5800 fw Yeni Sürüm v52.0.007 Yorumlar+ Farklılıklar

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
    Konu Sahibi
wlan olmadan direk güncelleme yapmıyordu şimdi normal internet bağlantısıyla güncelleme yapılabiliyor daha denemedim ama video formatlarında farklılık varmı aceba... ? deneyen dostlarım var mı

Video Formatında Degişiklik Yok Malesef
Coreplayerin symbian 9.4 Uyarlaması Devam Ediyor

slm arkadaşlar ben telefonu wifi üzerinden güncelledim pc ile wifi arasındaki fark ne olabilir hı birde v 52 c6 kurulurmu tşk

İhtimal Var Ama zor İlerleyen Zamanlarda PHNT dan gelebilir

bicer79

Üye
flash yok dimi yine :S
malesef yok nokia flash player işini çözemedikçe klasik java telefonlardan pek farkı kalmayacak
güzel telefon ama yapacak bişey yok az daha bekleyip androidlerin fiyatının düşmesi beklemek
:bigstar:

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen androidin fiyatının düşmesini bekleyecez

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ben hd2 ye gececem nasip olursa. . Sabrediyorum artik sadece :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde desire düşünüyom zaten fiyatı 1200 tl civarında bişi olması lazım

SilentOne

SilentOne

Üye
hd2 eski de okadr deqil 1 yıllık flen olması lazım

bicer79

Üye
şuan xperia mini fiyatı 600 civarında bulunuyor işletim sistemide android 1.6 güncelleme ile 2.1 oluyor video seyretmek için 2.1 yeterli ama yok ben flash oyun oynayacam facede tarla takke işlerinle uğraşıcam diyosanız o başka :D:D

SilentOne

SilentOne

Üye
onun için n900 tavsiye ederim

bicer79

Üye
onun için n900 tavsiye ederim
n900 f.p 10.1 destekliyormu ben sadece f.p 9 destekliyor biliyordum ama işletim sistemi olarak ilerisi için iyimi kötümü o konu hakkında hiç bilgim yok

SilentOne

SilentOne

Üye
yok 10.1 destekliyor n900 maemo bolumunde okumuştum

Şehriyar

Şehriyar

Üye
daha yenileri icin param yok :D nerde 5800 in 55 mb bos ram i nerde hd 2 nin 330 mb bos ram i :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yaniii :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
senin su imzada ben "5800 uzerinden nokiayi kotuleyenler" e giriyorum heralde :D ama hakliyim :D

crooper

Üye
arkadaşlar herkes bişey demiş bu flash desteği istiyoruz diyede aklıma takılan bişey var. Benin c6 fw facebooktakileri acmasada websitemde paylastıgım flash muzik caları gösteriyor. hatta erciyes üniv.web tv deki videolarında sadece sesini dinleyebiliyorum flash player'den.
inanmazsanız su linke telefonun kendi tarayıcısından girin.
işte sorumda bu. bu flash player sürümüyle mi alakalı oluyor?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
evet son surum olmadigi icin her videoyu acmiyor malesef. .

cortex47

cortex47

Üye
n900 f.p 10.1 destekliyormu ben sadece f.p 9 destekliyor biliyordum ama işletim sistemi olarak ilerisi için iyimi kötümü o konu hakkında hiç bilgim yok

doğru ama eksik biliyorsun, fp 9 yüklü geliyor ama 10.1'e güncelleme yapabiliyorsun, zaten n900'ün en güzel yönlerinden biri de bu.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Ya o değil NOKIA artık eskisi gibi paraya kıymıyo :d: N serisi Harika ama diğerlerinde niye böyle M.llık yaptı anlamıyorum. Ya abi koy Yüksek RAM'i, İŞLEMCİ'yi bak adamlar nasıl alıyo. Sanki RAM ve İŞLEMCİLER stokmuş gibi her cihazlarda aynı sistemi kullanıyolar çıldırıyorum. Sanki maşınızdan kesiyolar. Bende değiştircem allahın izniyle. Ya şuan sorunum yok Allah'a şükür ama çok kasılıyo cihaz boş olduğu halde. Her internete girişimde ÖNBELEĞİ boşaltırmı insan :ağlarım:

Üst Alt