neyi yükleyinceYa bunu yukleyince vpn programi acik kalmiyor tus kilidini kapatinca nasil yapabilirim onu ?
Dedigim gibi kalibrasyon dene ise yariyorşarj bnde nye ölee gitmiyoo yaa![]()
Bekleme de kal , tüm ekran dönme yolları (90°,180°,270°) roma eklendi...Romu yaniBu arada 360 derece dondurme ve son uygulamalar kismini cwm ile duzeltebiliyor.muyuz flaslayip
Ota danmi verecen guncellemeyi haci ?En kısa zamanda ChessDroid V4 Aroma ile gelecek. 4.2.2 durum cubugu , Stock (S5 görünümlü) durum cubugu , csc özellikleri, Adaway , Orjinal boot animasyonu , s5 boot animasyonu , klavye seçenekleri , init.d desteği , bln modu desteği vs gibi özellikler ekli bir şekilde...![]()
Yalnız zaman konusunda sıkıntım var , sürekli PC başında olamadığım için ve telefon sürekli boş olmadığı için deneme fırsatım fazla olmuyor bilginize...![]()
Bekleme de kal , tüm ekran dönme yolları (90°,180°,270°) roma eklendi...
Otaya koyabilirsem koyacam ama koyamazsam buradan veririm. (Google Drive) Ufak tefek değişikler olmayacağı ve AROMA ile geleceği için patch şeklinde çıkaramıyorum malesefOta danmi verecen guncellemeyi haci ?
Olsun yaw sn guncellemeyi verde nrdn olursa olsun onemli degillOtaya koyabilirsem koyacam ama koyamazsam buradan veririm. (Google Drive) Ufak tefek değişikler olmayacağı ve AROMA ile geleceği için patch şeklinde çıkaramıyorum malesef
Verecem verecem az daha bekleyinOlsun yaw sn guncellemeyi verde nrdn olursa olsun onemli degill![]()

Verecem verecem az daha bekleyin![]()

bende gelıyordu bıraz kullandım retrıca da galerıde retrıca dosya acıyorHacii su retrica veya baska bi programla falan resm ceklnce resmler galeriye gelmiyo ayni sekilde whatsaptan gelen resmlerde gorunmuyo galeride @ibrahimyuksel
Off yaa bnde nye gelmiyoo kafayi yicemm :/bende gelıyordu bıraz kullandım retrıca da galerıde retrıca dosya acıyor
Ne oluyosa nedense hep sende oluyoOff yaa bnde nye gelmiyoo kafayi yicemm :/
whatsapp resimlerini göstermede falan sıkıntı yok. istersen bir baştan kurmayı dene wipeyleYaa nye bole oldu anlamadm haaNe oluyosa nedense hep sende oluyowhatsapp resimlerini göstermede falan sıkıntı yok. istersen bir baştan kurmayı dene wipeyle
sey guncelleme ne zmn gelir ona goree onu bekler oyle wipeyi falan yapip yuklermne zmn başlıcan hacı uploada ?ChessDroid V4
+Ses modları eklendi
+S5 hava durumu widgeti güncellendi
- TheNewPureAudioEngine
- [Universal]AC!DAudioEngine
- Beats Audio
- ViPER4Android Audio Effects (FX v2.3.3.0)
+Müzik player arka planı düzenlendi
+Mesajlar arka planı renk değiştirildi
+BLN Modu eklendi ( uygulama ile birlikte)
+Ekran dönme seçenekleri aktif (90°,180°,270°)
+Mesaj kaydetme özelliği eklendi
+Arama kaydedici butonu eklendi
+Batarya tweakları eklendi
+Uygulama reklamları kaldırıldı (hosts dosyası ile)
+SuperSu güncellendi
+Ota uygulaması güncellendi
+Google Play Güncellendi
+V3teki bazı hatalar giderildi (örneğin ; arama kayıtlarında arkaplan siyah olması vs.)
(upload başlamadı)