5800 fw Yeni Sürüm v52.0.007 Yorumlar+ Farklılıklar

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Dimi. . Bence bu telefon henuz hala para ediyorken cikarin elinizden. .

asilasil

Üye
fıstık gibi telefondan ne istiyorsunuz arkadaşlar :D ya abartmayın güncelleme istediğiniz herşeyi getirmek zorunda değil telefon gayet iyi herşeyi karşılıyo

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hayir bikmadim :) telefonu benim kadar kapsamli kullaniyosaniz anlarsiniz. .forumda 5800 satan herkesin neden sattiklarini sorun bakalim cevap ayni. . Nokia

sercan akmannn

Üye
en çok sesi dikkatimi çekti tema efekti hatası çok kötü dokunmatik iyileşmiş ama yeni ew ekranı bekliyodum yok malesef bende modifiye etcem heralde en iyi c6 mı sizce

hsahin4

hsahin4

Üye
Merhaba,

* Ekran döndürme hassasiyeti arttı. Eskiden ekranın dönmesi için oldukça uğraşıyorduk.
* Titreşimde veya dokunmatikte herhangi bir iyileşme hissetmedim.
* Henüz kamerayı tam olarak deneyemedim ama çok bariz bir iyileşme algılayamadım.

f_torres44

f_torres44

Üye
doğru

--------------- Ekleme ---------------

ewet

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hayir bikmadim :) telefonu benim kadar kapsamli kullaniyosaniz anlarsiniz. .forumda 5800 satan herkesin neden sattiklarini sorun bakalim cevap ayni. . Nokia
Benim bir nedenim daha var . Oda N8 alacak olmam . Tabi başlı başına Nokia geliyor tek başına bi neden zaten bu :box

SilentOne

SilentOne

Üye
kamerada foto çektim baya gece modunda baya güzl çekiyor bu arada arka kapaqı kladıırn kemara lensini silin ve kapktai lensi side silin farkı goreceksiniz

Rich4arD

Rich4arD

Üye
kamerada foto çektim baya gece modunda baya güzl çekiyor bu arada arka kapaqı kladıırn kemara lensini silin ve kapktai lensi side silin farkı goreceksiniz
Keşke kamera seslerinde o kayıtlı 4 ses + Sessiz mod olsaydı .

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonu sesize al ozmn ses gelmiyor

Rich4arD

Rich4arD

Üye
telefonu sesize al ozmn ses gelmiyor

Onu bende biliyorum sadece el atmışken yeni sürüm çıkarmışken onuda yapıverseydiler . O çok uğraştırmaz hatta hiç uğraştırmazdı diye düşünüyorum . Ayrıca tema effect lerini açtığında menü tuşuna basıp üstte açık uygulamaları göster seçeneğinin yanındaki beyaz görünümde giderilmemiş .

fth-94

Üye
Şu telefonu elinizden çıkarın diyen arkadaşıma birkaç şey söylemek istiyorum. Ne kadar beklenti o kadar para hesabıyla gidin beyler.

500 liraya 5800 aldık. Bence beklentilerimiz çok fazla yok onun ev ekranı olsun bunun busu olsun vs. vs.
Adam niye çıkardı o zaman c6 yı ? Telefon bence birçok kişinin gereksimini karşılıyor. Fiyat - işlev olarak karşılaştırıldığında binlerce telefondan daha iyi. Bana kalırsa şuanda telefon gayet iyi. v52 ilede kalan problemler giderilmiş. Son olarak çıkarsa v60 çıkar ve nokia artık yeni fw çıkarmayı keser diye düşünüyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
tamam arkadaslar bisi demedim yuklenmeyin bu kadar :) herkesin telefonu kullanim alanina gore degisir. . Ben sadece muzik dinleyip mesajlasan birisi degilim. . Benim icin internet performansi onemli ve 5800 bunu gosteremiyor. . Ayrica kardeslerim 500 tl lik telefona bu kadar ozellik olur diyosunuz. . 128 ramin 40 mb i 434 mhz islemcinin 192 mhz i bos kaliyo. . Bu telefon gercektende daha fazlasini yapabilir. .

frosty

frosty

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin 3-4 gün giden şarjım 1 gün dayanmıyor bu versiyonda format attım nafile ne yapmamız lazım

gugugargamel

Üye
Arkadaşlar güncellemeden sonra bir problemle karşı karşıya kaldım, çözümü hakkında niz varsa yardımınızı beklemekteyim.

