Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

joker.lg

joker.lg

Üye
B başka yükleyen yok mu ?? Ben şimdiki karışık romumdan memnunum o yüzden onu kaybetmek istemiyorum :) canım sıkılınca bunu yükleyecem :D s3 mini root romun üstüne fusionkat v1systemi kurdum da :D valla müthiş çalışıyor sindi :DWipelari tekrar yap sonra flasla tekrar öyle uyap bakalım bu arada senin model ne

• Beğen
Tepkiler: theeternal

theeternal

theeternal

Üye
Olmuyo abi herseyi sildim tum wipeleri yaptim samsun yazısında kalıyo :(
ya nasıl ya wipe cache parrtion ve factory reset yap sonra romu kur rebbot et 10 dk bekle açılıribrahimyuksel performans gerçekten mükemmel olmuş şarjda güzel v2 de yeniliklerde gelicek baya bi güzel olur diye düşünüyorum

joker.lg

joker.lg

Üye
Yaaa bende denemek istiyorum :( androbot uygulama yüklu değilken rami kaç oluyor

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
400 falan kullanıyor gerisi boş

AndroMegaTR

Üye
Arkadaşlar galeri disinda sıkınti yoksa yuklucem nasil rom

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
ustteki cizgi nedir acaba ?? Kurdum ama okula gidiyordum diye eski romumu yukleyemedim pek bakamadim ne var ne yok galeri evet so ru nlu ama duzeltilmis tam bakamadım bu arada fusionkat romunun v3u çıkacakmış neredeyse hazırmış yazmış adam facede ben daha v2yi kuramıyorum telefona adam v3u çıkarıcak :D (sadece görünce haber vereyim dedim) rom güzele benziyor umarim yakın zamanda kurcalarım :)Çizgiyi görmediyseniz saatin üstündeki 0 a bakın orda sona eriyor çizgiBu arada dün s5e dokunma fırsatım oldu hizlı erişimde şöyle bir özellik vardı interneti hızlandır diye Ac veya kapat onun modunu alabilir mıyız?

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
bnde şimdi indiriyorum inş güzeldir :D

• Beğen
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
ustteki cizgi nedir acaba ?? Kurdum ama okula gidiyordum diye eski romumu yukleyemedim pek bakamadim ne var ne yok galeri evet so ru nlu ama duzeltilmis tam bakamadım bu arada fusionkat romunun v3u çıkacakmış neredeyse hazırmış yazmış adam facede ben daha v2yi kuramıyorum telefona adam v3u çıkarıcak :D (sadece görünce haber vereyim dedim) rom güzele benziyor umarim yakın zamanda kurcalarım :)Çizgiyi görmediyseniz saatin üstündeki 0 a bakın orda sona eriyor çizgiBu arada dün s5e dokunma fırsatım oldu hizlı erişimde şöyle bir özellik vardı interneti hızlandır diye Ac veya kapat onun modunu alabilir mıyız?

Ustteki cizgi batarya bari. Ayarlardan batarya barindan kapatabilirsin. O modu alabilirmiyiz bilmiyorum ama alabilecegimizi de sanmiyorum. Arastirmak gerek :)

ertankarli

Üye
Bende henüz denemedim,Maclaw in omni rom kullanıyorum Art ta çok hızlı çalışıyor,antutu testte iyi ,bu romuda deneyeceğim bugün.

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
o üstteki çizgiyi halletmek ıcın Ayarlar>Batarya Bar Rengi>En üstteki Show Battery Bar tikini kaldır
bnde şimdi indiriyorum inş güzeldir :D
Hadi bakalım :)
Arkadaşlar galeri disinda sıkınti yoksa yuklucem nasil rom
Galeri çözümü koyduk bazılarında sıkıntı çıkarsa diye

AndroMegaTR

Üye
Androbot romu twrp ile flaşladım s3mini yazısı geldi sonra başka hiç birşey gelmdei wipw felan yaptım yeniden yükledim olmadı sence sorun nedir

• Beğen
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
Androbot romu twrp ile flaşladım s3mini yazısı geldi sonra başka hiç birşey gelmdei wipw felan yaptım yeniden yükledim olmadı sence sorun nedir

TWRP ile değil cwm ile flashla , TWRP de sorun çıkabilir.

joker.lg

joker.lg

Üye
Bende sürekli takıliyor neden acaba ?? Donup duruyor

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
Hayir tus kilidini acinca ilk acikista çalıştı restart attim kilidi açınca menüye girmedi dondu ekranTekrar flasladim ayni olduBakalim v2 de yukleyecem ben aslinda buda iyi ama v2 bakaim iste

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
Hayir tus kilidini acinca ilk acikista çalıştı restart attim kilidi açınca menüye girmedi dondu ekranTekrar flasladim ayni olduBakalim v2 de yukleyecem ben aslinda buda iyi ama v2 bakaim iste
İlginç tam anlıyamadım ama bizde öyle bir sorun yok.Arkadaşlar yapılan anketlere Grubumuz: Facebook grubumuzdan ÖR:Klavye hangi renk olsun gibi sorulara katılabilirsiniz herkesin görüşü bizim için önemli
buda sayfaArkadaşlar biri sormuştuya hani tam hatırlayamıyorum açık uygulamalar açma yerı olsun statusbarda onu ısteyenler statusbarı çekip widget buttonstan recentp appa tik koysun artık statusbara gelip bakabılceksınız

• Beğen
Tepkiler: verynice ve ibrahimyuksel
galata7788

galata7788

Üye
benim orijinal video oynatıcımda hata çıktı bi kez açmaya çalıştım telefon dondu restlediğimde ise kilit ekranı açılmıyorwipeleri tekrar yapmama rağmen durum aynı

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
benim orijinal video oynatıcımda hata çıktı bi kez açmaya çalıştım telefon dondu restlediğimde ise kilit ekranı açılmıyorwipeleri tekrar yapmama rağmen durum aynı
Ek patch eklenmek uzere