neyse nokianın ıngilizce site forumlarında 5800 yakında yorumlar var anlamadım bı turlu cözemedım ıstersenzız baka bilirsiniz? ki ıng bilien arkadaş varsa az cok yardımcı olursa sevinirim??

serkanbb06

serkanbb06

Üye
linki atmadan önce baktım acılıyoduda herhakde yasaklı site veya vıruslu site anlamadımm şimdide arıyorum bulamıyormm zaten yabancı sıteydı bısey anlaşılmıyodu sadece resımlerını koymuşlar v60.0.001 yazıyodu o kadar özleik fılanda yoktu neyse nokianın ıngilizce site forumlarında 5800 yakında yorumlar var anlamadım bı turlu cözemedım ıstersenzız baka bilirsiniz? ki ıng bilien arkadaş varsa az cok yardımcı olursa sevinirim??

arkadas şu siteden bahsediyor heralde adamlar v60ın fotografını vs cekmişler ama anlamadım ingilizce oldugu için bakabilirsiniz

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadas şu siteden bahsediyor heralde adamlar v60ın fotografını vs cekmişler ama anlamadım ingilizce oldugu için bakabilirsiniz
bu sitedeki orjinal v60 sürümü deqil.kendileri bir firmware yapmış ve v60 olarak yazılmıştır.cnki görüntülerde hackli bir tel var..orjinali öyle olmaz..kısacası adamlar firmware yapms adını v50 yerine v60 yazılmış..

e1ektronick

e1ektronick

Üye
Evet katılıyorum. Üzerlerine tık tık tık dokunarak ya da bilgisayardaki gibi sürterek seçebilsek iyi olurdu.

isaretleme konusunda x-plore dosya yoneticisini tavsiye ederim cok memnun kalacaksin eger alisabilirsen...

aynen pc daki gibi, elini boyut belirtileri olan sayilar uzerinde asagi veya yukari sekilde hareket ettirerek hem isaretliyosun hemde isaretlediklerini tekrar kaldirabiliyosun.forumda bi bak bakalim dosya yoneticisi kisimina x-plore programina vardir c.r.a.c.k. olayi ile kirilmis bisi.. eyvallah.

serkanbb06

serkanbb06

Üye
bu sitedeki orjinal v60 sürümü deqil.kendileri bir firmware yapmış ve v60 olarak yazılmıştır.cnki görüntülerde hackli bir tel var..orjinali öyle olmaz..kısacası adamlar firmware yapms adını v50 yerine v60 yazılmış..

bencede öyle

uyuss_Sehzade

Üye
yok arkadalarr bence v50 kendileri 60 diye yazmamışlar serkan kardeşimizin verdigi sited ebeli zaten 5800 hakkında bazı yazılar var araştırın ıng bılen arkadaş varsa anlar yane v50.0.005 ile v60.0.001 ile ne alaksı var bı bakın bi ya hem firlandanın kendsi nokia sitesi ne 5800 versyonu v.40.yazıyoo bende anlamdım amA du bakalım bu ayda yada dıger ayda görucez elbet cıkıcak mı cıkmıyacak mı hersey beli olucak neyse tşklr..

Üst Alt