NSS ile Product Code u değiştirip, Nokia Software Updater ile güncelleme işlemini başlattım ( Toplamda 146mb gibi bir işlem oldu)
Sonrasında ise sebebini anlamadığım şekilde herkes şarjın gittiğni söylemesine rağmen 1 günde bir şarjım bitmeye başladı.
Çare olarak Hafıza kartını biçimlendirdim, telefona Hard Format attım, Dokunmatik Titreşimini felan kapattım fakat sabah kalktığımda telefonu yine kapalı buldum. Hatta telefonu şarja takıp açtığımda benden tarih ve saat bilgilerini istiyor sanki batarya çıkarılmış gibi :S

(Product Code 0579270 iken 0559373 yapılıp güncellemeden sonra eski haline çevrilmiştir.)

1- telefonu fabrika ayarlarına mı döndürsem, bir şey değişir mi ilke aldıgımda sanırsam v30 du o hale dönücek sanırsam

2-yapabilceğim ö rceğiniz başka birşey var mı

3-servise götürsem senin telefonuna v52 güncelllemesi gelmemiş bunu nasıl yükledin derler mi :)

İlgi Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar güncellemeden sonra bir problemle karşı karşıya kaldım, çözümü hakkında niz varsa yardımınızı beklemekteyim.

NSS ile Product Code u değiştirip, Nokia Software Updater ile güncelleme işlemini başlattım ( Toplamda 146mb gibi bir işlem oldu)
Sonrasında ise sebebini anlamadığım şekilde herkes şarjın gittiğni söylemesine rağmen 1 günde bir şarjım bitmeye başladı.
Çare olarak Hafıza kartını biçimlendirdim, telefona Hard Format attım, Dokunmatik Titreşimini felan kapattım fakat sabah kalktığımda telefonu yine kapalı buldum. Hatta telefonu şarja takıp açtığımda benden tarih ve saat bilgilerini istiyor sanki batarya çıkarılmış gibi :S

(Product Code 0579270 iken 0559373 yapılıp güncellemeden sonra eski haline çevrilmiştir.)

1- telefonu fabrika ayarlarına mı döndürsem, bir şey değişir mi ilke aldıgımda sanırsam v30 du o hale dönücek sanırsam

2-yapabilceğim ö rceğiniz başka birşey var mı

3-servise götürsem senin telefonuna v52 güncelllemesi gelmemiş bunu nasıl yükledin derler mi :)

İlgi Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.

fabrika ayarlarının fw versiyonu ile alakası yoktur. Bir kere v52 yaptıysanız v52 kalacaktır. Servise verseniz gelmez şimdi en az 1-2 hafta, sizin product kod için fw çıkmış olur o zamana sanırım. pili saati soracak kadar bitirmesi, hem de 1günde, ilginç. yine bu forumlarda anlatıldığı gibi jaf ile tekrar yazılım atmayı deneyin bi. değişiklik olur mu bilmiyorrum ama deneyin derim... Başka da bir bilgim yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
ya işin garibi bu v52 hoşuma gitmeye başladı ve wi-fi çekim gücü ve kamera baya saqlamlaşmışşş ve bu versiyona c6 cfw sinden döndüm

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
ya işin garibi bu v52 hoşuma gitmeye başladı ve wi-fi çekim gücü ve kamera baya saqlamlaşmışşş ve bu versiyona c6 cfw sinden döndüm

gece fotoğraflarıda baya düzelme olmuş....

cortex47

cortex47

Üye
Ya o değil NOKIA artık eskisi gibi paraya kıymıyo :d: N serisi Harika ama diğerlerinde niye böyle M.llık yaptı anlamıyorum. Ya abi koy Yüksek RAM'i, İŞLEMCİ'yi bak adamlar nasıl alıyo. Sanki RAM ve İŞLEMCİLER stokmuş gibi her cihazlarda aynı sistemi kullanıyolar çıldırıyorum. Sanki maşınızdan kesiyolar. Bende değiştircem allahın izniyle. Ya şuan sorunum yok Allah'a şükür ama çok kasılıyo cihaz boş olduğu halde. Her internete girişimde ÖNBELEĞİ boşaltırmı insan :ağlarım:

nokia telefonları symbian ^3'ten beri artık çok daha güçlü. 2-3 senedir piyasada olan canavar n900'den bahsetmiyorum bile...

Üst Alt