v60 cıktıgında nasıl haberimiz olucak yıne v50 deki gibi mesaj mı gelicek
Multi touch'ın gelmesinin imkansız olduğunu neden anlamıyoruz ? Kapasif ekranı olmayan bir cihazda ki baskıyı algılayan bir ciahzda bunu gerçekleştirmek zor denecek kadar imkansız ki bunu basit fiziksel bir yöntemden anlayabiliriz, her yerinden tabana bağlı bir yere eşit uzaklıktan iki kuvvet uygularsanız ortada bir yerde bileşke kuvvet olur ki orayı algılar yani zor.
Benim tek istediğim şu müzik çalara "bul" seçeneğinin geri gelemsi birisi te amo'yu istedi bugün 912 şarkı arasından bulana kadar canım çıktı..Olursada wlan performansının artması ve videolarda altyazıyı açabilmeyi istiyorum ne flash açması ne bişeyi gözümde olan güzel şeylerde gitti v50 ile..

peki bazılarında özel sürüm 50.0.005.c03.01 bende c02 bi şey farkediyomu
benimkide C04
--------------- Ekleme ---------------
sanırım telefonun rengine göre değişiyor ama emin değilim
fotoğrafları, müzikleri, videoları vesaireleri daha kolay işaretlemeyi halletsinler önce.yüzlerce fotoğrafı tek tek işaretlemek ölüm gibi.parmaklarım kopuyo resmen.daha pratik birşey yapılması şart.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayfasına aşağıdaki yazıyı gönderdim, yalnız internet explorer ve mozilladan ben bu işlemi gerçekleştiremedim, hata verdi sayfa hep o yüzden tarayıcı olarak opera kullandım sizde buna dikkat edip aşağıdaki gibi bir yazı gönderebilirsiniz arkadaşlar, herkesin konuya gereken ilgiyi göstermesi dileğiyle
Değerli Nokia çalışanları öncelikle şahsım ve türkiyedeki giderek artan diğer 5800XM kullanıcıları adına 5800XM modelleri için çıkarmış olduğunuz yazılım güncelleştirmesi için teşekkür ederim. Yeni güncelleştirmeyle birlikte tüm menülere gelen Kinetik Scrolling bizi çok sevindirdi fakat maalesef bu yeni sürümde de v40 sürümündeki bazı hatalar tekrarlamış durumda. 50,0,005,C04.01 yazılımı telefona yüklendikten ve hard format atıldıktan sonra bile bir takım hatalar gözümüze çarpmıştır. Şöyleki;
1)Yeni yazılımla birlikte telefonun sensörü çok ağırlaştı, çok kullanışsız olmaya başladı ve bu durum gerçekten çok can sıkıcı
2) Maalesef v40'ta da devam eden radyodaki donma sorunu ve rds bilgilerinin gözükmemesi bu versiyonda da devam etmektedir.
3)Ayrıca önceki vrsiyonlarda herhangi bir sıkıntı yaratmadığı halde bu versiyonda pil tüketimi açısından ciddi harcamalar var ve eski versiyonlara göre normal kullanımdan daha az bir sürede pil bitiyor.
4)Maalesef yine kendi internet tarayıcısından internetteki videolar izlenemiyor ve tarayıcının kinetic scrolling özelliği daha yavaş çalışıyor. Bu konuda gerekli düzeltilmelerin yapılmasını kesinlikle istiyoruz.
5)v31 sürümünde mükemmel çalışan wlan ise v40 ve v50 sürümlerinde wlan çekim gücünde ciddi düşmeler olmaktadır ve ayrıca daha önce tanımlı ağlar farklı bir ağ gibi görünüp yeniden şifre istemektedir bu konuda da düzeltmelerin yapılması gerekmektedir.
6)GPS yazılımı ve anten sinyal değerleri ile ilgili düzeltmelere gidilmesi de daha iyi olacaktır
Bunların yanı sıra birçok arkadaşımla birlikte yeni bir yazılım çıkarsa eğer içerisinde;
N97 benzeri bir ev ekranının olması, Kamera performansının arttırılması, RAM kullanımının azaltılması, ekran döndürme açısının 360 dereye yükseltilmesi, N-GAGE oyunları desteği ve müzik çalara bul ve timer özelliklerinin eklenmesi gibi isteklerinde olduğunu bilmenizde fayda var. Umarım bu saydığımız özelliklerin tamamı olmasa bile en önemlileri bir an önce yeni bir yazılımla düzeltilir. teşekkürler iyi çalışmalar.
yazdım gönderdim bunu nokia ya az önce aradılar metni ingilizceye cevirip finlandiyadaki fabrikaya göndermişler yazılımlar fabrikada yapılıyormus vs v 60 cıkacak mı diye sordugumda henüz v 50nin 1.5 aylık oldugunu bir bilgimiz yok olduguda nokia.com.tr den duyurulur dediler

yazdım gönderdim bunu nokia ya az önce aradılar metni ingilizceye cevirip finlandiyadaki fabrikaya göndermişler yazılımlar fabrikada yapılıyormus vs v 60 cıkacak mı diye sordugumda henüz v 50nin 1.5 aylık oldugunu bir bilgimiz yok olduguda nokia.com.tr den duyurulur dediler
öncelikle göstermiş olduğun ilgi için çok tşk ederim serkan, ztn hemen v60 çıkmasını bekleyen arkadaşları anlamıyorum ben nokia ne zaman öyle yaptı ki şimdi yapsın v60 gelmesi için en az 3ay geçer yine en az oda

5800 multitouch destekliyor zaten bende piano var ve 2 tuşuna tıklayabiliyorum..mesele şu..multitouch yazılımlar ve oyunlar yapılması gerekiyor...1- multi tuch desteği
2-ram performansının arttırılması
3-radyo rds düzeltilmesi
4-flash player yükseltilmesi
5- v50 de berbat olan wlan ın performansının v31 deki gibi arttırılması
6- bazı arkadaşlarda olan radyoda donma düzeltilmeli
7- kinetik scrolling in uygulamalar gibi klasörlerde daha akışkan çalışması
v50 dede devam eden sorunlar bunlar nokia ya şikayet maili atmayı bilen arkadaş lütfen bu listeyi atsın