Dimi. . Bence bu telefon henuz hala para ediyorken cikarin elinizden. .
Benim bir nedenim daha var . Oda N8 alacak olmam . Tabi başlı başına Nokia geliyor tek başına bi neden zaten buHayir bikmadimtelefonu benim kadar kapsamli kullaniyosaniz anlarsiniz. .forumda 5800 satan herkesin neden sattiklarini sorun bakalim cevap ayni. . Nokia

Keşke kamera seslerinde o kayıtlı 4 ses + Sessiz mod olsaydı .kamerada foto çektim baya gece modunda baya güzl çekiyor bu arada arka kapaqı kladıırn kemara lensini silin ve kapktai lensi side silin farkı goreceksiniz
telefonu sesize al ozmn ses gelmiyor
herkesin telefonu kullanim alanina gore degisir. . Ben sadece muzik dinleyip mesajlasan birisi degilim. . Benim icin internet performansi onemli ve 5800 bunu gosteremiyor. . Ayrica kardeslerim 500 tl lik telefona bu kadar ozellik olur diyosunuz. . 128 ramin 40 mb i 434 mhz islemcinin 192 mhz i bos kaliyo. . Bu telefon gercektende daha fazlasini yapabilir. .
Arkadaşlar güncellemeden sonra bir problemle karşı karşıya kaldım, çözümü hakkındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızniz varsa yardımınızı beklemekteyim.
NSS ile Product Code u değiştirip, Nokia Software Updater ile güncelleme işlemini başlattım ( Toplamda 146mb gibi bir işlem oldu)
Sonrasında ise sebebini anlamadığım şekilde herkes şarjınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgittiğni söylemesine rağmen 1 günde bir şarjım bitmeye başladı.
Çare olarak Hafıza kartını biçimlendirdim, telefona Hard Format attım, Dokunmatik Titreşimini felan kapattım fakat sabah kalktığımda telefonu yine kapalı buldum. Hatta telefonu şarja takıp açtığımda benden tarih ve saat bilgilerini istiyor sanki batarya çıkarılmış gibi :S
(Product Code 0579270 iken 0559373 yapılıp güncellemeden sonra eski haline çevrilmiştir.)
1- telefonu fabrika ayarlarına mı döndürsem, bir şey değişir mi ilke aldıgımda sanırsam v30 du o hale dönücek sanırsam
2-yapabilceğim öLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrceğiniz başka birşey var mı
3-servise götürsem senin telefonuna v52 güncelllemesi gelmemiş bunu nasıl yükledin derler mi![]()
İlgiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.
ya işin garibi bu v52 hoşuma gitmeye başladı ve wi-fi çekim gücü ve kamera baya saqlamlaşmışşş ve bu versiyona c6 cfw sinden döndüm
Ya o değil NOKIA artık eskisi gibi paraya kıymıyoN serisi Harika ama diğerlerinde niye böyle M.llık yaptı anlamıyorum. Ya abi koy Yüksek RAM'i, İŞLEMCİ'yi bak adamlar nasıl alıyo. Sanki RAM ve İŞLEMCİLER stokmuş gibi her cihazlarda aynı sistemi kullanıyolar çıldırıyorum. Sanki maşınızdan kesiyolar. Bende değiştircem allahın izniyle. Ya şuan sorunum yok Allah'a şükür ama çok kasılıyo cihaz boş olduğu halde. Her internete girişimde ÖNBELEĞİ boşaltırmı insan
![]()