hüseyin_46
Üye
Arkadaşlar o sitelerdeki katiyen v60sürümü olamaz ben v50yi yüklerken nette onun gösterdiği ana ekran icon stillerini çok gördüm ama bi türlü telefonda kurmak nasip olmadı daha dogrusu telefona yükledim ayarlar bölümünden ana ekran felan dio ya orada çıktı üstüne tıkladım tıkladım otomatikmen ana ekrana dönüyordu ama ana ekran halen aynı duruyordu yani o v60olamaz inşallah yenisinde net tarayıcısı daha hizli olur v50de nete girince bi yere tıklıyosn almıyo insanı sinir ediyo kamera iilestirmeli dokunmatigi biraz daha düzeltilmeli ramine bi çare bulunmalı halen çok yavaş çünkü dosya yöneticisinden .rar li programlar açılmalı şu multimedya tuşuna istediğimiz kısayolunu kendimiz atmaliyiz ana menü iconları telefonunun sol tarafından alt alta dizilmiş olmalı bilgisayardaki gibi fare kısayollarin üzerine gelince kısayollar gözüküyo ya öyle olmalı resim görüntüleyicisi düzeltilmeli misal iphone gibi olmalı yakınlaştırması uzaklaştırması ona benzetilmeli sensor ayarı daha da hizlandirilmali kendi kendine reset atmamali önceki versiyona nazaran v50de uygulama yükleme giderilmiş ama sertifika kısıtlamaları felan halen geçerli bazen sorun çıkartabiliyor ha bi de en çok sorun yaşadığım bölüm şudur ki ben bu v50yi yükledim yükleyeli telin hafızası 82mb oldu ama şu anda telde hiç bişey kurulmamış olmasına rağmen 59mb var aynı sorun abimin 5800ında da var buna çözüm getirilmeli bi de bu 82mb yi arttırsalar yani 100 felan olsa teli kırılana kadar satmam kırılırsa aynısından bi tane daha alirim o da 3. 5800ım olmuş olur

P
sıra camerada eger kamerada iyleştirme olursa yemın bıllah kımse tutamaz bu telefonu neyse grşz...
Kameranın geliştirilmesi