KRMKRM
Üye
aynı sorun bende tam bir hafta devam etti... kendi kendine uydu işareti geliyor gidiyor gelip gidiyor sinir olmuştum ama sonra hatayı buldum!! telefonda sorun yok sorun kullanabilirlikle alakalı neyse uydu işaretin gelip gitme nedeni fotograf ayarlarında GPS bilgisi yazan yer( çekilen fotografın yer kordinatlarını bulmak için GPS yi kullanmaya çalışıyor) kapalı olacak böylelikle uyduya kendikendine bağlanmamış olacaksın.....bu işlemi maps açık değilken yapıyor. arada bakıyorum saate falan uydu simgesi bi geliyo bi gidiyo.
bi de bu telefondan beklenir mi bilemiycem ama madem uyduya bağlanıp verileri işleyebiliyor o zaman tv yayınlarını ya da radyo kanallarını çekemez mi acaba?
AYRICA YENİ V52 WLAN İLE SORUNSUZ 5DK GÜNCELLEDİM. BELİRGİN BİR ŞEKİLDE DOKUNMATİGİ HASSASLAŞMIŞ BİRAZ HIZLANMIŞ FOTO KALİTESİ BİRAZ DAHA İYİ OLMUŞ FAKAT ARTISI KADAR BİRDE GÖZE ÇARPAN EKSİSİ VAR MÜZİK DİNLERKEN BASS SİSTEMİ ESKİSİ KADAR İYİ HİSSEDİLMİYOR KALİTESİ BİRAZ DÜŞMÜŞ. KİM NE DERSE DESİN BU PARAYA BUNDAN İYİ TELEFON BULAMASSINIZ...!!!
yav arkadaşım o kadar istiyosan yükle bi c6 veya n8 cfw si bak keyfine 5800 10 numara cihazdır