joker.lg Üye ibrahimyuksel' Alıntı: System/build.prop dosyasını root browser ile aç telefondan sonra #Batarya Tweak# başlığı altındaki kodları sil öyle bir dene Genişletmek için tıkla ... Sild im olmadi Ne yapabilirim ??
ibrahimyuksel' Alıntı: System/build.prop dosyasını root browser ile aç telefondan sonra #Batarya Tweak# başlığı altındaki kodları sil öyle bir dene Genişletmek için tıkla ... Sild im olmadi Ne yapabilirim ??
karasubasi Üye Arkadaslar bu romu yükledim ama virginit deki xperia klavye lazim link atacak biri yokmu
verynice Üye karasubasi' Alıntı: Arkadaslar bu romu yükledim ama virginit deki xperia klavye lazim link atacak biri yokmu Genişletmek için tıkla ... Buyur kardeş. Telefondan indir. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
karasubasi' Alıntı: Arkadaslar bu romu yükledim ama virginit deki xperia klavye lazim link atacak biri yokmu Genişletmek için tıkla ... Buyur kardeş. Telefondan indir. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
karasubasi Üye verynice' Alıntı: Buyur kardeş. Telefondan indir. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Eywallah kardesim cok tesekkurler
verynice' Alıntı: Buyur kardeş. Telefondan indir. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Eywallah kardesim cok tesekkurler
joker.lg Üye Arkadslar s4teki gibi mesaj gelince kesik kesik titreme yapabilir miyiz ? Dizzzzzzzzzzzzzzzzt yerine.dizt dizt olsa Arkadslar s4teki gibi mesaj gelince kesik kesik titreme yapabilir miyiz ? Dizzzzzzzzzzzzzzzzt yerine.dizt dizt olsa
Arkadslar s4teki gibi mesaj gelince kesik kesik titreme yapabilir miyiz ? Dizzzzzzzzzzzzzzzzt yerine.dizt dizt olsa Arkadslar s4teki gibi mesaj gelince kesik kesik titreme yapabilir miyiz ? Dizzzzzzzzzzzzzzzzt yerine.dizt dizt olsa
theeternal Üye joker.lg' Alıntı: Arkadslar s4teki gibi mesaj gelince kesik kesik titreme yapabilir miyiz ? Dizzzzzzzzzzzzzzzzt yerine.dizt dizt olsa Arkadslar s4teki gibi mesaj gelince kesik kesik titreme yapabilir miyiz ? Dizzzzzzzzzzzzzzzzt yerine.dizt dizt olsa Genişletmek için tıkla ... tıtresımlere bak vardır belkı
joker.lg' Alıntı: Arkadslar s4teki gibi mesaj gelince kesik kesik titreme yapabilir miyiz ? Dizzzzzzzzzzzzzzzzt yerine.dizt dizt olsa Arkadslar s4teki gibi mesaj gelince kesik kesik titreme yapabilir miyiz ? Dizzzzzzzzzzzzzzzzt yerine.dizt dizt olsa Genişletmek için tıkla ... tıtresımlere bak vardır belkı
joker.lg Üye Androbot' Alıntı: tıtresımlere bak vardır belkı Genişletmek için tıkla ... Nerden bakiliyor ? Root browserla mi ?
Androbot' Alıntı: tıtresımlere bak vardır belkı Genişletmek için tıkla ... Nerden bakiliyor ? Root browserla mi ?
theeternal Üye joker.lg' Alıntı: Nerden bakiliyor ? Root browserla mi ? Genişletmek için tıkla ... yoo ayarlar ses kısmı basic call falan yazar
joker.lg' Alıntı: Nerden bakiliyor ? Root browserla mi ? Genişletmek için tıkla ... yoo ayarlar ses kısmı basic call falan yazar
joker.lg Üye Androbot' Alıntı: yoo ayarlar ses kısmı basic call falan yazar Genişletmek için tıkla ... Mesaj titresimi icin demistim belirtmemisim pardon
Androbot' Alıntı: yoo ayarlar ses kısmı basic call falan yazar Genişletmek için tıkla ... Mesaj titresimi icin demistim belirtmemisim pardon
theeternal Üye hasanbaglan1981' Alıntı: Hacı romda canlı duvar kağıdı desteği yokmu Genişletmek için tıkla ... var ama yüklemen lazım duvar kagıtı
hasanbaglan1981' Alıntı: Hacı romda canlı duvar kağıdı desteği yokmu Genişletmek için tıkla ... var ama yüklemen lazım duvar kagıtı
theeternal Üye hasanbaglan1981' Alıntı: Yükledim ama olmadı nerde hata yapıyor um Genişletmek için tıkla ... bilmem ben googleplay storeden canlı duvar kagıtları ındırdım kullanıyorum
hasanbaglan1981' Alıntı: Yükledim ama olmadı nerde hata yapıyor um Genişletmek için tıkla ... bilmem ben googleplay storeden canlı duvar kagıtları ındırdım kullanıyorum