mustafa
Üye
-
Konu Sahibi
-
hakem heyeti derneğine başvurma hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz
bugun basvurmalıyım hakkımızı aramak lazım yoksa firmaların vurdumduymaz tavırları devam edecek
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar az önce garantiden aldım telefonu zten son sürüm yukluydu yeniden sürüm yuklemişler baska birşey yapılmamış o kadar ekrandan ses geliyor felan dedim ama normaldir deyip geçmişler
Garantinin hiç bir şey yağıtıg yok zaten benim eski n73 hoparlör patladıgında yollamısdım 1 ay sonra gittim telefon normal hoparlörde sorun yok diye geri verdiler akradaşta da n73 me vardı aynı müziği iki telefonda açıp adama farkı gösterdim mal gibi kalmıştı
sizce ilk telefonu aldığım yerle görüşsem telefonun değişimini ya da para iadesini istesem kabul eder mi yoksa direkt hakem heyetine mi basvurayım
hocam dilekçe yazıyorsun durumu belirtiyorsun fatura fotokopisini dilekçeye ekliyorsun tüketici hakem heyetine veriyorsun. tüketici hakem heyetinde zaten ne yapman gerektiğini söylüyorlar sana. bir dilekçeyi de posta yoluyla aldığın yere yolluyorsun. ondan sonra süreç başlıyor...
Süper bir örnek olacak hareket gerçekleştirdin gerçekten çok takdir ettim seni.
Ben de fırsat olursa yarın TeknoSA'ya inip kasa açıklığına napabiliriz gibi nazik(!) bir şekilde konuşucam. Telefonu aldığımda takmıyodum da 40 gün oldu artık gözüme batmaya başladı. Genişledi resmen açıklık. Bakalım eğer düzgün muamele görmezsem Tüketici haklarına giderim ben de. Yılın perakendecisi ödülünde çelme yer eğer oraya gidersem. Kendileri bilir...
yaw benm telde çok açıklık yok ama üst kısmında tıranagım girio hatta biraz çeksem komple ckcak yani bende wersemmi yoksa hepsi bölemi
ellerine sağlık canım kardeşim...
bi kaç gün sonra netice ortaya çıkacak arkadaşlar. 15 gün itiraz etme günü doldu 20 günlük yeni cihaz verme günü de dolacak iki üç güne. ondan sonra paramı kuzu kuzu verecek nokia. bende nexus one'ın Türkiyeye gelmesini bekleyeceğim 3310 la idare ederim artık bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?