Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Abi ellerine sağlık çok güzel görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum adamsın ya

Tepkiler: theeternal ve meymenetli
Abi tahmini bir sure verebilirmisiniz

m-ortak

Üye
arkadşlar bizleri meraktan bıraktınız lütfen bir an önce opland edinde tadını çıkaralım saygılar..?

53cc

Üye
Söylemek istediğim çok şey var aslında. Ama ne kadarını adapte edilebilir bilemiyorum

53cc

Üye
Maclaw Carbon romdan referans alacağım çok başlık var. Hiç inceleme fırsatınız oldu mu?

carbon gayet başarılı ama nedense batarya olayı falan çok çabuk bitiriyodu en son. birde saatin donma muhabbeti beni orjinal cm den ayırmadı hiç.

Bilmiyorum ibrahimyukselle konuştuk ben lıste falan hazırladım zipler falan o yapıyor ne zaman biterse o zaman şu an romu yaptığı için iletişime geçemiyoruz.

Bilmiyorum ibrahimyukselle konuştuk ben lıste falan hazırladım zipler falan o yapıyor ne zaman biterse o zaman şu an romu yaptığı için iletişime geçemiyoruz.
ben bu gece bu romnu yukleyemeden uyumam. hırs yaptım...

Tepkiler: galata7788
Maclaw cm nin son sürümünde şarj konusuna çare bulmuş. Bilginize.
Denemek isterseniz.
o alttaki yorumların birinde de her dakika %1 azalıoda yazıo..

cok eksiği var daha cm nin.. şu samsung bi guzellik yapsada şu kitkata güncelleyiverse aslında nasıl bi hayır işler tahmin bile edemez.. ama nerdeeeee

bakalım bende merakla beklıyorum ben şu an ılk görsellerde olandayım şarj ve ram ıyıleştırmelerı ve ısteklerınızı yerıne getırmeye calıstık su an ıbrahımyukselde ona çabalıyoru

Tepkiler: meymenetli
bakalım bende merakla beklıyorum ben şu an ılk görsellerde olandayım şarj ve ram ıyıleştırmelerı ve ısteklerınızı yerıne getırmeye calıstık su an ıbrahımyukselde ona çabalıyoru
kolay gelsin.arkadaşlar romlarda en iyi işlemci ve voltaj ayarı ne o konuda bilgisi olan varmı..

Tepkiler: theeternal
AbyssPlug+Sio dio bi kısmı, bazılarıda ondemon+noop dio anlamadım dogrusu ve en iyisi hangisi

ykpknl

Üye
o alttaki yorumların birinde de her dakika %1 azalıoda yazıo..

cok eksiği var daha cm nin.. şu samsung bi guzellik yapsada şu kitkata güncelleyiverse aslında nasıl bi hayır işler tahmin bile edemez.. ama nerdeeeee
Bnde su an cm var bu gun indrip guncel surumu kurdum sarj tabi super gtmiyo ama normal bi sekilde suan sorun yok gbi memnunum

Tepkiler: verynice