5800 Hakem Heyeti Sonucu(Sonuçlandı)

Sponsorlu Bağlantılar

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Helal olsun abi hakkını aradığın için :oke: hakkını aramayanlar da anca güzelim telefona laf atıp oldukları yerde otururlar:off:

babaklas

Üye
Trabzoncell benim de dört dört buçuk ay oldu 5800 ı genpaya vereli hat problemi vardı.ilk gönderdim aradan 25 iş günü geçti almaya gittim.Aynı arızayı tekrar verdi.yine tekrar verdim aradan 33-34 iş günü geçtikten sonra cihaz yapıldı gelin teslim alın diye mesaj geldi.Bende almadım tüketici haklarına şikayette bulundum sonucunu bekliyorum.Acaba tahmini olarak ne gibi bir sonuç gelir.Ben bekletildiğim içinde ayrıca telefonun yenisi ile değiştirilmesinden hariç para da talep ettim ama sizce bişey çıkarmı?
Cevaplarınızı bekliyorum.

by-atasayar

Üye
Merhaba

02/01/2011 tarihinde forum bornovadan ( nokia bayii garage iletişim ) 1 adet nokia c7-00 telefon aldım...

24 saat şarj ettim. 1. günde şarj olayı başladı 1 gün bile gitmedi. 1 hafta bekledim düzelir diye olmadı. aldığım yere gittim. Bataryayı değiştirdiler. Sorun aynen devam etti. telefonu şarj etmekten kullanamadım bile. Tekrar gittim aynı sorunla, yeni telefon verdiler. Sorun yine devam etti. Tekrar gittim. yine batarya verdiler. Bu sefer oldu. Tam rahatladım derken 3 gün sonra telefonum tamamen kapandı açılmadı. 24/01/2011 tarihinde aldığım yere gittim. servise gönderdiler.izmir kvk servisine, 1 hafta sonra aradım İzmir kvk servisini telefonumun arızasını çözemedikleri için İstanbul kartal kvk servisine gönderdiklerini söylediler. O tarihten bu yana telefonumdan sonuç alamadım. nokia ve kvk yı defalarca aramam rağmen tarih vermiyorlar. belli değilmiş. kvk nın sitesin aynen şu yazıyor "Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır. Üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır." Benim şimdi ne yapmam gerekiyor, Tüketici Hakem Heyetine nasıl başvuru yapabilirim. Başvurumda Nokia yada kvk’yımı şikayet edeyim.
Şikayetten sonra telefonum gelirse teslim alayımmı. Ben paramı geri istiyorum sadece…
Birde telefonumda hiç çizik yoktu. 1 hafta olmuştu zaten yeni gelen teflonda çizik, darbe olursa ne yapayım…

Şimdiden Teşekkür Ederim…

cılgın-x

Üye
"Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır. Üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır." Benim şimdi ne yapmam gerekiyor, Tüketici Hakem Heyetine nasıl başvuru yapabilirim. Başvurumda Nokia yada kvk’yımı şikayet edeyim.
Şikayetten sonra telefonum gelirse teslim alayımmı. Ben paramı geri istiyorum sadece…
Birde telefonumda hiç çizik yoktu. 1 hafta olmuştu zaten yeni gelen teflonda çizik, darbe olursa ne yapayım…

Şimdiden Teşekkür Ederim…

Aynı yazı bende tam 2.5 ay kaldı anakartı beklemeleri:evet::evet:

Hocam seninkine benzer bir durumu ben yaşadım aralık tarihinde nokia n8 aldım aldığımın 3. günü telefon tamamen kapandı ve acılmadı aldığım yere götürdüm bunda yazılımsal sorun var cözeriz dediler peki dedim 5 gün bekletiler sorna telefonla aradım bizim servis yapamadı ana servise yoladık deyince bende şarteler attı bana sormadan nasıl yolarsınız diyorum biz yoladık diyor peki istemiyorum ben ozaman bu telefonu paramı ieade edin cünkü bu tel ayıplı mala giriyor dedim biz para veremeyiz ozaman degiştirin diyorum degişteremeyiz tamir olacak diyor öylemi öyle ozaman bende sizi şikayet ederim dedim ve cıktım Tüeketici hakem heyetine başvurdum nihayet karar cıktı telefonun ayıplı mal oldugu kabul edildi ve paramın ieadesine karar verdi simdi 15. günlük süreyi bekliyroum 900TL üzerinde oldugu için itiraz etme hakları var şayet etmezlerse karar kesinleşecek ve paramı verecekler.

Şimdi dostum senin telefon bir ayı doldurmadı ise aldıgın tarihten buyana hemen en yakın kaymakamlıga git ve orada yardımcı oluyorlar zaten dilekçeni doldurmada vs hemen başvur karar buyuk ihtimalle senin lehine cıkar biraz beklersin ama 2.5 3 ay kadar sonra paranı alırsın ama ilk otuz günü doldurdu ise serviste kaldıgı süreyi şikayet olarak belirt yani sana 30 iş gününde göndermediklerini belirt elindeki belgelerle umarım paranı alırsın