Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 Mini i8190|4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |
Sponsorlu Bağlantılar
ametbuba
Üye
Arkadaşlar sizce
virginty-v13
chessdroid-v6
fusionkat-v3
r-mod-v3
arasından hangisi en hızlı ve sorunsuzdu? Kullananlar cevaplarsa herkese en doğru bilgi iletilmiş olur.Teşekkürler.
gacvokem
Üye
bu iki roomdan başkasına bakma
virginty-v13---v14 çıktı
chessdroid-v6 buda iyi
durum cubugu sürekli değişiyor bildirim var ama durum cubugunda yok illa sağ üstten 2 kere değiştirmen lazım ki ancak gelsin bi çözümü var mı acaba
Serhat1009
Üye
Benim telefonda bu romu yükledikten sonra aşırı şekilde kasma donma kiletlenme oluştu pil konusunda harika bir rom bundan başka bir rom kullanmak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
andac100
Üye
Serhatpost: 7287509' Alıntı:
Benim telefonda bu romu yükledikten sonra aşırı şekilde kasma donma kiletlenme oluştu pil konusunda harika bir rom bundan başka bir rom kullanmak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bende hic bi sıkıntı olmadi yeniden yuklemeyi denedin mi
gacvokem
Üye
data vipe restet atın hocam düzelir
Dreeam
Üye
Teşekkürler...
theeternal
Üye
bu güzel romu hala kullanan varmı
gacvokem
Üye
on numara romdur
ibrahim dmr
Üye
Herhangi birşey indirmiyor. Download veya indir butonuna tıklandığında ekranda indirme başlatılıyor yazısı görünüyor ama ne durum çubuğunda ne download klasöründe herhangi bir indirme yok. Var mı bir çözümü?
Herhangi birşey indirmiyor. Download veya indir butonuna tıklandığında ekranda indirme başlatılıyor yazısı görünüyor ama ne durum çubuğunda ne download klasöründe herhangi bir indirme yok. Var mı bir çözümü?
İndirme linkine tıklandığında indirme başlatılıyor uyarısı çıkıyor ve kayboluyor ama durum çubuğundaki indirme simgesi(yanıp sönen aşağıya doğru ok) yok. Linke tıkladıktan bi süre sonra tüm klasörleri de aradım indirilen birşey bulamadım.
İndirme linkine tıklandığında indirme başlatılıyor uyarısı çıkıyor ve kayboluyor ama durum çubuğundaki indirme simgesi(yanıp sönen aşağıya doğru ok) yok. Linke tıkladıktan bi süre sonra tüm klasörleri de aradım indirilen birşey bulamadım.