5800 v60 ile gelmesini istediğimiz yenilikler

Sponsorlu Bağlantılar

general-84

general-84

Üye
evet Symbian'daki eksiklikler yüzünden de direk Windows mobile olacak yazılım :) hepsi v60 güncellemesi
birkaç özellikte şöyle ;
anolog TV
3D kamera kayıt özelliği
masaj yapma titreşim fonksiyonları
telefonla dertleşebilmek için yapay zeka :)
:nono:

maxIm4

maxIm4

Üye
tabikide gereksiz yazılımların silinip ram miktarının artması ve n97 stili ev ekranı ve widget desteği..

berkcan_0

berkcan_0

Üye
tabikide gereksiz yazılımların silinip ram miktarının artması ve n97 stili ev ekranı ve widget desteği..
gereksiz yazılımların silinmesini istiyorsan bunu kendinde yapabilirsin arkadaşım ram miktarı yüksek ve n97 widget ekranı dediğiniz şey(ne gerek varsa...)zaten cfw ler mevcut kurun bunlardan birini 3d hızlandırıcısı olmayan ve işlemci ram değerleri bukadar düşük telefonun daha nekadar görsel anlamda geliştiricen bilmiyorum ama v60 gelse bile çok fazla bir değişiklik olmaz :oke:

general-84

general-84

Üye
SPB MobileShell v3.7.1 programı ile n97 stili ve widget desteğine sahip oldum , tavsiye ederim.

watan

Üye
Yahu 2011 in 4. ayına geldik hala tık yok.Şu flash player sorunu çözsünler başka birşey istemiyorum.

kvnc39

Üye
arkadaşlar ya ben anlam veremiyorum artık açılan konulara gereksiz mesajlara.bu konuyu açan arkadaşım kardeşim herkimse sen NOKİA nın yetkilisimisin? ki ne olsun ne olmasın diye burada konu açıyorsun amacın sadece konu açmak mesaj yazılması ve egonu tatmin etmekten öteye geçemeyecek bunun farkındasın sende. peki neden böyle gereksiz konular açma gereği duyuyorsunuz.forumu çöplüğe çeviriyorsunuz siz ve sizin gibi düşünen mesaj olsun konu olsun diye düşünen birçok kişiye sözüm.pes doğrusu yuhhhhhh

efe574

efe574

Üye
hayalde yaşayanlar uyanın artık....

SilentOne

SilentOne

Üye
yha gözünüzü sevem biri kaptsın bu konuyu kitlesin bişi yapsın yeterki

omerynd

omerynd

Üye
bıkmadınız mı yahu v60 beklemekten. ayrıca yuh diyorum multitouch bekleyenlere. sen git başka bir telefon al. bu telefon sana göre diil.

SilentOne

SilentOne

Üye
git kendi cfw ni yap kardşim v60 dan daha kral olur

nalcam22

nalcam22

Üye
v60 gelmiyecegi için bnde 5800 a windows mobile7 istiyorum nede olsa gelmiyecek boşuna beklemeyin o 5800 ın satışı durmasın die çıkartcam felan diodur klasik nokıa

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonu üretimi bitti hala satışı bitmedi

SeKo_75

SeKo_75

Üye
update bitti telefon bitti, karizma gitti yalniz bu mhz yukseltme programi eger gercekten çalisiyorsa denemek lazim, nasil olsa tel degismemiz gerekicek ilerliyen zamanda.

nalcam22

nalcam22

Üye
olmuyacak duata amin demeyin nokıa nisandan itibaren desteği kesti

SilentOne

SilentOne

Üye
yani artık kendi desteqimizi kendimiz veriyoz

mreren38

mreren38

Üye
6303 'ün kamerası bile gece bizimkinden 10000000656325285120 kat daha iyi çekiyor.
Halbuki ikisi de 3.2 mp :S

Üst Alt