Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

ametbuba

ametbuba

Üye
Arkadaşlar sizce
virginty-v13
chessdroid-v6
fusionkat-v3
r-mod-v3
arasından hangisi en hızlı ve sorunsuzdu? Kullananlar cevaplarsa herkese en doğru bilgi iletilmiş olur.Teşekkürler.

gacvokem

Üye
bu iki roomdan başkasına bakma
virginty-v13---v14 çıktı
chessdroid-v6 buda iyi

• Beğen
Tepkiler: ametbuba

andac100

Üye
durum cubugu sürekli değişiyor bildirim var ama durum cubugunda yok illa sağ üstten 2 kere değiştirmen lazım ki ancak gelsin bi çözümü var mı acaba

Serhat1009

Üye
Benim telefonda bu romu yükledikten sonra aşırı şekilde kasma donma kiletlenme oluştu pil konusunda harika bir rom bundan başka bir rom kullanmak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

andac100

Üye
Serhatpost: 7287509' Alıntı:
Benim telefonda bu romu yükledikten sonra aşırı şekilde kasma donma kiletlenme oluştu pil konusunda harika bir rom bundan başka bir rom kullanmak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bende hic bi sıkıntı olmadi yeniden yuklemeyi denedin mi

gacvokem

Üye
data vipe restet atın hocam düzelir

Dreeam

Dreeam

Üye
Teşekkürler...

theeternal

theeternal

Üye
bu güzel romu hala kullanan varmı

gacvokem

Üye
on numara romdur

ibrahim dmr

Üye
Herhangi birşey indirmiyor. Download veya indir butonuna tıklandığında ekranda indirme başlatılıyor yazısı görünüyor ama ne durum çubuğunda ne download klasöründe herhangi bir indirme yok. Var mı bir çözümü?

theeternal

theeternal

Üye
Herhangi birşey indirmiyor. Download veya indir butonuna tıklandığında ekranda indirme başlatılıyor yazısı görünüyor ama ne durum çubuğunda ne download klasöründe herhangi bir indirme yok. Var mı bir çözümü?
anlamadım

ibrahim dmr

Üye
İndirme linkine tıklandığında indirme başlatılıyor uyarısı çıkıyor ve kayboluyor ama durum çubuğundaki indirme simgesi(yanıp sönen aşağıya doğru ok) yok. Linke tıkladıktan bi süre sonra tüm klasörleri de aradım indirilen birşey bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
İndirme linkine tıklandığında indirme başlatılıyor uyarısı çıkıyor ve kayboluyor ama durum çubuğundaki indirme simgesi(yanıp sönen aşağıya doğru ok) yok. Linke tıkladıktan bi süre sonra tüm klasörleri de aradım indirilen birşey bulamadım.
Linkte sorun yok ya
Bilgisayardan indir

theeternal

theeternal

Üye
Bilmiyorum sorun yoktu romda