5800 v60 ile gelmesini istediğimiz yenilikler

Sponsorlu Bağlantılar

Barbo2

Barbo2

Üye
çıkmıycakmı bu v60 yaaaa amma da salladı nokia yeter artık

Dtn

Üye
`eylül ayı içerisinde` demek,henüz verdiği süreyi geçirmedi demektir :oke:

Barbo2

Barbo2

Üye
yok ben artık bizim bu yalancı gençlerimize inanmıycam artık aybaşında çıkacak diyordu bazıları yemin ediyorlardı bide yok efendim nokıadan aramışlar beyleri n97 ekranı gelcekmiş nokianın hiç işi kalmadı n serisinin ev ekranını 5800a monte etsin n97nin turşusunumu kurcak satamazsa bakalım bir iki iyileştirme yaparsa dua edelim videoda belki divx desteği gelebilir oda belki zaten v51 ara düzeltmeydi şimdi gelecek olan onu tamamlıyıcı olacaktır büyük bir ihtimalle

rodrower

rodrower

Üye
arkadslar v60 ın gelecegi yok vala

'Şeref'

Emekli Yönetici
ister çıksın ister çıkmasın c6 fw kullanıyorum arkadaşlar süper hızlı ve istediğim çoğu şey var v60 bukadar iyi olurmu bilmiyorum ama artik cikaracaksa cikarsin buneya:sopa:

ennes2

ennes2

Üye
beyler ben bugün aradım demo aşamasındaymış bir iki haftaya çıkar dedi içeriğiyle ilgili bişe belli değil kimse n97 ev ekranı gelcek falan demesin sallamasın

ilhanbey

Üye
yav ne versiyonmuş meşur oldu bu versiyon

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar 5800 v60 cıkıcagı yok cıkarsa bile bu ay cıkmıyacak önumuzdekı ayları beklıyecez artık sizden bi ricam olucak herkesin buraya bakmasını ıstıyorum eger v60 cıksın ve şu özelıkler olsun dıyenlere seslenıyorum...size vericegim linkde NOKİA nın guncelleme ile goruşlerini bildireceginiz ve guncelleme ne gibi yenilikler isdediginizi yazan lınk vericem lutfen sizden rica edıyorum vericegim linke goruşlerinizi ingilizce olarak yazıp yapıştırmanızı istiyorum yada benim vericegim özelikleri kopyalayıp yapıştırın gönderinn kolaylık acısından...NE KADAR COK MEAİL O KADAR COK İLGİ GÖRUCEKTİR..LİNK ŞU bu adrese vericegim özeliklei kopyalayıp send tuşuna basin gönderin.. I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v51.0.06 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)ımprovemen camera
2-)Performance improvements
3-)mproved touch screen use
4-)Improved Browser
5-)Improved WLAN performance's
6-)Music player better performance with search support
7--)Fix the radio's bug (rds bug)
8--)Improved sensor rotation
9-)More response in menu
10-)Much more better Kinetic scrolling all over
11-)Flash lite 4(like N8)
12-)New browser with tabs
Thanks from now.
King regards,
SEHZADE
TŞK EDERİM ARKADAŞLAR LUTFEN GÖNDERİN V60 DESTEK OLUN...:oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bence boş beklemeyin zaten vc6 yazılımı yetiyor.

free1987

free1987

Üye
PDF dosyalarını açabilme özelliği olması lazım

bloodybending

Üye
bence boş beklemeyin zaten vc6 yazılımı yetiyor.

Adamlar zaten beklemeyi bırakmıştı 9. ayda :ehe sayende hortladı konu :D

PDF dosyalarını göstermek için zaten programlar mevcut ovi store a bakabilirsin.

berkcan_0

berkcan_0

Üye
hepiniz boşuna bekliyorsunuz ne saçma yorumlar yok multi touch desteği varmış yok flash destekli tarayıcı gelecekmiş iphone nin ekranı resasif dirençli ekran multi touch olmasının imkanı yok normal web sitelerinde kasan telefona flash desteği gelse ne olacak adamlar yeni c serisi ve n serisi telefon çıkarttılar symbian 3 lü hala s60 için yazılımmı geliştiricekler ? sizin mesajlarınıza onlar bakmıyordur bile bu fiyata aldığınız telefonda bu özellikler var daha ne istiyorsunuz n8 gibi olacakmış yoruma bak forumu boşu boşuna kirletiyorsunuz biriside android yükleniyormu gibi sorular sormuş ne saçma şeyler ya :D 500tl lik samsunglarda işletim sistemi bile yok siz onlara denk gelip alsaydınız ne olacaktı kimbilir :D artık mesaj yollar neden işletim sistemi koymadınız diye küfür ederdiniz :D

flunight

Üye
v60da kamera 8mp olackmış doğrumu arkadaşlar

berkcan_0

berkcan_0

Üye
arkadaşlar v60 ile işlemci 1ghz ram 512 rom 1.5gb ekran kapasitif 14mp kamera multi touch 4hafta şarj süresi gelecektir hepinizin haberi olsun şu konuyu birisi kapatsın:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

--------------- Ekleme ---------------

v60da kamera 8mp olackmış doğrumu arkadaşlar
doğrudun arkadaşım 1ghz de işlemci gelecek vve kasa boyutunuda biraz küçültmeyi planlıyorlar bu yeni çıkacak fw ile:d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
:) Hatta yeni bi açıklama yapmışlar 10x optik zum olacakmış 8mp kamera ile birlikte :D

berkcan_0

berkcan_0

Üye
arkadaşlar bugün nokia ile konuştum bana birkaç gelecek yeniliklerden bahsettiler 12mp kamera zaten garanti:kop:
ram ve rom değerlerini baya bir yükselteceklermiş ram 512 mb romda 1.5gb gibisinden birşey olacakmış 3d hızlandırıcısı koymayı düşünüyorlarmış 3boyutlu oyunları oynatması için :D ngage desteğinden tutun işletim sistemine kadar herşeyi baştan yapmayı pilanlıyorlarmış yani sizin anlayaacağınız telefon süper birşey olacak :D iiphone 4 falan taş çıkarıcak bu güncelleme çok önemli :aha:

Üst Alt