Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
Başka bir sitenin s3 mini kullanıcilar kulübü sayfasına kaynak gösterebilir miyim dostum. Böylece rom dan daha fazla kişinin haberi olmuş olur. Daha fazla kişi tavsiyede bulunur. Daha fazla kişi dener.
ibrahimyuksele soralım :D
Aksam veriyosunuz dmi romu bde saati sag tarfa aldinizmi ve hiz gostergesini kaldrdnz mi ??
Evet büyük ihtimal en geç 8 de paylaşırızLife companion yazısı kalsınmı gıtsınmıve linkleri megayamı upload edelim:)

meymenetli

Üye
kilit ekraninda sadece saat olmasi daha guzel bence..
o yazi duzenlenebilir olsa iyi de. sabit cok geteksiz bence..

• Beğen
Tepkiler: verynice ve theeternal
Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Saat ortada olmasa mükemmel olur ;)

• Beğen
Tepkiler: theeternal

ertankarli

Üye
Merhaba ,benimde arkadaş donanımhaberde paylaşmış ordan haberim oldu.Rom çalışmanız gayet iyi gözüküyor,sabırsızlıkla bekliyorum.Upload için mega iyidir,hızlı gelir.

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
Yazi bnce iyi ama duzenleneblir kaldirilip etkinlestrilen bsey olsa superr olur :) upload siteside hizli bi yer olsun yterr :)

• Beğen
galata7788

galata7788

Üye
Saat sağda ve hız göstergesi olmassa aha iyi olur bu arada xposed yükleyici içinde olsa müthiş olur :D

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
@Androbot status barı önceki konudaki gbi kilit ekranında falan farklılık göstermiyo dimi ?

• Beğen
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
@Androbot status barı önceki konudaki gbi kilit ekranında falan farklılık göstermiyo dimi ?

Hayır o sorunu hallettim , kilit ekranındaki duvar kağıdı ile ana ekrandaki farklı olunca yukarıda bi hata oluşmuyor. Kilit ekranında ki duvarkağıdı ekranı tamamen kaplıyor yani

theeternal

theeternal

Üye
hayır zaten rengi ayarlanabılıyor otomatık sıyah olarak gelıyor stock gibi onu sız değıştırebılrısınz

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
bişey daha soracam kızmassan :D
saydam yapınca sorunu yok dimi öbür romdaki gbi ?

Ne kızması kardeşim konu görüş alınmak için açıldı zaten ;) saydam olduğunda alttaki duvarkağıdı kilit ekranında görünmüyor. Demek istediğini anladım o sorun halloldu kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: ykpknl
ykpknl

ykpknl

Üye
Ne kızması kardeşim konu görüş alınmak için açıldı zaten ;) saydam olduğunda alttaki duvarkağıdı kilit ekranında görünmüyor. Demek istediğini anladım o sorun halloldu kardeşim :)
iştee bu :D öbür romu bu yüzden kullanmadım zaten bn öle olunca çakma gbi görünüyo :D

theeternal

theeternal

Üye
ama saydam oluyor