merhaba N-GAGE diyorsunuz eğer hackli firmware yüklerseniz N-GAGE oluyor ben yükledim ve tuşlarla oynanıyor

v50 hackli ve modifiyeli ram de iyileştirme var tel. gayet hızlı gps hard formattan sonra bir kere bağlanıyorsunuz ve sonra en fazla 10sn sürüyor

(en azından bende böyle

) ve wlanda iyileştirmeler var N-GAGE için video vereyim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
durun tam listeyi vereyim sizlere modifiyeli fwnin :
Hack ve iyileştirmeler (01.05.2010)
- Rompatcher+ yazılıma eklendi yamaları yine E:\ (Hafıza kartından okuyacak) Formattan sonra Rompatcher+ özelliğini kaybetmiyor.
- İlk kurulumda ve her format sonrası çıkan My Nokia Ekranı ve Nokia SMS gönderimi kapatıldı.
- Açılış animasyonu nokia birleşen eller kaldırıldı açılış ve kapanış hızlandırıldı.
- Fotoğraf kalitesi artırıldı v50 de yine ciddi bir iyileştirme yoktu v40 uyguladığım iyileştirmeyi bunada uyguladım.
- internet ön belleği hafıza kartına taşındı. internete girip çıktıkça telefon hafızasında boşyere yer kaybı olmuyacak.
- Gereksiz dil dosyaları ve yamaları yazılımdan çıkarıldı Telefon sadece TÜRKÇE ve İNGİLİZCE
- Ekran tepkileri ve sensörler iyileştirildi. Dik yatay geçişlerindeki uzun süreli beklemeler düzeltildi.
- Bluetooth ile gönderilemiyen uygulamalar sis,sisx,jar,jad gibi dosyların yasağı kaldırıldı telefondan telefona veri aktarımı yapılması sağlandı ve artık MMS ilede yollanabiliyor bu sistem dosyaları.
- Tuş takımı titreşimi kapatıldı.(*)( Mod)
- Tuş takımı ışıkları Gelen arama,Alarım,Yapılan Aramalarda AÇIK, Menüde gezerken, Müzik Player/Radyo açıkken, Oyun oynarken Video izlerken,intrnette gezinirken,Video ve Fotoğraf çekerken KAPALI olucak şekilde ayarlandı.(*)( Mod)
- 6icon ve navi bar Ev ekranları eklendi
- Tema efeckleri aynen v40 olduğu gibi yine dönen efeck.
- GPS ve Wifi Çekimi arttırıldı.
- Dokunmatik ekran titreşim seviyesi düzeltildi 1-2-3 kademeler farklı şiddetlerde.
- Boş hafıza HARD FORMAT SONRASI 82MB.
- Program uygulama açılış kapanışları, program kurulum ve kaldırma hızları iyileştirildi.
- Orjinal v50 ram değerleri 45-50mb'tı. Şuanda dinamik RAM uyguladım.
- Basic Ev Ekran Teması Eklendi
- Sesli Komutlar Sorunu Giderildi.
- RAM ilk açılışta 60mb dan 67mb çıkartıldı (QuickInfo.wgz programı ile ölçebilirsiniz)
-- Ofis 6 ve 5800 uygun dışardan kurmanız için dosyanın içine eklendi. yapınca Tam sürüm oluyor ve çalışıyor.
eğer yasak değil ise bilmeyenler için fw için adres verebilirim ve ben çok memnunum tavsiye ederim
Edit:Hatta abartmıyorum evin içnde bile çekiyor gps