5800 fw Yeni Sürüm v52.0.007 Yorumlar+ Farklılıklar

Sponsorlu Bağlantılar

khytr89

khytr89

Üye
bişey sorucam. bu v52 yi bende yükledim ancak hoşuma gitmedi ve c6 yazılımı atmaya karar verdim diyelim. burdakilerin hepsi v51 üzerine yapılmış. atabilir miyiz yoksa atamaz mıyız?

2. sorum ise megalo arkadaşın n97 yazılımı vardı. onu yükleyince v12 oluyodu telefon. yazılım güncellemesinde v51 çıkıyodu hep. acaba bu şekilde downgrade yapılabilir mi v40 a. (v40 ta ne işin var demeyin. yapmıycam ama merak sadece. downgrade böyle olur mu diye sordum)

majestic_man

majestic_man

Üye
Yenilik:

V52 update'inden sonra, yazılım güncelleştirmede "müzik çalar güncellemesi" beliriyor. Bu güncelleştirmeyi kurduğunuzda daha stabil çalışan bir müzik çalarımız oluyor.

En büyük özelliği ise şarkı sözleri otomatik ekrana çıkıyor.Eğer şarkılarınızı id3tag türevi programlarla düzenleyip şarkı sözleri kısmına şarkı sözü eklerseniz, mp3 dinlerken ekranda otomatik şarkı sözü beliriyor.

Ayrıca, bir özellik daha keşfettim ama önceden de varmıydı bilmiyorum: şarkı dinlerken telefonun tuş sesleri kapanıyor.

Sonuç:

Daha stabil çalışan bir "Müzik Çalar"

SilentOne

SilentOne

Üye
wardı o zellik

petrucci82

petrucci82

Üye
nokia resmen dalga geçmiş allah aşkına değişiklik meğişiklik yok bitek sensör hızlanmış zaten onu da formdaki bi sürü adam yapıordu..fazla hızlı olması beni çileden çıkarttı ama yatarak kullanim dedim telefonu bi oraya bi buraya dönüp duruyor ekran..ayrıca hızlı sensörün en büyük sorunu telefon çalarken en ufak kımıldanmada telefon zil sesini susturuyor..hız olayıa gelince telefona hard format atıp ne var ne yok silerseniz zaten gayet hızlı oluyor bu v30 da da böyleydi..haritaları güncelleyip bi de tel hafızasına adobe ile quickoffice kurun bi de ozaman bakın bu yazdıklarım karta kurulmuyor çünkü...ram miktarındaki kullanımı kısmadan telefon h-ı-z-l-a-n-m-a-z...format sonrası c:/ yine 73 mb bunu 84 yapan vardı ben de kullanıyordum v51 tsunami isimli hack li fw yapmıştı adam..ve artık nokianın en dandik telefonlarında bile adobe reader ve quickoffice entegre bi şekilde satılıyor eşimin e 63 ü arkadaşımın 6220 sinde wi-fi bile yok bu pro lar var..yaw yeni fw ye yeni yazılım da koyulmaz mı ya...5800 bence mükemmel bir alet ama nokianın yazılım mühendisleri resmen sınıfta kaldı bu fw ile...çok pişmanım v51 tsunamiyi sildiğim için...arkadaşla görüşüp aynısını v52 için yapmasını rica edip onu kurucam..

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
ısınma sorunu kalkmış benim tel hiç ısınmıyo artık :oke:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Neredeyse 10.000 Gösterim 120 Yorum Adama Hakaret Etmissiniz Resmen :nono:
Teşekkürler :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bu kodan okadr çok var adam aynı şeylerden sıkılmıştır

clonexcell

clonexcell

Üye
facebooktan video izleyebilmeniz icin skyline bulacaksınız ki oda symbian icin cok zor, facebook flash tabanlı video oynatıyor bu yüzden video izlenmiyor, ancak youtube mobile telefonlar icin html5 kullanıyor html5 entegre video oldugu icin flasha gerek kalmıyor, sagolsun nokia bu teleofona html5 destekli tarayıcı koymus,
programlar ile yazılım güncelleme yaptıum

