5800 fw Yeni Sürüm v52.0.007 Yorumlar+ Farklılıklar

Sponsorlu Bağlantılar

KRMKRM

Üye
bu işlemi maps açık değilken yapıyor. arada bakıyorum saate falan uydu simgesi bi geliyo bi gidiyo.
bi de bu telefondan beklenir mi bilemiycem ama madem uyduya bağlanıp verileri işleyebiliyor o zaman tv yayınlarını ya da radyo kanallarını çekemez mi acaba?
aynı sorun bende tam bir hafta devam etti... kendi kendine uydu işareti geliyor gidiyor gelip gidiyor sinir olmuştum ama sonra hatayı buldum!! telefonda sorun yok sorun kullanabilirlikle alakalı neyse uydu işaretin gelip gitme nedeni fotograf ayarlarında GPS bilgisi yazan yer( çekilen fotografın yer kordinatlarını bulmak için GPS yi kullanmaya çalışıyor) kapalı olacak böylelikle uyduya kendikendine bağlanmamış olacaksın.....
AYRICA YENİ V52 WLAN İLE SORUNSUZ 5DK GÜNCELLEDİM. BELİRGİN BİR ŞEKİLDE DOKUNMATİGİ HASSASLAŞMIŞ BİRAZ HIZLANMIŞ FOTO KALİTESİ BİRAZ DAHA İYİ OLMUŞ FAKAT ARTISI KADAR BİRDE GÖZE ÇARPAN EKSİSİ VAR MÜZİK DİNLERKEN BASS SİSTEMİ ESKİSİ KADAR İYİ HİSSEDİLMİYOR KALİTESİ BİRAZ DÜŞMÜŞ. KİM NE DERSE DESİN BU PARAYA BUNDAN İYİ TELEFON BULAMASSINIZ...!!!

ozell91

Üye
bende yüklemeyi yaptım ve yapmaz olaydım...eskiden 2,3 gün giden şarjım artık 1 gün zor dayanıyor!!.. başkasında da aynı sorun var mı?

djomerrr

Üye
Ya kardeşim bu güncelleme benim telin şarj süresini azalttı bi işe yaradığı yok....

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardeşim bu güncelleme benim telin şarj süresini azalttı bi işe yaradığı yok....

Benim İçin Nokia Bitmiştir
Artık Almam Nokia Felan
Dalga Geçer Nitelikte Fw üretiyorlar

5800 cı

5800 cı

Üye
Benim İçin Nokia Bitmiştir
Artık Almam Nokia Felan
Dalga Geçer Nitelikte Fw üretiyorlar
Nokia da çok üzülmüştür :D yav arkadaşım o kadar istiyosan yükle bi c6 veya n8 cfw si bak keyfine 5800 10 numara cihazdır

alican1221

Üye
arkadaslar guncellestırme yaptıktan sonra neden hard format atılır hard format atarsam hafıza kartındakı hersey gıdermı hafıza kartında telefonun sıstemı ile ilgili dosyalar var onlar sılınırmı bı yardımcı olursanız sevınırım

maktama

maktama

Üye
arkadaslar guncellestırme yaptıktan sonra neden hard format atılır hard format atarsam hafıza kartındakı hersey gıdermı hafıza kartında telefonun sıstemı ile ilgili dosyalar var onlar sılınırmı bı yardımcı olursanız sevınırım
hard formatta hafıza kartına birşey olmaz diye biliyorum.
ama zaten güncellemeden sonra hard formattan önce hafızakartındaki o sistem dosyalarının silinmesi önerilir, eski ayarlarla yeni fw arasında küçük sorunlar olabiliyor. ve bu can sıkıyor. En iyisi hard format atmadan önce pcsuite ya da ovi suite ile telefonu ve hafızakartını tümden yedeklemek ve hafıza kartına da format atmak. daha sonra geri yüklerken ayarlar hariç her şeyi geri yüklemek(pcsuite 'de).

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia da çok üzülmüştür :D yav arkadaşım o kadar istiyosan yükle bi c6 veya n8 cfw si bak keyfine 5800 10 numara cihazdır

Zaten Yüklü Kardeşim Pandora v52/c6 Fwsi
Bunu Nokiadan Beklerdim yada beklerdik

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
sağol dostum :D

alican1221

Üye
maktama hafıza kartına nasıl format atıcam

PureFood

PureFood

Üye
Bana da telefon uyarı verdi dün yeni yazılım güncelleme mevcut diye.
Burda da gördüm yorumların çoğunu okudum. Çoğunluk memnun değil zaten bende 15 Aralıkta aldım teli siyah :)
Yüklemicem V51.06 Diyor telefon memnunum en iyisi yüklememek :)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
    Konu Sahibi

-m_e_t-met

Üye
yaa nokia 5800 kullanıyorum v50 yi yükleyemeden v51 i yükledim. v50 tekrar yükleyebilirmiyim ya?

Dream0ver

Üye
yaa nokia 5800 kullanıyorum v50 yi yükleyemeden v51 i yükledim. v50 tekrar yükleyebilirmiyim ya?

hayır yüklenmez düşük versiyona geçtiğin için downgrade (tam hatırlamıyorum ama heralde böyleydi :D ) olur ve servislik olur

maktama

maktama

Üye
hayır yüklenmez düşük versiyona geçtiğin için downgrade (tam hatırlamıyorum ama heralde böyleydi :D ) olur ve servislik olur
Doğru, tam servislik demesek de diriltmekle uğraşırsın(diriltemeyip servise verende çok:) )
Ayrıca niye v50 yüklemek istiyorsun ki? Hem de herkes v52 yüklerken:D Şu anda en sorunsuzu v52, kimi pil az gidiyor falan demiş ama temiz bir tam kurulumdan sonra bir sorun(pille alakalı olsun başka birşeyle alakalı olsun) görmedim ben, gerçi blacksar v52 kullanıyorum ben ama... v52 yine de.

-m_e_t-met

Üye
teşekkürler.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
ovi suite ile yüklenmiyor mu neden phonexile flaşlıyoruz :) ben yeğenin telefonuna yükleyecğim de ? :)

maktama

maktama

Üye
ovi suite ile yüklenmiyor mu neden phonexile flaşlıyoruz :) ben yeğenin telefonuna yükleyecğim de ? :)
Ovisuite ile yüklenseydi ovisuite ile yüklüyor olurduk, hiç bunlarla uğraşmazdık :D:D
Hackli bir sistem olduğu(orjinalliğini kaybettiği) için ovi ile yüklenemez.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
hackli desenize :D bizdeki normal ondan kafama takıldı :)

maktama

maktama

Üye
hackli desenize :D bizdeki normal ondan kafama takıldı :)
burda sadece v52 farklılıklarından bahsedilmek için konu açılmış ama konu biraz sapmış olabilir. orjinalini ovisuite ya da pcsuite hatta telefonun kendi güncelleme programından yükleyebilirsiniz.
phoenix ya da Jaf ile fw atanlar genelde ya cfw atarlar ya da bir şekilde bozulmuş telefonlara fw atmak için kullanırlar. ama bu prıgramlarla orjinal fw de atılır ve oviden çok daha hızlı yapar.

Üst Alt