Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
En kısa zamanda :)

AndroidReyiz

Üye
onu anladim bu aksam gelir mi :D

galata7788

galata7788

Üye
4.2.2 status bar ?

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Fusionkatrom bana daha iyi geldi.aralarinda ne fark var ?

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Türkün yaptığı romda hayir vardır bi yukleyelim :)

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
4.2.2 statusbarda son uygulamalar yerine fusionkatrom daki gibi olmalıydı

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Fusion kadar sacma bi rom yok ya adam int 1 saat takil telefonun agzina sicio ama chess iateyene kanit gonderebilirim 37 saat tir acik sarj yapmadim suan % 28 kanit olarak da pil seceneginr girp foto gonderebilirim bataryasi bozulan arkadaslar s3 mini batarya kalibrasyonu yazin googleye uygulayin gayet uzun omurlu oluyor bataryaniz suanda chessdroid den baska hicbir roma bakmiyorum ki yakinda gelecek guncelleme ile ses sistemi versiyonu eklencek o zmn gor sesi :-) hee sunuda solim ses yuksek olan isyeyen sahislar bunu yapma bebe oyuncagi tabi 1 hafta iicnde hoparlorum patlasin diyenler pm atsin onlara hemen gondereyim patlak patlak kullansinlar bunu dengelemeye ugrasio bu romu yapanlar iste kendi telefonunuda deneme olarak kullanmayi goze aliyorlar milleti kotulerken bir kez daha dusunun.
Hocam hic oynamassan stock romda gider o kadar.fusionkatromda sarj durumu nasil tam olarak ? Bu iki rom arasında kaldim.dediginiz gibi sarji cok gidiyorsa chessdroid yuklerim.

joker.lg

joker.lg

Üye
Ben orjinal stockrom ustune fusionkat sistemi kurdum(cwm advantage restore ile) ikisinin karisimini kullaniyom ben rahatim full net acik bence iyi gidiyor ve kamerasi asagiya gelecek swkilde kullanabiliyorum telefonu(yani home tusu yukarifa oluyor) ne icin kullaniyon derseni z sebeke sorunu yasiyorum bazen telefonun kicini havaya tutunca cekiyor daha iyi oyle yani bide priz bana uzak ters kullanmak zorunda kaliyorum

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
Ben orjinal stockrom ustune fusionkat sistemi kurdum(cwm advantage restore ile) ikisinin karisimini kullaniyom ben rahatim fu ll net acik bence iyi gidiyor ve kamerasi asagiya gelecek swkilde kullanabiliyorum telefonu(yani home tusu yukarifa oluyor) ne icin kullaniyon derseni z sebeke sorunu yasiyorum bazen telefonun kicini havaya tutunca cekiyor daha iyi oyle yani bide priz bana uzak ters kullanmak zorunda kaliyorum
Dönmeyi hallettim ters kullanabilirsin kullanmak istersen ;)Link konuya eklendi

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Dönmeyi hallettim ters kullanabilirsin kullanmak istersen ;)Link konuya eklendi
Hocam senin sarjin kaç gün gidiyor ? Birde romda donma olayi varmi ? Ikidebir rom değiştirmek istemiyorum yukledigim vir bir romu en az 1 yil kullanmak istiyorum.

theeternal

theeternal

Üye
v4 cok güzel

cutyleader

cutyleader

Üye
Ya ne fusion u beyler ya chess suan hepsine 1000 basar fusion de yapimci ile iletisime bile gecemiosunuz istek bulunamiyonuz bu oyllemi aradigim romu buldim ben ya super chessdroid.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye

byl82

Kapalı Hesap
teşekkürler:tşk:

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
bu rom bi harikaaaa gençlerrrr kıyaslamaya grip durmayn :D :D

• Beğen
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
evet gordum sadece vpn ye surekli bagli kalsa bnm icin 10 numara olacak onu nasil halledecegim acaba ???
System/build.prop dosyasını root browser ile aç telefondan sonra #Batarya Tweak# başlığı altındaki kodları sil öyle bir dene

• Beğen