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bu tür telefonlar icin flash beklemeyin, youtube html5 css sayesinde acılıyor flash ile acılmıyor anlayacagınız, flash player gelse ne olacak ki? azcık daha sabır et cogu video sitesi mobile telefonlar icin html5 video ya gececek ozaman islemciyi kastırmadan video keyfir sür gitsin

--------------- Ekleme ---------------

kamera sesini neden kapattırmak isterler? tercihlerden uyarı seslerini kapalı yap kameranın sesi gelmiyor. yok uyarı sesini kapatmıyorum kapatamam lazım diyenler var, iletildi raporu geldikten sonra dit gibi 1 saniyelik sesi ne yapacaksın kapat gitsin. bu kamera sesini kapatmak icin ugrasanlar acaba etek altı resim mi cekiyorlarda kameranın sesi cıkmasın diye ugrasıyorlar

kabus5454

Üye
benim de telefonda mesaj kısmında sorun oldu v52 yi yaptıktan sonra boşluk oluştu

yardımcı olabilir misiniz ??

xyz58

xyz58

Üye
arkadaslar v52 yükledikten sonra harıtalar uygulaması sadece hatsız tercihte çalisiyor diğer tercihlerde acılıyor 5 saniye duruyor telefon kapanıp acılıyor daha önce v50 yükluydu yardimci olabilecek var mı

maktama

maktama

Üye
benim de telefonda mesaj kısmında sorun oldu v52 yi yaptıktan sonra boşluk oluştu

yardımcı olabilir misiniz ??
o bir sorun değil,:). Tuş takımıyla alt kısmı biraz daha ayırmışlar v52 sürümde yazım rahatlığı açaısından.

Furkhann

Üye
herşey iyi güzel ev ekranı olmaması hoş olmadı
Keşke biraz daha güncel hale getirselerdi şu yazılımı...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
cok kararsiz kaldim ya gecsem mi ki v52 ye ?

mimit1981

Üye
bunu jaf la mı yüklüyoruz arkadaşlar

khytr89

khytr89

Üye
jaflada olur phoenixlede. ama windows 7 yse pc phoenix le yükle çünkü bu jaf çalışmıyor win7 de çalıştırmayı başarırsam nasıl yapıldığını yazarım.

kabus5454

Üye
o bir sorun değil,:). Tuş takımıyla alt kısmı biraz daha ayırmışlar v52 sürümde yazım rahatlığı açaısından.

herkes de mi böyle ya???
ne bilim alışamadım ben göze hoş görünmüyor kıl oldum :vur :nono: :ehe:ehe

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Bence biraz bekleyip herkezin indirdiği bi v52-c& FW çıkınca indirip kurmalı :oke:

maktama

maktama

Üye
herkes de mi böyle ya???
ne bilim alışamadım ben göze hoş görünmüyor kıl oldum :vur :nono: :ehe:ehe
Ben "v52 sürümünde" demişim, sen sormuşsun "herkes de böyle mi" diye?!!
v52 sürümünde bu böyle...

dost45

Üye
teşekkürler

petrucci82

petrucci82

Üye
1-artık şu bounce ve araba yarışını ya kaldırsınlar ya da yenilesinler..her versiyonda 1 kez oyun sonunu getirdim öf artık.
2-ev ekranı koysunlar şu spb shell i görüp biraz feyz alsınlar mesela..
3-120 mb c:/ hafızasının en az 100 ünü istiyorum..nasıl yaparlarsa yapsınlar
4-80 mb ram in 70 ini istiyorum
5-şöyle jan jan lı zil sesi koysunlar canavar gibi 2tane hoparlör var sonuçta..
6-adobe reader ve quick office gömülsün ve dosya şifreleme tabiki..sonuçt bu alet multimedia telefonu.herşey görünsün istemeyebilir insan:))

Üst Alt