Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
çok önce indirim yedekdlemiştim linki yok bende googleye yaz çok rahat bulursun evet flashlıcaksın 2 dosya var biri apk dieri zip zip olanı flashlıcaksın sonra telefon açıldığında apk ya girip enable seçiceksin hepsi bu kadar
orjinal rootlu romda çalışır dimi :D

cutyleader

cutyleader

Üye
evet çalışır denedim ben sıkıntı yok

cutyleader

cutyleader

Üye
her bildirimde yanık kalır apk yı açıp enable yaptın demi
bln mod un uygulaması var onuda kurcan o apk olarak enable yapcan onu sonra bitti işingoogle playde var ayrıca paralı olanda var blackmart indir ordanda indirebilirsin ücretli olanı bedavaya

ykpknl

ykpknl

Üye
her bildirimde yanık kalır apk yı açıp enable yaptın demi
bln mod un uygulaması var onuda kurcan o apk olarak enable yapcan onu sonra bitti işingoogle playde var ayrıca paralı olanda var blackmart indir ordanda indirebilirsin ücretli olanı bedavaya
Yaptm yaptm seyi soruyorum teli kapatip acnca otomatik calisiyomu program ?

cutyleader

cutyleader

Üye
evet çalışır artık sen o apk dan disable yapmadığın sürece çalışır hatta menude iken seçenekler tuşuna bas uygulamarı gizleden bln nin uygulamasını gizle gözünede takılmaz :D

• Beğen
Tepkiler: ykpknl
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
fusionkat v3e gore hangisi daha iyidir ? stabil ve sarj cok onemli.
ayarlar fusionkat gibi 4.3 olsaydi gercekten cok guzel olurdu.

Son düzenleme:
cutyleader

cutyleader

Üye
fusionkat v3e gore hangisi daha iyidir ? stabil ve sarj cok onemli.
ayarlar fusionkat gibi 4.3 olsaydi gercekten cok guzel olurdu.
o seçenek zaten var apk uygulaması o fusion katın rom uygulaması deil isterseniz uygulama size yollanır aynı şekilde 4.3 kullanırsınız biraz demo gibi durduğu için çok beğenilmedi o sizin dediğiniz 4.3 çok basir bişey sadece bi apk yani :D

ykpknl

ykpknl

Üye
@ibrahimyuksel hacıı ses tuşuyla telefon sesini ayarlamaya çalışınca bildirim seside onla beraber değişiyo bi el atsan ona :D
??????????????????????????????????????????????

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
@ibrahimyuksel hacıı ses tuşuyla telefon sesini ayarlamaya çalışınca bildirim seside onla beraber değişiyo bi el atsan ona :D
??????????????????????????????????????????????

evet normalde öyle olması lazım ama olmuyor orjinal olmadığı için... Xposed kullan düzelir

ykpknl

ykpknl

Üye
evet normalde öyle olması lazım ama olmuyor orjinal olmadığı için... Xposed kullan düzelir
şeyy onu siyah yaptım tmmda şu ses tuşularıyla sesi açnca bildirim seside etkileniyo artıyo azalıyo o blerekmi öle yaptn yoksa habern yokmu öle oldugndan :D

ykpknl

ykpknl

Üye
Bide yeniden basltma menusunude bi turkcelestrsen reboot flan turkce olsa :)

cutyleader

cutyleader

Üye
Bide yeniden basltma menusunude bi turkcelestrsen reboot flan turkce olsa :)
Haci sen bunlari takinti yapcaksan hic kullanma yani biz gayet memnunuz adam bu gereksiz seyler icin mi vakit ayirsin yoksa deisik ozellik icin mi bana gore sen rom u kotulemeye calision ama hic ilerleyemedin daha bu fusion dan daha fazla kullanilio suan

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Fusionkatrom daha güzel geldi bana sanki.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimyuksel
ykpknl

ykpknl

Üye
Haci sen bunlari takinti yapcaksan hic kullanma yani biz gayet memnunuz adam bu gereksiz seyler icin mi vakit ayirsin yoksa deisik ozellik icin mi bana gore sen rom u kotulemeye calision ama hic ilerleyemedin daha bu fusion dan daha fazla kullanilio suan
Ole bi amacim yok bnde bu romu kullaniyom memnunumda hani bi yeni versiyon cknca duzeltileblecek seyleri soyluyorum yoksa rom gayet iyii eline koluna saglik @ibrahimyuksel

joker.lg

joker.lg

Üye
Ya arkadşalar stabil kasmayan rami boş olan hızlı sorunu olmayan bir rom var mi ??? Ben sıkıldım artık rom denemekten... Sesi de yüksek olsun :)

azizerkan07

Üye
şeyy onu siyah yaptım tmmda şu ses tuşularıyla sesi açnca bildirim seside etkileniyo artıyo azalıyo o blerekmi öle yaptn yoksa habern yokmu öle oldugndan :D
Xposedden genişletilebilir ses panelini aç.

joker.lg

joker.lg

Üye
Fusion tomdaki gibi home tusu yukarida iken ters kullaiiliyor mu burda 3g cekmiyor telefonun kicini kaldieonca kullanabiiyorum

cutyleader

cutyleader

Üye
Fusion kadar sacma bi rom yok ya adam int 1 saat takil telefonun agzina sicio ama chess iateyene kanit gonderebilirim 37 saat tir acik sarj yapmadim suan % 28 kanit olarak da pil seceneginr girp foto gonderebilirim bataryasi bozulan arkadaslar s3 mini batarya kalibrasyonu yazin googleye uygulayin gayet uzun omurlu oluyor bataryaniz suanda chessdroid den baska hicbir roma bakmiyorum ki yakinda gelecek guncelleme ile ses sistemi versiyonu eklencek o zmn gor sesi :-) hee sunuda solim ses yuksek olan isyeyen sahislar bunu yapma bebe oyuncagi tabi 1 hafta iicnde hoparlorum patlasin diyenler pm atsin onlara hemen gondereyim patlak patlak kullansinlar bunu dengelemeye ugrasio bu romu yapanlar iste kendi telefonunuda deneme olarak kullanmayi goze aliyorlar milleti kotulerken bir kez daha dusunun.

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve ykpknl
ykpknl

ykpknl

Üye
Fusion kadar sacma bi rom yok ya adam int 1 saat takil telefonun agzina sicio ama chess iateyene kanit gonderebilirim 37 saat tir acik sarj yapmadim suan % 28 kanit olarak da pil seceneginr girp foto gonderebilirim bataryasi bozulan arkadaslar s3 mini batarya kalibrasyonu yazin googleye uygulayin gayet uzun omurlu oluyor bataryaniz suanda chessdroid den baska hicbir roma bakmiyorum ki yakinda gelecek guncelleme ile ses sistemi versiyonu eklencek o zmn gor sesi :-) hee sunuda solim ses yuksek olan isyeyen sahislar bunu yapma bebe oyuncagi tabi 1 hafta iicnde hoparlorum patlasin diyenler pm atsin onlara hemen gondereyim patlak patlak kullansinlar bunu dengelemeye ugrasio bu romu yapanlar iste kendi telefonunuda deneme olarak kullanmayi goze aliyorlar milleti kotulerken bir kez daha dusunun.
şarj bnde nye ölee gitmiyoo yaa :blink: